ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Σαν «Πρόβατα επί Σφαγή ...


Πλήρωσε πέρυσι όλος ο λαός χαράτσι.
Είδατε καμιά ανάπτυξη;;;
Σταμάτησε η μετανάστευση των Ελλήνων;;;
Προσελήφθη κόσμος στον ιδιωτικό τομέα;;;
Ανοίξανε επιχειρήσεις;;;
Τίποτε από όλα αυτά δυστυχώς
είναι απλή η λύση… Δεν πληρώνει κανένας…

Δείτε τι έγινε στην Ιρλανδία όπου για ένα ποσό των 100 ευρώ,
αντίστοιχο με το χαράτσι το δικό μας, έγινε της κακομοίρας και το πήραν πίσω!
Αλλά εδώ είπαμε ο ραγιαδισμός έχει γίνει έμφυτος σε μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων...χτες βγαίναν από την συνάντηση και μας λέγανε ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που θα πληρώσουμε 10% λιγότερα.
Ευτυχώς βέβαια που μεταξύ των προβάτων υπάρχουν και αρκετοί λύκοι που απλά αρνούνται να τους σφάξουν, τουτέστιν δεν πληρώνουν το άδικο χαράτσι παρά μόνο τη ΔΕΗ, και καλό θα ήταν να τους ξεχωρίσουμε από τους τζαμπατζήδες τους αιώνιους.Είναι μια συνειδητή πράξη,μικρή έστω, αντίδρασης....οι τρόποι να μην πληρώσεις το χαράτσι είναι ευρέως διαδεδομένοι στο διαδίκτυο και αρκεί μια απλή αναζήτηση.
Το χαράτσι του Βενιζέλου είναι η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνικού λαού. Είναι έμμεση δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων. Άνοιξε τις πύλες της κολάσεως και το είδανε οι ξένοι τροκάνοι και ζητάνε τη συνέχιση αυτού. Άνοιξε την κερκόπορτα μέσα από την οποία εισήλθε ο όλεθρος. Κι όμως ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να υπάρχει και να πολιτεύεται. Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να στείλουμε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας των ολετήρα του λαού μας Βενιζέλο και την παράταξή του, τον άνθρωπο που μας κατάστρεψε. 
Να καταργηθεί ΤΩΡΑ το χαράτσι του Μπένυ μέσω ΔΕΗ!... Δεν αντέχει ο κόσμος να πληρώνει τέτοια πράγματα. Με ανεργία και υποαπασχόληση 3 εκατ. και 85% ιδιοκατοίκηση, το 60% δε θα έχει να το πληρώσει πάλι.
Αν βγει κανένα πρόβατο τώρα και κατηγορήσει “α και ου” και εξαιτίας σας η καλή μας τρόικα βάζει κι άλλα μέτρα κ.τ.λ. απλά ας δει όπως προείπα τι έγινε στην Ιρλανδία και μετά ας βάλει εθελοντικά το μαχαίρι του σφαγέα στο λαιμουδάκι του μοναχός του για να πάρει επιβράβευση !!!!!!!
Δείτε κι αυτό.. ΓΙΑΤΙ ...?
Κάθε μέρα για να πάω στην δουλεία μου ακολουθώ τον ίδιο δρόμο:
Έχει φανάρια, κίνηση, πορείες. Πάντα κάνω 2 ώρες να φτάσω: Όμως εγώ είμαι σταθερός. Γκρινιάζω, βρίζω και την επόμενη μέρα πάλι στον ίδιο δρόμο.
Ποτέ δεν δοκίμασα να αλλάξω διαδρομή.
Έστω για δοκιμή. Μπορεί να αργήσω παραπάνω αν αλλάξω δρόμο. Μπορεί ακόμα και να χαθώ. Σίγουρα κάτι θα αλλάξει. Όμως δεν δοκιμάζω.
Ας πρόσεχα...το πρόβατο ...
Ας πληρώνω...το πρόβατο
καλά να πάθω....

ΑΝΕΜΟΣ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured