ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Λόγια-Λόγια-Λόγια ψεύτικα !!!



Υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ λένε ψέματα αναρωτιέμαι και αν υπάρχουν γιατί δεν έχει τύχει να τους συναντήσω..από την ώρα που γεννιόμαστε λέμε τα πρώτα αθώα ψεματάκια «μαμά δεν το έκανα εγώ¨»και μεγαλώνοντας πάλι λέμε ψεματάρες «αλήθεια σου λέω¨γιατί δεν με πιστεύεις» Έλα ντε!!! Τι φταίει στα παιδιά μας Είπαμε «δεν κάνει παιδί μου να λες ψέματα» αλλά όταν η κοινωνία και το σύστημα σε αναγκάζει να το ενσωματώσεις στη ζωή σου

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ !!!
…Άλλωστε και η πολιτική ζωή του τόπου μας είναι στημένη επάνω σε ένα ψέμα μεγαλώνουμε με ψέματα πως θα δώσεις το καλό παράδειγμα στο σπίτι όταν η ίδια κοινωνία που σε περιβάλει ψεύδεται καθημερινά !!! Γιατί λέμε οι άνθρωποι ψέματα γιατί έρχεται στο στόμα μας πρώτα το ψέμα και ύστερα η αλήθεια και αν είναι αλήθεια και δεν πιστεύουμε αυτά που ακούμε …έχει να κάνει φαντάζομαι με το ποσό ευκολόπιστοι η δύσπιστοι είμαστε γιατί δεν έχουμε τα κότσια να υπερασπιστούμε την αλήθεια και καλά να επιλεγείς να ζήσεις το ψέμα σου στο παραμύθι αλλά όταν σου σερβίρουν άκομψα ψέματα υποτιμούν την νοημοσύνη σου …και τρελαίνεσαι ..ειδικά αν τα χεις πει και συ!!! …Έτσι είναι στη ζωή ότι σπέρνεις θερίζεις!!!! Σε κάθε περίπτωση το ψέμα καλύπτει ένα κενό. Κενό στην ψυχή που εμφανίζεται ως φόβος, έλλειψη θάρρους, έλλειψη πίστης στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας.
Σκέψεις όπως “δεν θα τα καταφέρω με αυτή τη δυσκολία”, “δεν είμαι αρκετά ικανός για να πάρω αυτή τη θέση” ή “αν καταλάβει ποιος είμαι πραγματικά, μήπως θα με αφήσει;” συχνά βασανίζουν το μυαλό μας και όταν δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε καταφεύγουμε στην εύκολη λύση του ψέματος.
Έτσι μικρότεροι οι μεγαλύτεροι φόβοι μας οδηγούν σε μικρά ή μεγάλα ψέματα … με εξίσου μικρές ή μεγάλες συνέπειες.Όλοι στη ζωή μας έχουμε πει ψέματα και σίγουρα υπάρχουν αυτό που ονομάζουμε «αθώα» ή «σοβαρά» ψέματα. ..Παρόλα αυτά αν πιστεύουμε ότι δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να λέμε ψέματα, ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα ήταν η ζωή μας αν συνέχεια γνωρίζαμε την αλήθεια.???

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured