ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Ράους» («Ουστ από δω»)


Μια τόσο όμορφη, φωτεινή χώρα με μια θάλασσα που μοιάζει με ανοιχτή ζεστή αγκαλιά και παραλίες που μερικές από αυτές όταν βρεθείς νιώθεις ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι ο παράδεισος, ..Από τη μία η ευλογία του Θεού που μας χάρισε μια πατρίδα- καλλονή σε όλο τον πλανήτη.
Και από την άλλη, η κατάρα ενός άλλου κακού Θεού, (που τον ξέρουμε όλοι και δεν είναι άλλους από τους ανίκανους και δειλούς πολιτικούς μας) που έχει φέρει αυτή τη γλυκιά, όμορφη πατρίδα στην κόλαση ....και μια μέρα τσαντήστηκε  και είπε ο καλός θεούλης ..Οι καλοπερασάκηδες κάτοικοι της ηλιόλουστης Μεσογείου πρέπει να τιμωρηθούν γιατί δίνουν το κακό παράδειγμα και προκαλούν τον φθόνο στα παγωμένα δουλικά ρομποτάκια του Βορρά.
κι έρχεται ο "κύριος" με τη γραβάτα Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα και λέει: Δώστε τον ήλιο για να πάρετε δάνειο...
Θα σας βάλουμε φωτοβολταικά στην Ακρόπολη μπροστά από τα όμορφα νησιά σας,θα σας αλλάξουμε τα πετρέλαια θα σας δίνουμε τσάμπα ενέργεια και θα στέλνουμε και 3 φορές τον χρόνο ευχητήριες κάρτες σε κάθε Έλληνα φορολογούμενο που μας δάνεισε...Γιατί δεν μας αφήνεται ήσυχους....Εμάς εδώ στην Ελλαδίτσα κύριε Σόιμπλε Το μόνο που μας περισσεύει είναι ο πράσινος ήλιος...σας κάνει? Τον θέλετε? πάρτε τον...κύριοι χαρτογιακάδες της τρόικα
Σιγά σιγά οι Γερμανοί μας λένε τι θέλουν, λες και κάνουν παραγγελιά σε εστιατόριο. Λοιπόν... ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ... και ηλιακή ενέργεια!
βρίσκουν ευκαιρίες για να κάνουν φτηνά ψώνια.
Η μήπως θέλουν να μας μετατρέψουν σε αποικία οι «φίλοι» μας;
Την πολυπολιτισμική σας Ευρώπη κρατείστε την για τους εαυτούς σας. Εδώ στην Ελλάδα δεν την θέλουμε. Και αν θέλετε να μας κάνετε «σαν τα μούτρα σας» απατάστε πλάνην οικτράν.
Στον τόπο μας αν θέλετε θα σας φιλοξενούμε κάθε καλοκαίρι για τουρισμό!
Για ένα μήνα, το πολύ, παραμονή σε κάθε βόρειο “ρομποτάκι”να μαυρίσει το άρρωστο χλωμό ασπρουλιάρικο κωλαράκι του..!    Ράους…
«Ράους» («Ουστ από δω»)

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured