ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Γυναικείο βιάγκρα σε σπρέϊ: Για οργασμούς που κόβουν την ανάσα;



Ένα εύχρηστο ρινικό σκεύασμα αναμένεται σε λίγα χρόνια στα ράφια των φαρμακείων υποσχόμενο σεξουαλική απόλαυση. 
Κατά πόσο όμως ένα χημικό μπορεί να κάνει εκατομμύρια γυναίκες ευτυχισμένες;

Ο γυναικείος οργασμός μοιάζει με ένα σεντούκι θησαυρού του οποίου το κλειδί αγνοείται. 

 Μία σημαντική πρόοδος είναι και η παρασκευή ενός ρινικού σπρέι, το οποίο αναμένεται να χαροποιήσει όσες γυναίκες αναζητούν επίμονα τον... οργασμό τους. Το προϊόν έχει περάσει σε φάση κλινικών δοκιμών σε Αυστραλία, ΗΠΑ και Καναδά και αν οι μελέτες στεφθούν από επιτυχία, αναμένεται να πάρει έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και να διατεθεί στην αγορά εως το 2015... Το φάρμακο με την πιθανή ονομασία Tefina απορροφάται από τον οργανισμό μέσω της μύτης και περιέχει τεστοστερόνη, μία στεροειδή ορμόνη που ανήκει στην ομάδα των ανδρογόνων και είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή και τον ερωτικό πόθο. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της φαρμακευτικής εταιρείας που θα το λανσάρει, θα χρησιμοποιείται δύο ώρες πριν από την ερωτική επαφή και θα χορηγείται σε γυναίκες που υποφέρουν από σεξουαλική δυσλειτουργία. Η δράση του θα διαρκεί έως και οκτώ ώρες.

Όμως τι ακριβώς εννοούν οι ειδικοί με τον όρο «γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία»;  «η τεστοστερόνη δοκιμάζεται εδώ και πολλά χρόνια στη θεραπεία της ανοργασμίας  Ωστόσο ο λόγος για τον οποίο η χρήση της στα σεξουαλικά προβλήματα της γυναίκας δεν έγινε ποτέ δημοφιλής είναι οι παρενέργειές της (υπερτρίχωση, αύξηση του βάρους, αλλαγές στη φωνή κ.λπ.)


Αν η λίμπιντο σας ειναι σε λήθαργο και ο εγκέφαλος μιας γυναίκας έχει κατεβάσει ρολά και αρνείται να εκπέμψει το ερωτικό εκείνο μήνυμα που ενεργοποιεί το διακόπτη της διέγερσης;  «η διαταραχή του γυναικείου οργασμού περιλαμβάνει την απόλυτη έλλειψη οργασμού  Η ανοργασμία μπορεί να είναι πρωτοπαθής, με την έννοια ότι η γυναίκα εμφάνιζε στο παρελθόν κανονικούς οργασμούς, τους οποίους δεν έχει σήμερα. Επίσης μπορεί να είναι εκλεκτική, δηλαδή να συμβαίνει με συγκεκριμένο μόνο σύντροφο».  «τα προβλήματα οργασμού οφείλονται εννέα στις δέκα φορές σε ψυχολογικά αίτια, ενώ μία στις δέκα συνυπάρχει και οργανικό αίτιο. Αυτό μπορεί να είναι κάποια νόσος, κάποια ορμονική αλλαγή ή να σχετίζεται με λήψη φαρμάκων (αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά, αντιυπερτασικά κ.λπ.). Μετά την εμμηνόπαυση παρατηρείται φυσιολογική απώλεια 20% της έντασης του γυναικείου οργασμού». 

Με απλά λόγια, εφόσον αυτό το σπρέι εγκριθεί, τι θα συμβούλευε ο doctor μια γυναίκα η οποία θα ζητούσε τη γνώμη του; Όπως εξηγεί ο γιατρός, «η χρήση ενός τέτοιου φαρμάκου θα πρέπει να συστήνεται σε ορισμένες κατηγορίες γυναικών, όπως, π.χ., σε εκείνες μετά την εμμηνόπαυση. Δυστυχώς, όταν ένα φάρμακο ή μια ιατρική μεθοδολογία παραδίδονται στο κοινό, η χρήση τους δεν ελέγχεται. Το ίδιο άλλωστε συνέβη με τα φάρμακα για τη στύση». Μάλλον είναι αφελές να πιστεύουμε πως μια ουσία θα αντιμετωπίσει μια δυσλειτουργία η οποία κατά ένα τεράστιο ποσοστό έχει να κάνει με τη γυναικεία ψυχολογία.
Η ηδονή πάει σουπερμάρκετ
Μια νέα βιομηχανία έχει στηθεί γύρω από το γυναικείο οργασμό, με προϊόντα τα 
οποία διατίθενται σε πολυκαταστήματα και μεγάλες αλυσίδες φαρμακείων σε Αμερική και Ευρώπη: μπεστ σέλερ θεωρούνται το τζελ K-Y Intense και το έλαιο ΟΝ, που αυξάνουν τη διέγερση στην κλειτορίδα, ενώ η σειρά Intimina με δονητές, λιπαντικά και άλλα αξεσουάρ υπόσχεται να κάνει πιο συναρπαστική την ερωτική ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο «δουλεύουν» όλα τα παραπάνω είναι ασαφής.

«Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα περιέχουν έλαιο μέντας ή κάποια παραλλαγή του και στόχος τους είναι να προκαλέσουν τσούξιμο στην ευαίσθητη περιοχή. Κάποιες βρίσκουν την αίσθηση διεγερτική, κάποιες όχι. Από τη στιγμή που δεν προκαλείται κάποια βλάβη, γιατί να μην τα δοκιμάσει μια γυναίκα;» 

ANEMOΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured