ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τι θες ρε Τρόικα !...



Ήρθε και η η τρόικα να μας πει οτι..«Οι επίορκοι έπρεπε να είχαν απολυθεί "χθες"»γιατι ρε τρόικα τι σε πειράζουν 7000 χαραμοφάιδες εσύ τους ταΐζεις...
άσε μας εμείς ξέρουμε τι κάνουμε..Πώς νομίζετε αλλιώς θα υπάρχει κράτος;

 Οι επίορκοι είναι οι διορισμένοι with a specific goal!! 
Τι θες ρε Τρόικα μου δηλαδή να γίνουμε κανονικό κράτος;.. έλα τώρα! Να έχουμε δικαιοσύνη που λειτουργεί; Εδώ δίνουμε πενθήμερες σε δολοφόνους που τους ψάχνανε χρόνια!! Και μόλις τους μπαγλαρώσουνε τους δίνουν άδεια για ξεκούραση! Οι εφορίες;; Στο κόλπο, ρώτα και τον Τόλη μας! Η Βουλή στο κόλπο, ρώτα και την κόρη του Πολύδωρα! Οι Δ Υ στο κόλπο ρώτα και τους επίορκους. Οι κυβερνηερήσεις στο κόλπο, ρώτα το ΠΑΚΟ ΣΟΚΟ!
 Εκεί να δεις τι γίνεται!
Γιατί δεν λες στο φίλο σας τον Σαμαρά ...Μόνο τους υπαλλήλους της βουλής να απολύσουν φτάνει. Τρόικουλα μου το Ξερες  πως…μισθοδοτούνται κανονικά ακόμα και οι φυλακισμένοι επίορκοι! Και ο Τσοχατζόπουλος παίρνει ακόμα τη βουλευτική σύνταξη…στα είπανε αυτά...
Είναι δυνατόν να μας  ζητάς να απολυθούν οι κλέφτες, οι νονοί, οι μιζαδόροι, οι λήσταρχοι από το Δημόσιο και δεν είναι πολλοί μόνοι 7,000 ψηφαλάκια!

Γιαυτό Και η κυβέρνηση αρνιέται να τους διώξει τους κλέφτες, μιζαδόρους, νονούς, λήσταρχους!!! Γιατί; γιατί θα δημιουργηθεί ανεργία;;;!!
Αλήτες τροικανοι έξω από το Τζατζικισταν εδώ και τώρα.
 Που θέλετε να διώξετε τους Ηρωικούς κοπροκλέφτες από την δουλειά τους..
Τι θες ρε Τρόικα μου δηλαδή να γίνουμε κανονικό κράτος; 
Έλεος  πια...

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured