ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ουδείς υπεράνω του νόμου...


Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ένοχος ή όχι ο τέως δήμαρχος. Αυτό που ξέρω είναι ότι η απόφαση, πέρα από την καθαρά νομική της πτυχή, στέλλει και ένα μήνυμα στην κοινωνία των πολιτών. 

Το μήνυμα της ισονομίας. Όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο: δημόσια πρόσωπα και μη, ισχυροί παράγοντες και απλοί πολίτες. Ουδείς υπεράνω του νόμου...

Το ζήτημα είναι να μην μείνουν μόνον στον ''χρυσοδάκτυλο'' γιατρό και τα τσιράκια του,αλλά να πιάσουν και τους υπόλοιπους Καπόνε.
Νομίζω ότι υπάρχει επιλεκτικός ζήλος. Το γεγονός ότι, μετά από τόσα χρόνια, μόνον ο Τσοχατζόπουλος φυλακίστηκε κι αυτός ασφαλώς όχι ισόβια, αυτό δείχνει οτι Είμαστε διεφθαρμένοι. Όλοι γνωρίζουμε πως η πολυετής εξουσία αποξενώνει και διαφθείρει. Και όμως εμείς εκει΄ για χρόνια ψηφίζαμε τους ίδιους πολιτικούς σαν τον πρώην δήμαρχο, όχι γιατί είμαστε παραπλανημένοι, εκτός ίσως από μια μειοψηφία, αλλά επειδή είχαμε συμφέρον. Και τώρα που το συμφέρον στέρεψε, ανακαλύψαμε την ηθική μας πλευρά. Αν μη τι άλλο εύχομαι αυτό να γίνει παράδειγμα για το μέλλον αν και φοβάμαι πως μόλις ο επόμενος πολιτικάντης μας χαϊδέψει τ'αυτια, αρχίσουμε τα ίδια. Οπότε τι πρέπει να κάνουμε για να το αποφύγουμε; Δύσκολο ερώτημα.
Με τους άλλους τι γίνετε?.
Π.χ.πού να είναι εκείνη η άσπιλη και αμόλυντη ψυχή,το θείο βρέφος του ΠΑΣΟΚ,για τον Λαλιώτη βρε λέω?Πού εξαφανίστηκε και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...Ο Μαντέλης άραγε με τους χορηγούς στις ελβετικές τράπεζες έχει λογοδοτήσει?Ο ''στρατηγός''Τσουκάτος με τις επισκέψεις στα κότερα των εθνικών εργολάβων και το 1.000.000 εξαφανισμένα ευρώ,που να είναι άραγε?
Ο Βουλγαράκης που δεν ήξερε τί δουλειά κάνει η γυναίκα του τί κάνει?Το άλλο το φρούτο,ο ξάδερφος του Βούδα,ο Μισέλ ο Λιάπης...αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και πόσοι άλλοι που χαν κατακλέψει την Ελλάδα......και άλλοι πολλοί..
Π.χ. ο Σημίτης θα μπορούσε κάλλιστα να πάει για εσχάτη προδοσία, αφού ελάττωσε χωρίς ειδικό νόμο, όπως προβλέπει το σύνταγμα, την ελληνική επικράτεια, υποστέλλοντας την σημαία στα Ίμια. Κατέστρεψε την χώρα εν γνώσει του (δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν ήξερε τι έκανε), βάζοντάς την στο € με πλασματικά στοιχεία. Ερεύνησε κανείς εισαγγελέας γιατί το έκανε, ποιον ήθελε να εξυπηρετήσει, ποια τυχόν ανταλλάγματα τού έδωσαν/υποσχέθηκαν;
Ο ΓΑΠ, ενώ είναι απολύτως βέβαιο ότι οδήγησε ηθελημένα την χώρα στην χρεοκοπία και το ΔΝΤ, υφαρπάζοντας την ψήφο του λαού με απάτη (“λεφτά υπάρχουν”), ούτε που διανοείται κανείς να τον αγγίξει.
O Παπαγεωργοπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια, χωρίς ελαφρυντικά, και οδηγήθηκε στο Γεντί Κουλέ. Πολύ ωραία, εφ’οσον ήταν ένοχος. Μήπως όμως ήταν επιβαρυντικό στοιχείο η κομματική του ταυτότητα; Γιατί εγώ βλέπω μεγαλοσχήμονες του ΠΑΣΟΚ να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και να κουνάνε και το δάκτυλο, παρ’ολο που διέπραξαν πολύ χειρότερα από τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Και αν ο Παπαγεωργοπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια για κατάχρηση 18 εκατομμυρίων, σε τι ποινή θα πρέπει να καταδικαστούν ο Καραμανλής και ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης ,Γιωργακης Παπανδρεου Αλογοσκουφης,Παπαθανασίου,Παπακωνσταντινου,Βενιζέλος, Προκόπης Παυλοπουλος,Στυλιανιδης,Βουλγαρακης,Ρουσόπουλος, Σωτήρης Χατζηγακης  Παυλίδης ο εκ Ρόδου,Άρης Σπηλιωτοπουλος,Παπαντωνίου, Λαλιώτης,
και …Οι επόμενοι παρακαλώ!... σε πρώτη Φαση ντουγρού για Κορυδαλλό.

Μια καλή αρχη…και ο τελευταίος να μη κλείσει τη πόρτα γιατί στα πλαίσια της σωτηρίας της χώρας θα ακολουθήσουν κι άλλοι....
Είτε με Ειδικό Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία, ,είτε ως κοινοί εγκληματίες για αδικαιολόγητο πλουτισμό εις βάρος της πατρίδας!

Έτσι για να σφίξουν οι κώλοι !!!!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured