ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Το τέλος της ελληνικής "σοβιετίας": Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...


Εγώ πάντως νομίζω, πως έχουμε ένα άναρχο κομουνιστικό καπιταλιστικό σύστημα με δόσεις νέο φιλελευθερισμού και μια πρέζα (έτσι στη μύτη του κουταλιού) σουρεαλισμού.
Και εξηγώ....
1.Η κυβέρνηση νομοθετεί και βγαίνει από την υποχρέωση της ύπαρξης της.Τι είδους πολίτευμα έχει η χώρα; 
Ένα υβριδικό καθεστώς, εικονικά μόνο δημοκρατικό, όπου το απαξιωμένο Κοινοβούλιο της συνέρχεται αδιαλείπτως για να εγκρίνει με έκτακτες διαδικασίες – σαν τα στρατοδικεία της χούντας – όσα υποδεικνύουν οι δυνάμεις της τρόικας.Το κόλπο στη σύλληψή του είναι απλό: η κυβέρνηση νομοθετεί πλέον μόνο με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, οι οποίες ισχύουν αμέσως μόλις δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ώστε να εμφανίζεται εντάξει απέναντι στους δανειστές της και να ισχυρίζεται ότι καλύπτει τις μνημονιακές της υποχρεώσεις. Και στη συνέχεια, τις περνάει ευκαιρίας δοθείσης κι από το πλυντήριο της Βουλής με συνοπτικές διαδικασίες, ώστε η κριτική της αντιπολίτευσης να περιορίζεται σε ελεγχόμενες επικοινωνιακά διαστάσεις.
2. Οι κρατικοί αξιωματούχοι μας φροντίζουν να μαζέψουν όσα πιο πολλά μπορούν για τις δύσκολες μέρες που βλέπουν να έρχονται ενώ παράλληλα φροντίζουν να καλύψουν τα ίχνη των αμαρτιών...
3. Οι ευνοούμενοι επιχειρηματίες προσπαθούν μεν να σώσουν το σύστημα αλλά ταυτόχρονα καλοπιάνουν και το αντισύστημα για να είναι και πάλι μέσα στα πράγματα.πρόκειται για ,τα “ανώτερα μεσοστρώματα” πάσης φύσεως (ελευθεροεπαγγελματικά μεγαλογιατρών- μεγαλοδικηγόρων – εργολάβων κτλ, ή την ολιγάριθμη “μισθωτή αριστοκρατία”).
4. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν-ξέρετε τι κόπο θέλει για να μπει μια σφραγίδα; και απλά περιμένουν το τέλος του μήνα για να πάρουν τον μισθό τους.
5. Τα καταστήματα δεν δουλεύουν αφού δεν υπάρχει εμπόρευμα
6. οι υπάλληλοι των καταστημάτων δεν δουλεύουν αφου δεν υπάρχουν πελάτες
7. Οι γεωργοί δεν δουλεύουν αφού δεν είναι σε θέση να προμηθευτούν καν τους σπόρους.
9. η πείνα κυριαρχεί, δεν υπάρχουν τρόφιμα
10. το κρύο κυριαρχεί, δεν υπάρχουν καύσιμα
11. Ένα υπόγειο ρεύμα αμφισβήτησης όσο παει και γιγαντώνεται
12. Δεν εμφανίζεται κανείς ηγέτης για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του
Μην μπερδεύεστε...δεν περιγράφω την ΕλλάδαΣτα τελευταία χρόνια της ΕΣΣΔ αναφέρομαι..Οι ομοιότητες με το νεοελληνικό μοντέλο, στο σημείο αυτό...
είναι εκπληκτικές.
ο «Πλούτος των Εθνών» έφερε τη σοβιετια στην Ελλάδα.

Πηγή:ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured