ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΤΗΝΟΣ !! Ήρθα για να μείνω ….



Αχ, έφτασα Τήνο ...ένιωσα την απόλυτη ηρεμία που διαχέεται στο νησί! Μόλις είδα το λιμάνι ήξερα ότι είμαι σπίτι μου. 

Βγήκα έξω, κοίταξα την θάλασσα, την Χώρα και η ψυχή μου γέμισε γαλήνη, σαν αυτή που βρίσκεις κοντά σε ένα αγαπημένο πρόσωπο και κανείς άλλος στον κόσμο δεν μπορεί να σου προσφέρει!! Ξαναείδα αγαπημένους φίλους που το καλωσόρισμα έβγαινε από καρδιάς !!!Αχ αυτή η Τήνος όμορφη, γλυκεία, μαγευτική, σαγηνευτική, ξελογιάστρα. Είναι υπέροχη!!!!!H θάλασσα λάδι αυτές τις ημέρες με καλωσορίζει κι αυτή με τον τρόπο της….
«Αυτό που με κρατάει στην Τήνο δεν είναι μόνο η δουλειά είναι η Αθήνα το πρωινό ξύπνημα. Αυτό μ’ έφερε εδώ. Δεν ακούω λεωφορεία και αυτοκίνητα, αλλά πουλιά να πετούν πάνω από τη θάλασσα το κύμα κάνει αισθητή την παρουσία του ανάλογα με τις διαθέσεις του
Στην Αθήνα ο κόσμος είναι κουρασμένος. Η Τήνος είναι ένα είδος καθαρτηρίου, όπου ο αγχωμένος όχλος της Αθήνας φεύγοντας αφήνει πίσω του τη σκόνη και όλα τα ανθυγιεινά, για να λουστεί από το φως και την ενέργεια του νησιού, να μπει σε μια διαδικασία ζωής χαλαρών ρυθμών …
Η διαβίωση στην Τήνο είναι και εύκολη και δύσκολη. Υπάρχουν δύο κοινωνίες: οι γηγενείς και αυτοί που έχουν έρθει για να εγκατασταθούν εδώ. Είναι δύσκολο για κάποιον που ήρθε στην Τήνο να έχει αμέσως καταξίωση, αναγνώριση και αποδοχή. Θα πρέπει να το παλέψει να βρει τις γραφικές φιγούρες του νησιού, στα καφενεία τους ανθρώπους με τα σκαμμένα πρόσωπα από την αλμύρα , και να μιλήσεις μαζί τους για να βρεις την ψυχή τους. Όλα αυτά υπάρχουν στο νησί, αλλά θέλει ψάξιμο.
Είναι πρόκληση για μένα, το να έρθω να ζήσω και να προσφέρω στο νησί με τον τρόπο μου Είναι μια κοινωνία χωρίς τα δήθεν της Αθήνας.!!!Θα ήθελα να είναι η πολιτισμική, αυθεντική Τήνος. Δεν είμαστε σκηνικό, όπου θα γυριστεί κάποια ταινία. Είμαστε ένας τόπος που θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τις αξίες του και τις ομορφιές του.
Για μένα η Τήνο είναι πάθος, λατρεία, είναι εξάρτηση φοβερή. 
Είναι επικοινωνία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και είναι εύκολο να ξεπεραστούν.
Ήρθα για να μείνω ….

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured