ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Θρίλερ"οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα...


Πλήρες αδιέξοδο στις συζητήσεις με την τρόικα να αμφισβητεί ανοικτά όλα τα θέματα που έχουν μπει στο τραπέζι και τις προθέσεις της κυβέρνησης... Οι εκπρόσωποι της τρόικας αποχωρούν σήμερα από την Αθήνα.«The meeting is over»Αρχίζει λοιπόν η πορεία εξόδου απ το ευρώ.
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν το βλέπω....κάτι σάν σικέ "ηρωική έξοδο" μοιάζει να προετοιμάζουν ... το ερώτημα είναι Εκλογές, Δημοψήφισμα ή Συγκυβέρνηση με άλλους δήθεν όρους?

..ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις..
Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις για τα ανοιχτά ζητήματα γίνονται από τον κ.Στουρνάρα ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση και ο Στουρνάρης .για πρώτη φορά είπε την αλήθεια. Δεν θέλουμε να πάρουμε μέτρα. Φύγετε (αλλά δώστε το χρήμα). Αυτό είπε και ο χοντρός. 
Με 2 λόγια, ξεκίνησε η παράσταση που θα μας οδηγήσει στην έξοδο. 
Οι Ευρωπαίοι σιγά μην πιστέψουν τον Μπένυ, οπότε δεν χρειάζονται επιπλέον αφορμές για να μη χορηγήσουν τις επόμενες δόσεις...καθώς παραμένουν ανοιχτά τρία ζητήματα για να ανάψει το πράσινο φώς στην εκταμίευση της επόμενης δόσης και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνει κόκκινο το φως (STOP)... 
τα Αγκάθια της τρόικα είναι...Οι απολύσεις στο Δημόσιο, η συγχώνευση Εθνικής τράπεζας - Eurobank και ο ενιαίος φόρος ακινήτων .
Οι απολύσεις στο Δημόσιο

Η χώρα αναλογικά του πληθυσμού και βάσει των άλλων ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών, χρειάζεται το πολύ 300.000 δημοσίους υπαλλήλους και με αυτούς θα πρέπει να δουλεύει το Δημόσιο σαν ρολόι ελβετικό.

Στην Ελλάδα πληρώνονται ένα εκατομμύριο μισθοί και παντού υπάρχουνε ελλείψεις!Στην Παιδεία δεν υπάρχουνε δάσκαλοι, τα σχολεία υπολειτουργούν με συνέπεια να ανθίζει η παραπαιδεία…
Στην Υγεία υπάρχουνε ελλείψεις και γίνεται της κακομοίρας στα νοσοκομεία με συνέπεια ο κόσμος να δίνει το αίμα του (στην κυριολεξία) στα ιδιωτικά νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα…Ε πού στον κόρακα πάνε αυτοί οι ένα εκατομμύριο μισθοί;;;Όλοι σε “διοικητικές” θέσεις είναι;;;Ποιόν “διοικούνε”;;;
 Συγχώνευση Εθνικής τράπεζας - Eurobank
Δεν είναι καιρός να σταματήσει η απαξίωση της περιουσίας όλων μας Καραμπινάτο είναι αυτό που πάει να γίνει: κλείσιμο/διαχωρισμός eurobank και πώληση της national bank group στην Deutsche Bank Group.Τράπεζες, τράπεζες, τράπεζες…. από κει ξεκινάει η κρίση , εκεί σκαλώνει η επίλυση της κρίσης, ολόκληρες χώρες (Κύπρος) και οικονομίες καταστρέφονται εξ΄αιτίας τους…

Ενιαίος φόρος ακινήτων 

Ο λόγος που πληρώνουμε, είναι ότι θέλουν να εξαφανίσουν τη μικρο-μεσαία και μεσαία ιδιοκτησία. Δεν είναι επειδή οι πόλεις μας είναι άσχημες.
Και θα κάνουν τα πάντα ώστε κάποιος να χάνει την ακίνητη περιουσία του από την Εφορία, ή από τις Τράπεζες, ή να την πουλάει όσο-όσο και να ακουμπάει ότι πάρει στην Εφορία ή στις Τράπεζες, κι αυτό μετά να ξανά-κουρευτεί.....
Δεν υπάρχει σωτηρία, και το κακό είναι ότι τέτοιες διαδικασίες θα κάνουν πολύ κόσμο να μισήσει ακόμα και τη χώρα που ζει.
Φαίνεται πως έχουμε μια υποτυπώδη κυβέρνηση που εμφανίζεται μόνο όταν μας επισκέπτονται οι πιστωτές και μετά σαν να εξαφανίζεται. Στήν ουσία δεν έχουν την δυνατότητα να αποφασίσουν ούτε τον ΦΠΑ στήν φασολάδα και στις φακές.
Η κοινωνία συγκλονισμένη πάντως παρακολουθεί τον υπέρ πάντων αγώνα του πολιτικού συστήματος να σώσουν επίορκους δημόσιους υπαλλήλους όταν ανήμποροι δεν μπορούν να σώσουν τον ιδιωτικό τομέα.
Και έτσι ίσως φτάσουμε και στην ηρωική έξοδο. Επιτέλους?!

ΑΝΕΜΟΣ
Photobucket

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured