ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΚΟΥΙΖ¨ Αλήθεια η ψέμᨨ ??



Στην αρχή μιας σχέσης όταν βρίσκεται στα σπάργανα κυριαρχεί ο λόγος !!! 
και λέμε λόγια λόγια λίγο ψεύτικα λίγο αληθινα γιατί θέλουμε να εντυπωσιάσουμε γιατί θέλουμε να κρύψουμε τα συναισθήματα μας γιατί δεν γνωρίζουμε τον άλλον και κρατάμε αποστάσεις γιατί το βλέπεις σαν παιχνίδι όλες οι σχέσεις ξεκινάμε έτσι και τι μπορείς να πεις με έναν άγνωστο περά από τα χαζά ‘’Μου λείπεις -σε θέλω- σε σκέφτομαι κι αλλά τέτοια ευφάνταστα» απλά είναι ..safe!! σου φτιάχνουν την μέρα για λίγο και Back to real life ….
Η πραγματικότητα είναι άλλη είναι σκληρή έχεις τη δουλεία σου με τα προβλήματα της τα καθημερινά την οικογένεια στο σπίτι να απαιτεί το ρόλο σου να είναι ενεργός το σύντροφο σου να περιμένει από σένα ότι του αναλογεί και όλα αυτά σε μια μέρα κουράζουν και εκεί που έχεις πιάσει το κεφάλι σου επάνω στο γραφείο ..τσουπ ένα μυνηματακι «σε θέλω στη ζωή μου» και πλημυρίζει η ψυχή σου γλύκα και λιγώνεσαι …Άντε τώρα εσύ να συγκεντρωθείς τι είναι αυτό τώρα αλήθεια η ψέμα ? και αρχίζεις να το αναλύεις.. να αφεθώ η να ταμπουρωθώ τι σημαίνει σε θέλει ο άλλος στη ζωή του σε ποιο κουτάκι θα σε βάλει και τη θα γραφεί η ετικετα…είναι κρυφός πόθος να αφεθείς και να πετάξεις ψηλά .. κι άμα πέσω από ψηλά μήπως είναι ένα παιχνίδι γιατί βαριέται ο άλλος και σκέφτηκε να παίξει αυτά και αλλά τέτοια τρυπώνουν στο μυαλό μας ρωτάμε!! Απαντάμε!!! Μόνοι μας Εεε!! κι αν έχεις και λίγη φαντασία τότε τα σενάρια οργιάζουν !! αλλά μένουμε εκεί γιατί έχουμε απέναντι μας έναν άγνωστο που δεν είσαι σίγουρος αν θες να τον γνωρίσεις φοβάσαι το δέσιμο όλοι μας έχουμε πολλά προβλήματα δεν θες να προσθέσεις κι αλλά αυτά τα λέει η λογική 
 Η κάρδια όμως λειτουργεί αυτόνομα το θέλει το παραμύθι της να το ζήσει να ξεφύγει και αν αυτός ο άνθρωπος είναι σαν κι εμάς και έχει ανάγκη να δώσει και να πάρει αγάπη..αν δεν δώσω πως θα πάρω?? Τσακώνονται η λογική με την κάρδια μας περιμένουμε την ετυμηγορία να αφεθώ η να τα ταμπουρωθώ ..
Άντε πάλι τσουπ.. Ντριιιιν χτυπά το τηλέφωνο «Ο διευθυντής» και πετάγεσαι από το λήθαργο που κράτησε πέντε λεπτά τα προκάλεσε ένα τόσο σύντομο μηνυματάκι τόσα σημαντικά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα !!! καθαρίζεις το μυαλό αδειάζεις την ψυχή κάνεις delete - μέχρι το επόμενο μήνυμα που θα έρθει !!!!!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured