ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Γιατι ερχεται η MERKEL στην Αθηνα?


Από τώρα και μέχρι και την Τρίτη, θα γίνουμε μάρτυρες μίας ευρύτερης υστερίας που δεν θα ξέρεις από πού να την πιάσεις. Θα δεις...


 Ωρυόμενους ..Τράγκες, Παπαδάκηδες, Καμμένους, Λαζόπουλους, Γκλέτσους, Τσίπρες και τους "απλούς πολίτες". 

Θα δεις το timeline στο twitter σου να πιάνει φωτιά από σχόλια˙ άλλα κλισέ, άλλα αστεία, άλλα οργισμένα.
Βρισιές στα καφενεία και μούντζες μπροστά από τις τηλεοράσεις. Αυτά και πολλά άλλα. Αν επιλέξεις να παρακολουθείς τις σχετικές εξελίξεις, οι αισθήσεις σου σε ησυχία δε θα σε αφήσουν.


Για να δούμε  Θα είναι η υποδοχή ”όπως της αρμόζει”;
Έρχεται η Μέρκελ και χαλάει ο καιρός.
Κρύβεται ο ήλιος και έρχονται βροχές και καταιγίδες.
Τυχαίο; Δε νομίζω…
Αναρωτιέστε γιατί έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα ?...
Έρχεται για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας της
Εσείς πριν αγοράσετε ένα μαγαζί δεν θα πάτε να το δείτε, πριν μπουν οι τελικές υπογραφές;..Να γιατί φτάνει στην Ελλάδα η Μέρκελ, θέλει να δει τι αγοράζει....

Που το παράξενο;Να βγάλει και φωτό στην Ακρόπολη όπως ο Χίτλερ.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΠΟΥΝΙ

"Spiegel: Η Μέρκελ έρχεται χωρίς χρήματα"
No problem,Τζαμπα ταξιδάκι, τζάμπα διαμονή κερασμένο από φορολογούμενους. Αυτά που θα πει θα μπορούσε να μας τα πει κι από τη Γερμανία. Εκατομύρια ευρώ θα σπαταληθούν για την κινητοποίηση των μηχανισμών ασφάλειας.
Μήπως τελικά.."ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

Hσυχία, τάξη και ασφάλεια στο κέντρο της πρωτεύουσας. Κάτι σαν Δεκαπενταύγουστος.
Θα μαζευτούνε μερικές χιλιάδες να διαδηλώσουν, θα μπουν μερικές μαύρες σημαίες για να δείξουν ότι η Ελλάδα έχει πένθος...'Ομως τ'αυγά και τα πεπόνια δεν θα βρουν τον στόχο τους. 'Ο Αντωνάκης θα κάνει όπως πάντα τις υποκλίσεις που ξέρει καλά..
Θα της πει άραγε  κανείς οτι... υπάρχουν 500.000 Ελληνόπουλα πεινάνε, κρυώνουν και σβήνουν χωρίς φάρμακα…οτι διαπράττουν ενα ..Εθνικό έγκλημα:

Αυτό που φοβάμαι , είναι οτι δεν θα υπάρχουν Ελληνες πολίτες πουθενά στο σκηνικό  μόνο κANGELA και ανθρωπάκια (πολιτικούς) με γλώσσα μπρος την angela σαν κόκκινο χαλί!
Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα γίνει τίποτα απολύτως κιόλα θα είναι μέλι γάλα ?
Αντί να χτυπιόμαστε σήμερα θα έπρεπε να ευχόμαστε μια Μέρκελ για πρωθυπουργό. Έστω, για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Αν είχαμε μια Άγκελα, η χώρα μας δεν θα είχε φτάσει ποτέ στην σημερινή κατάντια. Όχι δεν είμαι Γερμανόφιλη αντιμνημονιακη είμαι και άλλα πολλά είμαι ..
 Περήφανη Ελληνίδα όμως δεν είμαι.


Αν είχαμε μια Μέρκελ, ίσως να ήμασταν λιγάκι σαν την Γερμανία. Και εγώ, αυτές τις μέρες, θα προτιμούσα να είμαι Γερμανίδα. Να έχω τη δουλειά και τον μισθό μου, να πηγαίνουν τα παιδιά μου σε σωστά σχολεία, να έχουν ένα μέλλον μπροστά τους. Θα ήθελα να πάψω να πληρώνω τα σπασμένα άλλων. Να έρχονται τα λεωφορεία στην ώρα τους, να καθαρίζουν οι Δήμοι τους δρόμους, να έχω πολιτικούς με αξιοπρέπεια, να έχει η γιαγιά μου ασφάλιση υγείας και μια καλή σύνταξη.
Να μπορούσα να τα είχα όλα αυτά κι ας με λέγανε σκληρή και ψυχρή. Να είχα μια Μέρκελ... τώρα, καθώς "βουλήθηκαν οι Μοίρες τούτο τον ξεπεσμό".

ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured