ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Οι νέοι θα πληρώσουν ακριβά ....


Να δω πως θα την παλέψετε τώρα…..

You cant teach an old dog new tricks λένε οι Άγγλοι.
Η γενιά του Πολυτεχνείου που έχουν θεσούλες στη Βουλή. ...
(πενήντα ετών και κάτι πλέον τώρα) είναι δεδομένο πλέον ότι κατάφερε να μετατρέψει το σύνθημα “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία” στο “Λαμογιά – Αρπαχτή και ποτέ στη Φυλακή”.......
Είναι η γενιά που μάσησε τα λεφτά των γονιών της, τα δικά της και κατάφερε να χρεώσει την επόμενη γενιά (τους σημερινούς σαραντάρηδες) καθώς και τα ίδια της τα παιδιά (σημερινούς εικοσιπεντάρηδες – οξύμωρο μεν αλλά αληθινό, περιέχει στοιχεία σύγχρονης Μήδειας!!!!).
Ζήσατε στην Κοινωνία των Ευκαιριών κυρίες και κύριοι και μας παραδίδεται στην Κοινωνία των Αγγουριών.
Οπότε υποχρεώνεται πλέον το σύνολο της κοινωνίας μαζί με σας (αλλά χωρίς εσάς – ο καθένας σας ψάχνει τρόπους να μην τον αγγίξουν τα μέτρα…….αλλά πριτςςςςςςςς) 
.3 γενιές ελλήνων ταΐστηκαν με διλήμματα.ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία απεδείχθησαν εις«σάρκα μία» με παππά τη Μέρκελ και προξενήτρα το ΔΝΤ.Για το καραστημένο, κατασκευασμένο, επιτηδευμένο και σπεκουλαδόρικο «Ευρώ ή Δραχμή» δεν θα μακρηγορήσω γιατί δεν το αξίζετε φίλοι μου
Η Ελληνική Οικονομία μετατράπηκε σε Πίθο των Δαναϊδων στα πλαίσια της ρεφορμιστικής κοινωνίας που επιλέξατε να ζείτε με την αναδιανομή δανεικών και την παραγωγή του Τίποτα να κυριαρχεί, έτσι ώστε να τροφοδοτείται το αδηφάγο Εγώ σας (ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης – γιατί από πολιτική ...κλάφ’τα Χαράλαμπε) ανεξαρτήτου κόστους. Το lifestyle έγινε must μαζί με την Cayenne και το Botox..Οι Αµερικανοί λένε ότι µέσα στην κρίση πρέπει να είσαι πάντα ξυρισµένος και περιποιηµένος για να δείχνεις ότι δεν φαλίρισες. Αµερικανοί είναι, να µην πουν κι αυτοί καµιά µαλακία; Οι Ρώσοι να δεις τι λένε, που πήγαν κατευθείαν απ’ τα γκουλάγκ στα Versace. Λίγη ώρα στον καθρέφτη, λίγο ή καθόλου ξύρισµα, δυο φσουυτ κολόνια, ένα πάρα πολύ κρύο µπάνιο για να σε φέρει στα ίσα Έφυγε. το όνειρο. Ή ο εφιάλτης. Ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας. Τίποτα δεν θα ξαναγίνει όπως πριν. 
Καλώς ήρθες στην εποχή της αβεβαιότητας.
Πάνω από όλα το Υπερτροφικό Εγώ του Ελληνάρα-Ελληνίδας ακόμη και από την ανάπτυξη, την παραγωγή και το μέλλον της χώρας του.
Ο ορισμός της ραθυμίας στην έσχατη μορφή. Η διάβρωση άγγιξε το συνολικό πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της γειτονιάς μας στον κόσμο.

Και όλα αυτά γιατί?
Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν κυρίες και κύριοι
It’s pay back time (εις την Αγγλιστί).
Θα ματώσουμε  όλοι μας…
Φιλία λοιπόν αξιότιμοι κύριοι και κυρίες.


ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured