ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Διακοπές τέλος" λοιπόν...! ,


Ε λοιπόν οι Έλληνες δεν πιάνονται πουθενά  πλάκα έχουμε ,όταν μας συμφέρει είμαστε Ανατολίτες , άμα μας συμφέρει Βαλκάνια και άμα μας συμφέρει Ευρωπαίοι ,τελικά τι είμαστε;...........

Αν αυτή η αλήθεια μας ξενίζει είναι γιατί ζούμε το μύθο μας στην Ελλάδα όπως λέει η η γνωστή διαφήμιση. Είναι και αυτή η Ελλάδα με το φανελάκι και τη Μύκονο και τους δήθεν αγανακτισμένους. Το πρωί ιντελεκτουελ... αλλά το βράδυ.Στανίση ...Μην καρφωνόμαστε. 
Και όσο καιρό εμείς θα προχωράμε με τη τυφλή οργή και τη ξακουστή μαγκιά μας για λάβαρο, χαμένοι και χωρίς ρότα, μοιράζοντας ευθύνες δεξιά και αριστερά, για μία ακόμα φορά οι χώρες που κατοικούνται από έλογα όντα, θα μας προσπερνάνε και θα μας κοιτάνε με τόση αδιαφορία όση και απογοήτευση για την κατάσταση μας, όπως εμείς κοιτάνε έναν ζητιάνο, έναν ναρκομανή, έναν τρελό στην άκρη του δρόμου. 
Ήταν όμως αδύνατον να συνεχίσουμε να ζούμε όπως ζούσαμε, καθισμένοι στο ροζ συνεφάκι μας. "Διακοπές τέλος" λοιπόν...! , 
Όσο για τους "αγανακτισμένους" πολίτες που συνεχώς καταριούνται το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς επειδή δήθεν μόνο εκείνοι φταίνε για το κατάντημα μας, να θυμίσω ότι αυτό που αποκαλούμε "σύστημα" αποτελείται (εκτός από τους πολιτικούς και τα κόμματα) και από τις συντεχνίες, τους συνδικαλιστές, τα επαγγελματικά επιμελητήρια, τους δημοσιογράφους, τα Medea , τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους κομματάρχες, όλους εμάς που αποτελούμε την πελατεία των πολιτικών που τρέχει σε αυτούς για το ρουσφέτι, τους δημόσιους υπάλληλους, τους ΟΤΑ, τις νομαρχίες, τον ακαδημαϊκό κόσμο, τις νεολαίες, τα ΑΕΙ, τα ΤΕΙ, τους φοροφυγάδες και χιλιάδες άλλες "ομάδες συμφερόντων", οι οποίες χρησιμοποιούν - 30 χρόνια τώρα - το κράτος προς όφελός τους!!!!!
Και όταν το χώμα της Ελλάδας μας για μία ακόμα φορά βαφτεί με αίμα, που ελληνικό χέρι θα το έχει χύσει, όταν οι καπνοί από τα φλεγόμενα κτίρια θα υψώνονται στον γαλανό ουρανό μας και θα τρέχουμε όλοι στους δρόμους να γλυτώσουμε από τον όχλο τον δικό μας, τον ντόπιο, που θα λεηλατεί αδιακρίτως, ας αναλογιστούμε όλοι τότε πως διαχειριστήκαμε την κρίση. 
Πρέπει να ωριμάσουμε και απο ιθαγενείς που τους κυβερνούν συμμορίες να γίνουμε Ευρωπαίοι πολίτες...Τότε ίσως αναρωτηθούμε "Τελικά αντιμετωπίσαμε σωστά τα προβλήματα μας, με αυτογνωσία, ωριμότητα και σύνεση? 
Μήπως τελικά οι απαντήσεις που γυρεύομαι δεν βρίσκονταν στα μέρη που ψάχναμε?..Δεν ξέρετε πια τι πρέπει να φοβάστε και τι όχι? 
Μια συμβουλή:Oχι του K@~~~~~~~~~~~~~~~~
Σε τέτοιους καιρούς που ζούμε, ας δώσουμε λίγη σημασία παραπάνω σε αυτούς που φέρνουν τα κακά μαντάτα, και ας δώσουμε λίγο λιγότερη σε αυτούς που φέρνουν μόνο τα καλά μαντάτα. Ένα παιδάκι, άμα του πάρουν το χαρτζιλίκι του, κλαίει και φωνάζει. 
Ένας ενήλικος, άμα μείνει χωρίς χρήματα πράττει ώστε να βγάλει άλλα, και φροντίζει να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτό.Όταν θα κάνουμε την αυτοκριτική μας θα έρθει πράγματι η αλλαγή.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. 
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ. 
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ. 

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured