ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΠΙ


-«Οφείλουμε να σώσουμε τη χώρα από την καταστροφή» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς ..{κάνει τον Σταυρό του}Βρήκα λύση πως θα σώσουμε τον ΕΟΠΠΙ
Ας τον κάνουμε κι εμείς το σταυρο μαςγιατί μόνο στο Θεό έχουμε εναποθέσει πλέον τις ελπίδες μας αφού η ηγεσία μας κάνει τον Σταυρό του δεν μας σώζει τίποτε άλλο τώρα πια...
Για κάθε συνταγή –ανεξαρτήτως αξίας- πέραν της συμμετοχής του ασφαλισμένου, θα «ακουμπάμε» και 1 Ευρώ «υπέρ του ΕΟΠΠΙ».
Εξ όσων γνωρίζω παιδιόθεν, ο «έρανος» απαιτεί ειδική άδεια ενώ δεν είναι υποχρεωτική η συνεισφορά. Εξάλλου, αν το φάρμακο κοστίζει π.χ. 4 (συνεπώς συμμετοχή 1 Ευρώ), η επιβάρυνση θα είναι 50%(αυτά έμαθα στο Δημοτικό)
.
-Σε κάθε εισαγωγή σε νοσοκομείο, θα «αφήνετε» και 25 Ευρώ «άμα τη αφίξει».

Μπράβο παιδιά!!! Το σώσαμε το Ε.Σ.Υ. με τις λαμπρές σας ιδέες. Τα εκατομμύρια που «χαρίζουμε» σε αμοιβές μη εργαζομένων στην πράξη (φύλαξη, καθαριότητα κ.τ.λ) και σε προμηθευτές που δεν ξέρουν πού βρίσκεται ακριβώς η αποθήκη (εντάξει, το Λογιστήριο το γνωρίζουν «από πρώτο χέρι») δεν σας απασχολούν καθόλου;

Έχω την εντύπωση πως, ή κάποιοι διακατέχονται από βαρύ μαζοχιστικό σύνδρομο κλινικού επιπέδου (το ζητάει το ξύλο ο οργανισμός τους) ή δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτε περί του «εγκλήματος». Επειδή θέλω να διευκολύνω το έργο των κ.κ. «αφανών» στο Υπ.Οικ. ή όπου αλλού κατοικοεδρεύουν, υποβάλλω τις παρακάτω προτάσεις:

1.Κυκλοφορία «Ασθενολαχείου». Σε κάθε 100 συνταγές, θα κληρώνεται 1 κουτί αναλγητικά (γενόσημα, να μην ξοδευόμαστε…..).

2.Σε όποιον δεν «απαιτεί» εξέταση/διάγνωση/φάρμακα/νοσηλεία επί 12 μήνες, να χορηγείται Έπαινος μη απασχόλησης της «υπερεσίας». (Στους 3 επαίνους, δώρο 1 πακέτο πάνες ακρατείας…….)

3.Όποιος αυτό-θεραπεύεται χωρίς την συμμετοχή Ιατρού/Νοσηλευτή να του επιστρέφεται το 50% της «φιλικής τιμής» των 25 Ευρώ. Σε περίπτωση που φέρνει «δικά του» σεντόνια, υγειονομικό υλικό, φάρμακα κ.τ.λ. να του χορηγείται έκπτωση 5% στην επόμενη εισαγωγή (μην τους κακομαθαίνουμε και το πάρουν «σχοινί-κορδόνι»….)

4.Με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και των όρων εργασίας του προσωπικού και περιορισμού της δαπάνης, να παρέχεται η δυνατότητα φαγητού «από το σπίτι» ή «delivery» με έκπτωση από τα νοσήλια (περιορισμός δαπάνης των ταμείων…..)

5.Όσοι από τους οικείους και συνοδούς των ασθενών επιθυμούν να συμβάλουν στον «εθνικό» σκοπό, να βοηθούν (με προγραμματισμό, βεβαίως,βεβαίως…..) στις νοσηλείες, τα χειρουργεία, τα μαγειρεία, τον καθαρισμό κ.τ.λ. με χορήγηση «bonus» σε προσλήψεις (προώθηση εθελοντισμού a la G.A…..). Οι κάτω των 30 με διαστάσεις 90-50-90, αλλοδαπής προελεύσεως, θα ορίζονται από την «Διοίκηση» ως επικουρικό προσωπικό γραμματείας (καφέδες, massage, διακόσμηση γραφείου…..).

Σοβαρευτείτε επιτέλους γιατί δεν είμαστε καθόλου καλά......

(πάνω που «έκοψα» και τα ηρεμιστικά…..)

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured