ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

.Εσείς σε ποιά κατηγορία Γυναικών Ανήκετε ?



Μετά από πολλή σκέψη ενίοτε.. Ναι σκέφτομαι..κατέληξα στο ότι οι σύγχρονες ,
Ελληνίδες γυναίκες ανήκουμε σε κατηγορίες:
Ασφαλώς και καμία γυναίκα δεν είναι ίδια με την άλλη. Όλες είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Ωστόσο, ας κάνουμε μια προσπάθεια να τις θέσουμε σε μερικές κατηγορίες.

Cool: Αυτό που λέμε η “τύπισσα”, το “τυπάκι”, η cool γκόμενα που τα παίρνει όλα ΧΑΛΑΡΑ. Συναντάται σε clubάκια, συνήθως με ένα τσιγάρο στο χέρι καθώς και με αρκετούς άντρες γύρω της να την περιτριγυρίζουν παίζοντας τον ρόλο του φυτού (αν είναι και μαλάκες ίσως να πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες μαζί της).
Προτιμάει: Άντρες πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία με λεφτά και αυτοκίνητο, κατά προτίμηση ανεξάρτητους από γονείς και υπόλοιπους συγγενείς.

Cock-Teaser: Είναι μία νεόφερτη περίπτωση κλασικής γκόμενας, η οποία το μόνο που κάνει είναι να σε…κ****ώνει. Η cock-teaser μπορεί να είναι είτε ελεύθερη, είτε να έχει μία μόνιμη σχέση, αλλά έχει πάντοτε την ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση. Γι’ αυτό θα σου πει ένα σωρό κομπλιμέντα, τάχα μου ότι γουστάρει, ότι θέλει να σου ορμήξει ή ότι πρέπει να βρεθείτε για να σε…δοκιμάσει. Τρίχες δηλαδή. Όταν θα έρθει η ώρα να βγείτε, η cock-teaser θα προφασιστεί ότι κάτι της έτυχε ή δεν θα σηκώσει καν τα τηλέφωνα. Κι εσύ θα περιμένεις σαν μαλάκας ότι θα σου κάτσει το θεό****ο και κλασικά θα μείνεις με το πουλί στο χέρι, λέγοντας στους φίλους σου “Όχι ρε πούστη, για λίγο την είχα”.
Προτιμάει: Όχι εσένα πάντως.

Ψωνάρα:
Η δήθεν γκόμενα, η σοφιστικέ, αυτή που τους θεωρεί όλους αχώνευτους, εκτός κι αν της κάνουν “κλικ” με κάτι ιδιαίτερο στον χαρακτήρα τους. Π.χ. αν είναι high-class άτομα με την αμαξάρα ή άμα «φυσάνε» το ρευστό. Αρκεί μία σου
αποτυχημένη ατάκα για να σε θεωρήσει ξενέρωτο και από εκεί και πέρα την έκατσες γιατί πολύ απλά δεν θα αλλάξει την γνώμη της για σένα. Συνήθως κρύβει ένα μυστικό, το οποίο αν διαρρεύσει στην παρέα την έκατσε. (π.χ. την έχει ξεπαρθενιάσει ένας πρώην κι αυτή είναι ακόμη κολλημένη μαζί του). Συναντάται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστεια ενώ το ενδεχόμενο να σου κάτσει είναι όσο ενδεχόμενο έχει η Λάρισα να ξαναπάρει πρωτάθλημα.
Προτιμάει: Όσους διαθέτουν φουσκωμένη τσέπη, λογαριασμό τραπέζης, BMW ή Mercedes και βέβαια δικό τους ακίνητο. Γιατί «αγάπη μου», σε ξενοδοχείο δεν λέει.

Αντρογυναίκα: Oποιαδήποτε γυναίκα κάνει παρέα με άντρες ή συμπεριφέρεται σαν άντρας (ή και τα δύο αυτά ταυτόχρονα). Χαρακτηριστικά της γνωρίσματα είναι η φωνή νταλικέρη, το υπερβολικά κοντό κούρεμα (και ειδικότερα το κούρεμα-καρφάκι) κτλ. Συχνάζει σε rockάδικα ή γήπεδα, πίνει μπύρες, μπάφους ή παίζει Pro και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως ανοίκει στο γυναικείο φύλο ή αν πρόκειται για…εγχειρισμένη.
Προτιμάει: Δεν σταυρώνει άντρα εκτός κι αν πρόκειται για heavy-μεταλά, τριχωτό σε επίπεδο μπαμπουίνου ή κανένα μέλος ποδοσφαιρικού συνδέσμου.

Αχώνευτη: Ο τύπος γυναίκας που δεν κάνει παρέα σχεδόν με κανέναν κυρίως γιατί είναι μπάζο. Συνήθως συναντάται με 2 φίλες από τις οποίες δεν ξεκολλάει με τίποτα και εκνευρίζεται όταν τις δει να ξεκόβουνε, είτε λόγω γκόμενου είτε επειδή ταιριάξανε περισσότερο με κάποιες άλλες γυναίκες. Παρεξηγιέται με το παραμικρό, χώνεται εκεί που δεν πρέπει και την λέει σε αυτούς που δεν πρέπει. Για να την συμπαθήσεις θα πρέπει να είσαι gay ή φεμινιστής μέχρι αηδίας.
Προτιμάει: Άντρες όμορφους κι ας λέει ο κόσμος “Κοίτα με τι μπάζο κυκλοφορεί ο τύπος”. Αν δεν κάτσει ο όμορφος, προχωράει στον αμέσως επόμενο από άποψη oμορφιάς. Γενικά βολεύεται εύκολα, δεν έχει θέμα. Λειτουργεί σαν τις αγορές στο ποδόσφαιρο. Αν δεν μπορείς να αγοράσεις τον παικταρά, θα την βγάλεις με το παλτό.

Το πορνίδιον
Ηλικία δεν παίζει ρόλο, αλλά συνήθως είναι μεταξύ 18 και 23. Η χαρά των αντρών. Η χαρά του εύκολου σεξ. Η χαρά των μπαρ των καφετεριών, των εμπορικών κέντρων των sex shop των πάντων. Αλλά η δυστυχία και η κατακραυγή των υπόλοιπων γυναικών. Δεν δίνει σημασία από που θα ψωνίσει αρκεί αυτό που θα ψωνίσει να κάνει το 99,99% των αντρών να εκσπερματώνουν μέσα από το παντελόνι τους όταν την βλέπουν. Δεν δίνει λόγο δεν παίρνει λόγο από κανέναν. Είναι για την πάρτι της και όποιος δεν θέλει να το καταλάβει να πάει να ψωφίσει παραπέρα. Γονείς δεν γίνεται να έχει, μάλλον φύτρωσε κάπου γιατί απλά δεν θα τους δεις ποτέ. Μπορεί να καταφέρει σε χρόνο ΝΤΕ ΤΕ να κάνει φιλίες δεκάδων χρονών να εξαφανιστούν στο άψε σβήσε. Θα πηδηχτεί με τον καλύτερο σου φίλο ενώ τα έχεις μαζί της, Η λέξη εμπιστοσύνη δεν υπάρχει ούτε στα βάθη της ψυχής της, μια λέξη που πρέπει να σου φαίνεται κινέζικη όταν είσαι μαζί της και σε εσένα. Επίσης μην τολμήσεις και την βάλεις να κάνει παρέα μα άλλες νορμάλ κοπέλες.  Θα την συναντήσεις παντού και θα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Άξιο σημείο παρατήρησης είναι πως όταν μπαίνει σε ένα μαγαζί κάνει 2 ώρες μέχρι να βάλει τον κώλο της κάτω καθώς θα φυλήσει σταυρωτά όλους του άντρες του μαγαζιού. Από το πορτιέρη μέχρι και τον λατζέρη ή τον Αλβανό που βάφει τον φράκτη. Στις γυναίκες ένα χαλαρό γεια πετάει και ρίχνει τα μάτια κάτω. Όχι από ντροπή πάντως. 
Προτιμάει : Άντρες με ψυχολογικά προβλήματα, ανιαρούς, ξενέρωτους, μαμούχαλους, φλώρους και γενικά όσους βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο το Σάββατο γιατί τότε τους το επιτρέπει η μαμά.

Γκρινιάρα: Περίπτωση που συναντάμε συχνά αν και μερικοί υποστηρίζουν ότι όλες οι γυναίκες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Της φταίνε σχεδόν τα πάντα και κυρίως ο γκόμενος ο οποίος εισπράτει και την περισσότερη γκρίνια. Αν δεν έχει γκόμενο τότε καταφεύγει στο φαϊ και στα γλυκά οπότε και καταλήγει να έχει το μέγεθος φάλαινας Ειρηνικού Ωκεανού υπό εξαφάνιση. Κι όλα αυτά μέχρι να βρεθεί ο επόμενος γκόμενος για να την βάλει στον ίσιο δρόμο.
Προτιμάει : Όλους τους άντρες που θα την ανέχονται μέχρι αηδίας.

Looking job: Είναι από τα πιο πρόσφατα είδη γυναικών, που εμφανίστηκαν μετά την κρίση. Η “Looking job” θέλει ένα και μόνο πράγμα. Να της κάνεις κονέ για να βρει δουλειά. Μπορεί να σε έχει γράψει στο μ***ί της για κάνα εξάμηνο και βάλε, αλλά στάνταρ όταν θα έρθει η στιγμή που θα στερέψουν οι τσέπες της ή που δεν θα έχει κανέναν λακαμά να της τα ακουμπάει, θα θυμηθεί ότι δουλεύεις στην τάδε εταιρεία ή στον τάδε σταθμό, όπου μπορεί να ψάχνουν γραμματέα ή οποιοδήποτε για δουλειά γραφείου. Άμα η κοπέλα είναι πατσαβούρα, σαφώς και θα την γράψεις στ’@@ σου. Άμα όμως είναι γκομενάρα, τότε θα της πιάσεις την κουβέντα με την ελπίδα να γ*****ς. Μην κάνεις κανένα αστείο και πας και της βρεις δουλειά, γιατί μετά την έχασες. Τρέναρέ το όσο μπορείς, βγες δυο φορές μαζί της και την δεύτερη χώσου. Κι άμα κάτσει έκατσε. Άμα δεν κάτσει…αυτή θα χάσει. Τι, για μαλάκες ψάχνει;
Προτιμάει: Διευθυντή επιχείρησης ή ανεξάρτητο επιχειρηματία για να του «σηκώνει» τα τηλέφωνα. Και όχι μόνο.

Φυσιολογική: Σπάνιο είδος γυναίκας. Συνήθως οι φυσιολογικές γυναίκες είναι και οι πιο όμορφες ακριβώς γιατί λόγω εξωτερικής εμφάνισης τις συμπαθεί όλος ο (αντρικός) πληθυσμός και δεν έχουν λόγο να στεναχωριούνται ή να γκρινιάζουν. Στις βόλτες τους βολεύονται με οτιδήποτε όπως επίσης δέχονται οποιοδήποτε δώρο (όχι ότι κι ότι όμως γιατί είναι και τοp γκόμενα).
Προτιμάει : Άντρες όμορφους και καλά παιδιά σαν χαρακτήρες. Βέβαια, σε μεγαλύτερη ηλικία δεν έχει τόσο τρελές απαιτήσεις, γιατί σαν καλό κορίτσι που είναι βολεύεται με τον οποιονδήποτε, «αρκεί να είναι καλό παιδί».

ΥΓ. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο μία γυναίκα να ανήκει και σε 2 μη πω και 3 από τις παραπάνω κατηγορίες....

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured