ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ελληνίδες vs αλλοδαπές



Τέρμα οι Ελληνίδες...


ο Δημητράκης ο πορνομετανάστης  λεει ;;;

Εδώ και 3 χρόνια ζώ στο εξωτερικό και ξέκοψα απο τις ελλεεινίδες και βρήκα την υγειά μου. Τέρμα πια η μιζέρια, τα κεφτεδάκια της μάνας σας, η σκατοψυχία, η κακία, η κυτταρίτιδα στον κώλο, τα μικροαστικά κόμπλεξ που βασανίζουν εσάς και μας τα φορτώνετε στο κεφάλι. Ναι ναι ξέρω δεν είναι όλες έτσι αλλά είναι οι περισσότερες. Θεέ μου κάνε να μην ξαναδώ ελλεεινίδα ούτε ζωγραφιστή στη ζωή μου και θα ανάψω λαμπάδα 10 μέτρα. Τέρμα λέμεεεεε



ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ


Ποιος και τι κατάντησε την Νεοελληνιδα  σε αυτό το χάλι

Οι Ελληνίδες... Είναι ψωνάρες, σνομπ, κομπλεξικές και ψιλομύτες. Προσδοκούν τον τέλειο εραστή, τον καλογυμνασμένο, τον τρυφερό, με την έντονη προσωπικότητα, το στοργικό, τον ενδιαφέροντα, τον τρυφερό, τον επιτυχημένο, τον ειλικρινή, το δυναμικό, τον 100% άντρα, τον φραγκάτο  και άμα συνεχίσω θα γεμίσω τόμους ολόκληρους. Και όσο δεν τον εντοπίζουν προτιμούν να μένουν μόνες τους. Ας όψονται τα μίντια και τα lifestyles που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου
 Οι ελληνίδες μόνες τους βγάλαν τα μάτια τους, όταν την είδαν ανεξαρτησία κι αποφάσισαν ότι δεν έχουν ανάγκη τους άντρες, με αποτέλεσμα τώρα να ψωνίζονται και να το παίζουν δύσκολες. Σου λένε κύριε αφού κι εγώ δουλεύω και βγάζω λέφτα, και μπορώ να έχω όλα όσα έχεις εσύ, δε μου χρειάζεται όποτε γιατί να σου κάτσω; Τι κι άν περιποιούνται τον εαυτό τους και προσπαθούν να είναι όμορφες, τι κι άν κάνουν και φιγούρα εδώ στο διαδίκτυο προσπαθώντας να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση τους τραβώντας τα όποια θύματα ελπίζουν, άμα δεν έχουν διάθεση για άντρα δε πρόκειται να προχωρήσουν και πάλι μόνες θα μείνουν. Κι όπου λέω άντρα δεν εννοώ φυσικά τις φαντασιώσεις της κάθεμιας που της καναν πλύση εγκεφαλού μέσω τηλεόρασης και λοιπών διαφημιστικών για το πώς είναι ο τέλειος σύντροφος.
Το σκεπτικό σας πιστεύω είναι αυτό που έγραψα επάνω, όταν μπορείτε δηλαδή και οι ίδιες να βρείτε δουλειά (συχνά οι εργοδότες σας προτιμούν κι όλας απ'τους άντρες λόγο εμφάνισης) και να βγάλετε λεφτά, τότε ποιός ο λόγος να έχετε σύντροφο; Έτσι γίναν όλες καριερίστριες, και η σεξουαλική τους ζωή είναι ο δονητής.

ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ 
"δευτέρας διαλογής"η "όχι"

-Στην Αγγλία  ευκολεεεεες  είναι πιο ανοιχτόμυαλες και με το Sex, δε το παίζουν τόσο δύσκολες.Oι 'Aγγλοι είναι εκείνοι οι ξανθομπούμπουρες, με δέρμα αστακού και αλοιφές για τα εγκαύματα, που βλέπεις στο νησί. Oι 'Aγγλοι επίσης είναι εκείνοι που πίνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα μπαρ των νησιών, λες και, τα καημένα, έχουν ποτοαπαγόρευση στη χώρα τους κι έρχονται μέχρι εδώ για να ξεσκάσουν.
-Δανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία κτλ. Άμα βρεις το κουμπί τους είναι παράδεισος οι κοπέλες

-Οι Ρουμάνες είναι πολύ όμορφες γυναίκες, αλλά δεν παύουν να είναι ανατολική Ευρώπη πλευρά, δηλαδή ανεξάρτητες πέρα από αυτό που αντέχει ο μέσος Έλληνας και πολύ κυνικές επίσης .

Για μένα οι καλύτερες είναι οι γυναίκες γερμανικών κρατών.. υπάκουες  πειθαρχημένες "Μερκελ".
-Σουηδεζες, Νορβηγες και Σκανδιναβες...είναι όμορφες, ψηλες, γαλανομάτες, αυτό που λέμε άρια ομορφιά.  κι έχουν μια όψη υγείας στο δέρμα τους (μάλλον από τις πολλές σάουνες και τα μπάνια στον πάγο). , Τώρα, αν σου φαίνονται λίγο κρύες, τι να κάνουμε; Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
 -Oι Ιταλιδες είναι εκείνες που , βγαίνουν για ψώνια πέντε έξι μαζί.... φωνάζοντας «mama mia», «bella», «ma che carina», λες και τους είχαν κάπου μαντρωμένους και δεν έχουν ξαναδεί βιτρίνες . 



ΑΝΕΜΟΣ


Για όσους έχουν σπουδάσει ή εργαστεί στο εξωτερικό το γνωρίζουν ήδη....
Οι αλλοδαπές  Ούτε ψηλομύτες είναι και έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία από τις Ελληνίδες. Έχουν και τα κουσούρια τους οι ξένες όμως,(που θα γεμίσω παράγραφο εάν κάτσω να γράφω).
θιγμένες γυναίκες" (που μάλλον είδαν τον εαυτό τους κάπου εκεί αλλά φοβούνται να το παραδεχτούν) μην τρελαινόμαστε ανάλυση κάνω....
 (Σαν γυναικά κι εγώ).
Από τη μία λέτε"Άνδρες' ότι  κι από την άλλη λέτε "Γυναίκες" ότι προτιμάτε τις αλλοδαπές επειδή σας κάθονται, είναι σούζα και δεν σας θέλουν μόνο για τα λεφτά! 
Ίσως έχει να κάνει και με το πόσο καλοπερνάει ο λαός (όταν δεν έχουμε ανέσεις -ούτε κάν για να φάμε- καταντάμε δύστροποι και γκρινιάρηδες, οπότε και οι ελληνίδες εδώ έτσι είναι) αλλά και πώς έμαθε (εδώ παραμάσχαλα με τον χριστιανισμό που μας έκανε πλύση εγκεφάλου ότι θα καούμε στη κόλαση κλπ, δεν αντιμετωπίζουμε το σέξ σαν ανάγκη). 
Δε φταίνε οι άντρες όμως που υπάρχει φτώχεια κι ανεργία και το ηθικό τους είναι κατεστραμμένο....Τόσα λιγούρια στο διαδίκτυο αυτό μαρτυράν. 
Άν είμασταν καλά σαν κοινωνία, κανείς δε θα έψαχνε ούτε μέσω διαδικτύου σύντροφο, και δε θα είχαμε τόσα ψυχολογικά μα κι αυτοκτονίες απ'τη μοναξιά
Και τις γυναίκες αν τις ακούσεις να μιλάνε για τους άντρες μπορεί να τις ακούσεις να λένε πως όλοι τους είναι..μαλάκες. Είναι αλήθεια όμως αυτό;
* Δεν υπάρχει τίποτε πιο ξενέρωτο από έναν Ισπανό και μια Ελληνίδα, για παράδειγμα, που προσπαθούν να συνεννοηθούν στα αγγλικά την ώρα του σεξ.

Δε γίνεται να τους βάζουμε όλους τους ανθρώπους σε ένα τσουβάλι. Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις γενικώς έχουν γίνει δύσκολες και το γιατί και πώς είναι ένα μεγάλο θέμα. 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured