ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Έχουν και οι πλούσιοι τα προβλήματα τους !!


Ακούστε και αυτό το κουφό που έπεσε στα χέρια μου ....
Η Bloomberg News, λέει.. Είναι δύσκολα εκεί έξω για έναν δισεκατομμυριούχο που αναζητά φορολογικό «καταφύγιο».αφού τα διεθνή φορολογικά καταφύγια γίνονται ολοένα και λιγότερο φιλόξενα. ..Δεδομένου ότι η τάση προς τη διαφάνεια συνεχίζεται, η ζωή μπορεί να γίνει ακόμη πιο δύσκολη για τους δισεκατομμυριούχους !!!
Μην νομίζετε έχουν και οι πλούσιοι τα προβλήματα τους
ΔΕΙΤΕ  ΜΕΡΙΚΑ

• Το Λουξεμβούργο ανακοίνωσε στις 10 Απριλίου ότι θα δώσει τέλος στην πολιτική του τραπεζικού απορρήτου το 2015.
• Το Λιχτενστάιν ξεκίνησε το 2009 να απαιτεί από τα χρηματοπιστωτικά του ιδρύματα να συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά με τους πραγματικούς δικαιούχους των λογαριασμών που διατηρούνταν σε αυτά. Ακολούθησε αντίστοιχη παραχώρηση από την Ανδόρα και την Ελβετία αμέσως μετά το Λιχτενστάιν.
• Η Σιγκαπούρη θα ορίσει τη νομιμοποίηση των κερδών από φοροδιαφυγή ως εγκληματική πράξη με νόμο που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.
• Η Κύπρος έχει υποχρεωθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει φόρο στις τραπεζικές καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ.
«Με απλά λόγια, είναι πολύ δύσκολο για τις κυβερνήσεις να επιβάλλουν και να νομιμοποιούν πολύ υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, όταν οι επενδυτές και οι επιχειρηματίες μπορούν να μεταφέρουν την οικονομική τους δραστηριότητα σε χώρες με πιο ευνοϊκή φορολογική πολιτική» Τα παιρνω κύριοι τα πάω αλλού...

Δικά μου είναι ότι θέλω κάνω...
Τα κράτη πλυντήρια βρίσκονται  σε δίνη, οι δισεκατομμυριούχοι συνεχίζουν να αναζητούν μέρη να κρύψουν τα χρήματά τους.Τώρα γιατί οι πλούσιοι κυνηγούν τη μυστικότητα, πέρα από την εξοικονόμηση φόρων.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
«Αν είστε παντρεμένος και έχετε μία εξωσυζυγική σχέση σε μια άλλη χώρα, μπορεί να έχετε πολλά περιουσιακά στοιχεία τα οποία ίσως να θέλετε να αποκρύψετε από τη γυναίκα σας»
«Ή ίσως ψάχνετε να βρείτε μια λύση για το πώς θα χρηματοδοτήσετε τις σπουδές των παιδιών σας ή μπορεί να μην έχετε καλές σχέσεις μαζί τους και να μην ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί στην περιουσία σας στο μέλλον».
«Έχουν πολλά λεφτά, τα οποία πρέπει να διατηρούν ασφαλή και επενδυμένα Ανατρέφουν καλομαθημένα παιδιά και κακομαθημένεs  συζύγους »
Όπως καταλαβαίνεται φίλοι μου είτε έχεις λίγα λεφτά είτε έχεις πολλά λεφτά, τα προβλήματα δεν μπορείς να τα αποφύγεις.Έτσι είναι η ζωή ακόμα και για τους δισεκατομμυριούχους μπορεί να γίνει δύσκολη !!!
Έτσι, για να αυξήσεις την οικονομική σου ευφυΐα και να μπορείς να λύνεις τα οικονομικά σου προβλήματα ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΥΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!!!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured