ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ !!!


ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ και... Πλήρη Ανοχή του Κράτους

Κατάγομαι απο Ηλεία (Αμαλιάδα) απο αυτό τον ευλογημένο από την φύση και την ιστορία τόπο ...Έχω μείνει άναυδη με τα όσα διαδραματίζονται – και κυρίως λέγονται –αυτές τις μέρες έχω ακούσει και διαβάσει στα διάφορα blog τα απίστευτα ..τα χειρότερα για το ποιόν των κατοίκων εκει…μας χαρακτήρισαν Κολομβία τη Μανωλάδα Ηλείας είπαν μας αξίζει που κάηκε ο τόπος μου μας τημώρησε ο θεός !!!οχι τόση κακία!!!! Τα πράγματα δεν είναι όπως περιγράφονται από τους δεκάδες αναρμόδιους που χρίζουν εαυτόν αρμόδιο και βγαίνουν στα ΜΜΕ ξεστομίζοντας το μακρύ τους και το κοντό τους. 
 Ολόκληρη η περιοχή όπως και όλη η ελληνική γεωργία είναι εγκαταλειμμένη εκεί ... Ποια η στρατηγική της πολιτείας για την φράουλα; Ποια η εθνική πολιτική για την Μανωλάδα, την Βουπρασία και την Ηλεία; Ποιο το πλάνο δράσεων και στόχων του υπουργείου γεωργίας για την φράουλα; Γιατί δεν φρόντισε η πολιτεία με ταχύς διαδικασίες να οργανώσει την Φράουλα στην Βουπρασία σαν ΠΟΠ;  Που υπάρχουν οι ειδικοί επιστήμονες (στην Βουπρασία) που θα στηρίξουν την καλλιέργεια επιστημονικά; Που θα καθοδηγήσουν τους παραγωγούς στην εξαγωγή;   Ποιος έφερε όλους αυτούς τους μετανάστες έξω από τα σπίτια μας; Πως βρέθηκαν όλοι αυτοί στην Μανωλάδα; Και όταν επίσημοι φορείς κάνουν λόγο για έλλειψη εργατικών χεριών στην γεωργία άρα για ποια ανεργία μιλάμε; 
Και βεβαίως ποια η επίσημη εθνική πολιτική για την μετανάστευση;  
Εγώ είμαι αυτή που ανάρτησε ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ .όμως πριν κατηγορήσετε όλους τους κατοίκους της Ηλείας ΟΛΟΥΣ ὅλοι μας,σέ ὅλοι τήν Ἑλλάδα,εἴμαστε έρμαια στίς διεστραμμένες διαθέσεις ἐπίδοξων δολιοφθορέων δολοφόνων καί εχθρών
 Oι αγρότες μας δεν είναι καθόλου αθώοι και το κράτος μας είναι συνένοχος. 
 Υπάρχουν φραουλοκαλλιεργητές που έχουν καταστραφεί οικονομικά ή που οδηγούνται στην καταστροφή. Το γνωρίζουν αυτό όλοι αυτοί οι άσχετοι παπαγάλοι των αναλύσεων και της πρόκλησης εντυπώσεων και την δημιουργίας επικοινωνιακής πολίτικης; Αλλά και να το γνωρίζουν ουδόλως ενδιαφέρονται. Δεν πουλάει το θέμα.        ~~~~~~~~~~~
Το θέμα είναι,να υπάρξουν μέτρα από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας  για τις συνθήκες δουλείας που επικρατούν στα χωράφια τις Μανωλαδας και μέριμνα γι'αυτους τους ανθρώπους που ουσιαστικά αποτελούν τους συγχρόνους δούλους.
Το έγκλημα στη Μανωλάδα λοιπόν δεν είναι απότοκο του φυλετικού ρατσισμού. Αλλά του κοινωνικού ρατσισμού.Οπότε, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής: πόσο δύσκολο ήταν, στα 10 ή 20 χρόνια που μένουν όλοι αυτοί οι αλλοδαποί στην Μανωλάδα, να γίνει ένα δημόσιο αποχωρητήριο και ένα δημόσιο λουτρό; Ο κύριος Δήμαρχος είπε ότι έχει αναλάβει από 01/01/2011, σχεδόν 2,5 χρόνια δεν του ήταν αρκετά, όπως και τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια δεν ήταν αρκετά για ένα τόσο μικρό έργο. Η μητέρα μου έλεγε: όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. Όταν οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες είναι κομματικά πρόσωπα τότε μην μας κάνει εντύπωση και κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα που ολόκληρη η Ελλάδα είναι στον μεσαίωνα και όχι μόνο η Μανωλάδα. Και όμως υπάρχουν φραουλοπαραγωγοί που έχουν φροντίσει για τουαλέτες και ντουζιέρες έστω και υποτυπώδες . 
Ήρθε και ο υπουργός ο κος Δένδιας στο ΑΤ Βάρδας (που δεν ήξερε που είναι) και ερωτώ: γιατί σήμερα και όχι ένα μήνα πριν; Ένα χρόνο πριν; 10 χρόνια πριν; Πριν γίνει ότι έγινε. Είναι γνωστό επί σειρά ετών το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς. Και τι μέτρα έχει πάρει η επίσημη πολιτεία; Αλλά πολύ φοβούμαι ότι γίνεται για λόγους επικοινωνιακούς και εντυπώσεων και όχι ουσίας.
 Και θα γίνεται για πολύ ακόμα. 
Ολόκληρη η περιοχή έχει βυθιστεί στην άβυσσο της τοκογλυφίας 
Καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση εναντίων οποιουδήποτε συνανθρώπου μας ασχέτως θρησκείας φυλής και χρώματος, όμως πόσο της εκατό σε σχέση με την συνολική εγκληματικότητα έχει η περιοχή; 1%;  2%;  Πόσο;Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός ακόμα και αν έχουν σημειωθεί 1-2 επιθέσεις κατά αλλοδαπών εργαζομένων στην περιοχή κατά το παρελθόν. 3000 αλλοδαποί επί 10 και πλέον έτη είναι λογικό ότι θα υπάρξουν και παρατράγουδα












Όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. 
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured