ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τις γυναίκες εξιτάρει ένας άνδρας με στολή.!!!



Και στους άντρες αρέσει να χρησιμοποιούν τη δύναμη που τους προσφέρει η στολή. ..Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι...
Έτυχε και δεν γίνατε γιατρός, καθηγητής,* ή μπάτσος* 
για να δίνεται εντολές και να εκτελούνται αμέσως... Δεν πειράζει...

3D Hearts
Ο Άνεμος σας δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσετε. 

Εσείς βρείτε τα κοστούμια και εμείς σας δίνουμε το σενάριο για να παίξετε στην κρεβατοκάμαρά σας...


Μπάτσος και κλέφτρα της καρδιάς του

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Φανταστείτε ότι την συλλαμβάνεται μετά από καταδίωξη και εκείνη είναι πρόθυμη να κάνει τα... πάντα για να ξεφύγει από το... μακρύ χέρι του νόμου! 

Το κλειδί σε αυτό το παιχνίδι είναι η τρυφερή αγριάδα και η τιμωρία. 
Ο αστυνομικός είναι αυτός που αποφασίζει το... τίμημα που θα πληρωθεί για να είναι στο τέλος επιεικής...(Μια νύχτα στο Αυτόφωρο πχ.)
Χειροπέδες και στολή αστυνομικού θα χρειαστούν για το παιχνίδι...
Α!!!! και το καπέλο  must !!!!

Καθηγητής Πανεπιστημίου και φοιτήτρια 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αυτό είναι ίσως το πλέον άτακτο σενάριο καθώς αποτελεί κοινωνικό ταμπού. Μία καρό φουστίτσα ή ένα αποκαλυπτικό φορεματάκι για εκείνη, ένα πουκάμισο, γραβάτα και ένα καλό παντελόνι για εκείνον. Πιθανά σενάρια θα μπορούσαν να είναι η κατ οίκον εκπαίδευση της φοιτήτριας, ή η επίσκεψη μιας φοιτήτριας που δεν τα πάει καλά στο μάθημα και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει καλό βαθμό.

Πιλότος

~~~~~~~~
Από που ν’ αρχίσω και που να τελειώσω. Καταρχήν, φοράς στολή, και μάλιστα πολύ σέξι στολή. Επίσης είσαι άνθρωπος με δύναμη και prestige, αν σκεφτείς ότι κρατάς στα χέρια σου τις ζωές πολλών ανθρώπων όταν πιλοτάρεις. Θέλεις κι άλλα; Ταξιδεύεις σ’ όλο το κόσμο, εκεί που πολλές γυναίκες κάνουν ελεύθερες τις διακοπές τους. Αλλά ακόμα και αν δεν σου κάτσει κάποια από αυτές, υπάρχουν αρκετές γοητευτικές αεροσυνοδούς, που πάνε ακριβώς εκεί που πας κι εσύ και μένουν στα ίδια ξενοδοχεία μ’ εσένα.

Ναυαγοσώστης

`~~~~~~~~~~~
Θυμάσαι επιτυχίες που είχαν τ’ αγόρια του Μπέιγουοτς; Έτσι σε βλέπω κι εσένα. Άσε που πέρα από τις γυναίκες, έχει κι άλλα θετικά το επαγγέλματα. Είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινή δουλειά αν είσαι φοιτητής, θα έχεις τέλειο μαύρισμα και θα μένεις σε φόρμα ενώ δουλεύεις. Άσε που ο χώρος εργασίας σου είναι γεμάτος γυναίκες που χαλαρώνουν με μπικίνι ή χωρίς.

Γιατρός και ασθενής 

~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους μια φαντασίωση με τον γιατρό τους... Γιατί λοιπόν ο άντρας να μην υποδυθεί τον ρόλο του γιατρού; Μια άσπρη ποδιά πάνω από τα ρούχα, ένα ζευγάρι γυαλιά και βεβαίως το στηθοσκόπιο. Το οποίο καλύτερα θα είναι να μην το βγάλει καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού... Ρωτήστε την που πονάει και προσπαθήστε στη συνέχεια να κάνετε ότι περνάει από το... χέρι σας για να την ανακουφίσετε. Κι αν η ασφάλεια δεν καλύπτει την επίσκεψη; Η ασθενής κάτι μπορεί να... κάνει για να «πληρώσει» τον γιατρό!

Στρίπερ και πελάτισσα

`~~~~~~~~~~~~~~~~
Πάρτε μια καρέκλα, βάλτε την μπροστά στο κρεβάτι και πείτε της να ξαπλώσει. Βάλτε λίγη μουσική και αρχίστε να γδύνεστε πολύ πιο αργά από ότι συνήθως... Όταν μείνετε γυμνός, αφήστε την να σας κάνει ότι θέλει. Είναι ο πελάτης... Α! Μην ξεχάσετε της πείτε να βάλει και 20€ στο κομοδίνο...


Barman
~~~~~~~~
Θες και να στο αναλύσω; Νύχτα, γυναίκες, πολλά ποτά. Ακόμα δεν το έπιασες; Ελεύθερες γυναίκες ξενυχτάνε και φλερτάρουν ακατάπαυστα, κι εσύ είσαι σίγουρα το Νο1 στις επιλογές τους. Έχεις στυλ, έχεις κέφι, συνήθως είσαι κι εμφανίσιμος και φυσικά είσαι στις υπηρεσίες τους όλο το βράδυ με τα κοκτέιλ σου. Νομίζεις ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι παραπάνω;

Τουριστικά επαγγέλματα

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ιδανικά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς με πολλές ελεύθερες γυναίκες. Είτε είσαι γυμναστής, είτε pool boy, είτε barman,ακόμα και ρεσεψιονίστ, έχεις πέραση. Ειδικά αν φαίνεσαι λίγο απλησίαστος και πολύ ευγενικός προς τις πελάτισσες, θα κάνουν ότι μπορούν για να σε κατακτήσουν. Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες είναι πρώτες στη λίστα των γυναικείων φαντασιώσεων.

 Αυτές ήταν μερικές ιδέες που δίνει ο Άνεμος !!!!!

Αν δεν έχετε κάνει ξανά Role Play, στην αρχή μπορεί να σας φανεί χαζό. Στο τέλος όμως θα ανακαλύψετε ότι σας βοηθάει να ξεπεράσετε τα ταμπού σας και κυρίως να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να ζωντανέψτε τη σεξουαλική σας ζωή..........

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured