ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

How to Flirt:..Ζέστη πολύ ζέστη ..ουυυφφφφ!!!!



Αν έχεις σκάσει από τη ζέστη, αν βρεθείς δίπλα στη θάλασσα, αν δεις και ένα όμορφο αγόρι, δοκίμασε ένα από τα παρακάτω τρικ για να τραβήξεις την προσοχή του.
 Εσείς έχετε ξαπλάρει αμέριμνη και πολύ cool στην δρύινη ξαπλώστρα σας- για την οποία σκάσατε 10 ευρώ- και έχετε ανεβάσει πάνω πάνω το μαγιό σας για να μαυρίσετε καλύτερα-  με hot Sexy Bikini  . Ξάφνου, περνά από μπροστά σας ενα Έντονα γυμνασμένο αγόρι, , εμφανίσιμος, 1, 85, μελαχρινός, 30..κατι ετών, λευκό καθαρό δέρμα, πολύ καλό στυλ  με μαγιό  , είναι βρεγμένος και γραμωμένος τίγκα... , Αυτό λοιπόν το τρελό αγόρι κάθεται να λιαστεί 2-3 ξαπλώστρες πιο πέρα. Πρέπει να γίνει δικό σας. Ω, ναι! Τίποτα δεν θα σας εμποδίσει από την πολιορκία του  και την αναμενόμενη κατάκτηση.

1.Plan: Με μιας κατεβάζετε το μαγιό σας στην κανονική του θέση .. Φάε μια γρανίτα.Οι έρευνες έχουν δείξει ότι για τους άντρες τα χείλη είναι το πιο ελκυστικό σημείο πάνω σε μια γυναίκα. Αν φας μια γρανίτα στην παραλία, και θα δροσιστείς και δεν θα σκέφτεσαι τις θερμίδες και θα εστιάσει την προσοχή του εκεί που θέλεις. Τρία σε ένα, τι να λέμε τώρα.

2.Plan Φόρεσε αντηλιακό στους ώμους σου....Κανένα στήθος, κανένας μηρός. Οι άντρες βρίσκουν πολύ πιο σέξι τους ώμους μιας γυναίκας και γι’ αυτό μπορείς να δοκιμάσεις να απλώσεις το αντηλιακό σου στο συγκεκριμένο σημείο να επιμένεις λίγη ώρα παραπάνω.

3.Plan
 Έχετε αράξει στο αγαπημένο σας Μπιτσόμπαρο  και πίνετε σαν νεροφιδα την τεκίλα σας- προσοχή κάνει άσχημο μεθύσι. Κέρασε τον μια μπύρα...Που (και καλά) περίσσεψε. Ποιος άντρας μπορεί να αντισταθεί σε μια παγωμένη μπύρα στους τριάντα βαθμούς Κελσίου;Εκεί, προσπαθείτε να τον ψυχολογήσετε χωρίς να ξεχνάτε τα 3 βασικά προτερήματα που κοιτάμε οι γυναίκες με την πρώτη ματιά : χιούμορ, σεβασμός και καλοί τρόποι. Μην είστε γκολ όταν  του την πέσετε γιατί κι αυτός με τη σειρά του  θα σας σουτάρει.σαν ένα άλλο Ορέστη Μακρή !!! Κατά κοινή ομολογία μην τον κεράστε σφηνάκι, είναι πολύ κλισέ. Περιοριστείτε στις ματιές- για να πιάσει το νόημα, χωρίς όμως να τον καρφώνετε συνεχώς και φοβηθεί το παλικάρι . Πηγαίνετε προς την πλευρά του  και καθίστε λίγη ώρα παίζοντας το cool πριν του  πείτε την ατάκα σας. 
Αν ψάχνεις κι εσύ ένα αγόρι που θα πλατσουρίζει μαζί σου το καλοκαιράκι ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κελεπούρι αλλά να το κάνεις και δικό σου.
καλό καλοκαίρι ..Ζέστη πολύ ζέστη ..ουυυφφφφ!!!!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured