ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ελληνες φεύγουν για δουλειές στο Καταρ !!!




Γενικά η χώρα προβλέπεται για 4 τομείς κατ'εμε:..... ...Hospitality,engineering-architecture-oil/gas-sports consultancy/phycology. 
Για τα ξενοδοχεία είναι πραγματικά παράδεισος καθώς οι μισθοί είναι πολύ πάνω απο τον ευρωπαϊκό μέσο όρο μεγάλων χωρών που έχουν παράδοση στο χώρο (αλλά και Αμερικής θα έλεγα) και συνεχώς ανοίγουν καινούργια σα μανιτάρια. Μια καλή θέση σε ξενοδοχείο-επισιτιστικό τομέα θα σου δώσει 2.5-3 χιλιάρικα το μήνα τσέπη με σπίτι πληρωμένο. Ο αντίστοιχος υπεύθυνος (μάνατζερ) 35 αρης στην Ελλάδα είναι στα 1100+ μαξ και ο αντίστοιχος διευθυντής τμήματος (νταιρεκτορ)42αρης+ είναι στα 1600+ όχι τσάμπα και με ένα κάρο έξοδα.Απλά δεν χρειάζεται να πω τίποτα για τους μηχανικούς-αρχιτέκτονες. Θα παραθέσω ΜΟΝΟ τις ελληνοκυπριακές εταιρίες και όποιος κατάλαβε κατάλαβε: Τέρνα, Αρχιροδον, Άκτορας, J&P etc. Μιλάμε για πολύ δουλειά, χοντρά λεφτά και απίστευτη εμπειρία καθώς όλα τα προτζεκτς είναι μεγαθήρια.
Τα ίδια ισχύουν για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. 

Ότι έγινε se dubai,abu dhabi παει να γίνει και στο Κατάρ.όλα μαζί σε λίγο χρόνο...το qatar φτιάχνει υποδομές γιατί θέλει το mundial 2022 και να ακουστεί λίγο στον τουρισμό.
Τέλος μην νομίζετε πως όλα εδώ είναι ρόδινα. Το μέρος είναι ιδανικό για λεφτά και ισχυρό CV, αλλά από κοινωνικής άποψης είναι μεσαίωνας.Σκοταδισμός ....
Oh, yes.
Σε κάθε περίπτωση όποιος σκέφτεται μετανάστευση στο εξωτερικό θα πρέπει να έχει αξιολογήσει κάποια πράγματα στο νου του.
Α. Όρεξη για δουλειά, δουλεία και δουλειά.
Β. Όρεξη για οποιαδήποτε δουλεία, ιδιαίτερα στην αρχή.
Γ. Προσωπική Ζωή σε 2η/3η/4η μοίρα. Απλά θα δουλεύετε ΠΟΛΥ, θα γυρνάτε σπίτι να ξεκουραστείτε και thats it.
Δ. Γερά συκώτια να αντέξετε να σας αντιμετωπίζουν σαν ξενο/σαν Αλβανό ενίοτε.
Ε. Γερά συκώτια να βλέπετε παντού παρεούλες, ζευγαράκια κλπ κι εσείς να είστε χωρις φίλους, παρέες, γκόμενες και να σκέφτεστε οτι το γκομενακι ειναι μονοχούλι στο Ελλάντα και περιμένει το Πάσχα/Χριστούγεννα/καλοκαίρι. Οπως επίσης και ο κολλητός σας ο Μητσος, ο Γιωργος κλπ...Ξεχάστε τα αυτά.!!!

Μεγάλη απόφαση. 

ANEMOS

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured