ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Κάνουν οι γυναίκες sex από το πρώτο ραντεβού;


                    ''πότε να κάνω σεξ ;''

Σεξ στο πρώτο ραντεβού;
 Ένα ερώτημα που καίει πολλές γυναίκες και έχει γίνει πρώτο θέμα στις γυναικοπαρέες.
Από την μια σου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο άντρας που γνώρισες.
Από την άλλη δεν θες με τίποτα να σε θεωρήσει ''εύκολη'' οπότε το δίλημμα είναι μεγάλο:
Κι όμως, πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να πέσει στο κρεβάτι με έναν άνδρα από το πρώτο ραντεβού;Όμως δεν θα ήθελες με τίποτα να σε θεωρήσει γυναίκα της μιας βραδιάς επειδή παρασύρθηκες από το πάθος σου γι΄αυτόν!«ε, εντάξει, είναι νωρίς ακόμη» ή «μη με περάσει για χαλαρών ηθών». Ενώ οι γυναίκες δεν έχουν πια στόχο τον γάμο ή τη μόνιμη σχέση σε πρώτο πλάνο, βγαίνουν ραντεβού δίνοντας εξετάσεις λες και περνάς από συνέντευξη τον άλλον ,χάνεις τον  αυθορμητισμό σου, και αυτό επηρεάζει σίγουρα τις …κινήσεις σου. 
Τελικά, πρέπει να κάνουμε σεξ στο πρώτο ραντεβού; Τη βοήθεια του κοινού! Όταν ξεκινά μια γνωριμία, συνήθως, αντιδρούμε αυτόματα σηκώνοντας με αγωνία το τηλέφωνο για να πάρουμε τη βοήθεια του κοινού! Πώς να ντυθούμε, πώς να το χειριστούμε, τι να πούμε ή τι να μην κάνουμε! Οι άλλοι ακούν με προσοχή, και τέλος, με τις καλύτερες προθέσεις, δίνουν τη γνώμη τους. Αφού περάσουν ώρες, οικογενειακό περιβάλλον, φίλοι και γνωστοί στριφογυρίζουν βουίζοντας στα αυτιά μας: «Πρόσεχε!», «Να είσαι υπομονετική!», «Μη βιαστείς!», «Μη διανοηθείς να... περπατήσεις όλα τα βήματα μιας σχέσης από την πρώτη συνάντηση!»Αυτό που έχω να πω είναι ότι η κάθε σχέση διαφέρει οπότε και η συμπεριφορά μας..
Ας μιλήσουν οι αριθμοί λοιπόν..
4 στις 10 γυναίκες δηλώνουν ότι επιλέγουν να κάνουν σεξ για πρώτη φορά με τον νέο τους σύντροφο στο τρίτο ραντεβού, σύμφωνα με έρευνα. 
Το 73% των γυναικών αναφέρει πως θα συνευρεθεί ερωτικά με το ταίρι του μέσα στον πρώτο μήνα.
Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το 13% των γυναικών που ρωτήθηκαν λένε πως έκαναν έρωτα σε διάστημα 3 μηνών.
Οι ηλικίες 20-24 το ποστοστό είναι μόλις 13%, ενώ σε ηλικίες 35-39 το ποσοστό φτάνει το 11%.

Η αλήθεια των αντρών είναι μία! Δεν μετράνε τις ώρες ή τις μέρες που τους αντιστέκεσαι!..Το μόνο που μετράνε είναι η επιθυμία που έχουν να βρίσκονται μαζί σου! Αν σε θέλουν δεν θα σκεφτούν ποτέ το πόσο καιρό κράτησες όρθια τα τείχη του κορμιού σου , αλλά μονάχα το πόσο σε ποθούν καθημερινά!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured