ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι !!!



Ήδη το κύμα καύσωνα πλήττει την Αθήνα αλλά και τα υπόλοιπα αστικά κέντρα κάνοντας τους κατοίκους τους να απομακρυνθούν από αυτά.
Αυτοκίνητα φορτωμένα με μπαγκάζια κατευθύνονται για τα χωριά, με αφορμή το Πάσχα. Σύμμαχος ο καιρός. Επί ποδός από το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης η Τροχαία.
Στους οδηγούς των οχημάτων εφιστάται η προσοχή στα εξής: Να μην οδηγούν όταν έχουν πιει έστω και λίγο αλκοολούχο ποτό. Να μην αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα και να προσαρμόζουν αυτή ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές και οδικές συνθήκες. Να χρησιμοποιούν τη ζώνη ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος και να απαιτούν να χρησιμοποιούν αυτά και οι συνεπιβάτες τους. Να συγκρατούν με σύστημα κατάλληλο για την ηλικία, το ύψος & το βάρος τα μικρά παιδιά (ειδικό κάθισμα, ζώνη ασφαλείας κλπ). Να μην πραγματοποιούν αντικανονικά προσπεράσματα.
Να μη μιλούν στο κινητό τηλέφωνο, εκτός κι αν είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση ανοικτής ακρόασης ή χρησιμοποιούν ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (Bluetooth) . Να αποφεύγουν την προσέγγιση του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού με ΙΧ αυτοκίνητα κατά τις παραμονές των εορτών και να προτιμούν για το σκοπό αυτό τα Μ.Μ.Μ., επειδή τις ημέρες αυτές παρατηρείται σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στο σημείο αυτό.
Ας πάμε, λοιπόν, ασφαλείς και ας φθάσουμε στον προορισμό μας, μία ώρα αργότερα. Έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ταξίδι, να ξεφύγουμε λιγάκι από τα προβλήματα και να γυρίσουμε με τις «μπαταρίες γεμάτες…». 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΑΝΕΜΟΣ




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured