ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Επέστρεψα! / I'm back!




welcome

 
Σκουπίσαμε τα πλήκτρα μας, ανοίξαμε τις πόρτες και τα windows για να αεριστεί ο ιστότοπος που είχε πιάσει ιστούς και διώξαμε μακριά τα ενοχλητικά ποντίκια που έκαναν κλίκ σε όλους τους συνδέσμους! 
Βάλαμε τα καλά μας (νέο template παρακαλώ) με περισσότερη φαντασία, διάθεση και χρώμα. Τέλος, στρώσαμε το χαλάκι μας έξω από την είσοδο της blogpost  και με ένα θερμό welcome και σας σερβίρουμε πλέον ζεστά cookies , με φρέσκα posts και ωραία κουβέντα.
 Ελπίζω να σας αρέσει το νέο blog. Ακόμη, αν θέλετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παλιότερα κείμενα, ή ακόμα και να εγγραφείτε, ώστε να ειδοποιείστε με e-mail όποτε υπάρχει καινούρια ανάρτηση στην ιστοσελίδα 
E-mail ... tsakonanna@yahoo.grΤα παλιά κείμενα, οι εικόνες, τα σχόλια και κάθε άλλο στοιχείο του παλιού blog έχουν μεταφερθεί ανέπαφα στη νέα διεύθυνση με τις ίδιες ημερομηνίες (να’ ναι καλά η τεχνολογία! ). 
Η βασική αλλαγή του blog, είναι ότι πλέον η αναζήτηση στα άρθρα γίνεται πιο εύκολη , με την κατηγοριοποίηση: όλες οι δημοσιεύσεις διακρίνονται σε κατηγορίες:
I'm back again after a long absence! I apologize for missing..
 μετακόμισα Ανανεωμένο, αναδιαρθρωμένο tamplates.
Μου αρέσει οτιδήποτε έχει χρώμα στη ζωή και οτι μας κάνει να χαμογελάμε....
Ελπίζω να σας αρέσει..
ΚΑΛΟ  ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured