ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καληνύχτα... ΕΡΤ !!!



Μετα την αιφνιδιαστική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, εμεινα αναυδη ..
Τώρα ποια κανάλια να βάλω στα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ στην θέση 1,2,3 μήπως φικιωρη αδωνη !!!! τι να βάλω μήπως αυτή η Ελλάδα μας ταιριάζει τελικά και τι φλασιά ξαφνικά ήταν αυτή που έφαγε η κυβέρνηση ??...είναι ένα ακόμα δείγμα κυβερνητικής προχειρότητας και έλλειψης σχεδιασμού αντί να κουνήσουν το δέντρο να πέσουν τα σάπια αυτοί οι ηλίθιοι το ξερίζωσαν … Σίγουρα η δημόσια τηλεόραση δεν ήταν ποτέ πρότυπο χρηστής διαχείρισης και αποτελεσματικής οργάνωσης. Κουβαλούσε από τη γέννηση της ένα αμαρτωλό παρελθόν.
Όλοι ξέρουμε ότι η στελέχωση της ήταν κατά κανόνα αποτέλεσμα κομματοκρατίας και ρουσφετοκρατίας. κι ας δούμε τα πραγματικά στοιχεία της ΕΡΤ. Οι αμοιβές του "προνομιούχου" προσωπικού φτάνουν χονδρικά τα 92 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες μέσω ΔΕΗ εγγίζει τα 290 εκατομμύρια ευρώ. Η ΕΡΤ "μπαίνει μέσα" κυρίως για άλλους λόγους: επειδή πληρώνει τον ΟΤΕ για τα κυκλώματα (τα ιδιωτικά κανάλια χρωστάνε εκατομμύρια), επειδή καταβάλλει τις εργοδοτικές εισφορές (τα ιδιωτικά βολεύονται με αλλεπάλληλες ρυθμίσεις) και, φυσικά, επειδή υπάρχει κακοδιαχείριση. Για το τελευταίο καμία κυβέρνηση δεν έκανε το παραμικρό.
Αντίθετα με τους διορισμούς το χειροτέρευε....όσο για τους απλούς εργαζόμενους που χάνουν τη γη κάτω απο τα πόδια τους... .. και ξερω καλα τι θα πει ανεργία! γι'αυτο δεν μπορω παρά να σκεφτώ και να συμπαρασταθώ σε αυτούς τους ανθρώπους... Εεεε !!! εσυ τι νομίζεις; οτι αν απολυθούν αυτοί οι άνθρωποι θα βελτιωθεί η ζωή σου;και δεν μιλαω για τη  λίστα της ντροπής των υψηλόμισθων της ΕΡΤ! για ποσά που ξεφεύγουν από κάθε λογική και παίρνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Σε ποιο κανάλι θα έπαιρνε πχ. η Βίκυ Φλέσσα 80.000 ευρώ για να κάνει 3% Ασε τη  ναυαρχιδα Ελλη Σταη !!;
 Μιλάω για τους  μικρούς, άσημους δημοσιογράφους καμεραμεν τεχνικους  ..1500 άνθρωποι πετιούνται στο δρόμο, Αλλά αυτοί είναι πολίτες 2ης κατηγορίας...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! χωρις να σκεφτεί κάνεις αν έχουν παιδια, τρεχοντα εξοδα, νοικια, δανεια... και πρεπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να νομίζει οτι ετσι θα φύγουν τα λαμόγια και τα βίσματα... οι διοικήσεις και τα υψηλόμισθα λαμόγια που την αποτελούν ήταν πάντα διορισμένα απο την κυβερνηση και το μονο σίγουρο είναι οτι θα τους ξαναβρουμε σε αλλη θέση είτε ως διευθυντες, είτε ως ειδικους συμβουλους...Εε ναι γιατι τα λεφτα στην ΕΡΤ δεν τα εφαγε ο μοντερ, ο ηχολήπτης, ο καμεραμαν και η καθαρίστρια, οχι τα νεοφιλελευθερα καθίκια που διοριζαν οι κυβερνησεις τόσα χρόνια στη διοικηση ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ!!!
Ο κυριος Σαμαράς μας προτεινει ..Αλλαγή παραγωγικού μοντέλου : Κλείνουν ΕΡΤ, Νοσοκομεία, Σχολές & Βιβλιοθήκες & ανοίγουν Αγοράζω Χρυσό & Frozen yogurt! SUCESS STORY BEGINS!!! Αυτή την Ελλάδα θέλουμε ?? 
Το ζητούμενο είναι που οδηγούμαστε ως χώρα. Πού βρίσκετε αυτός ο πάτος της κατρακύλας μας, του εξευτελισμού μας και της διαπόμπευσης μας σε εσωτερικό και παγκόσμιο επίπεδο;
Γιατί θέλουν να κλείσουν την ΕΡΤ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ !!!
Για τους λόγους που ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου ή για να προσληφθούν περισσότεροι από τους 2.700 εργαζόμενους, αλλά με νέες συμβάσεις, νέους μισθούς, όπως αυτούς που ανάγκασαν όλους εμάς να δεχτούμε;
Μήπως τελικά η χώρα αυτή ανακάμψει με τη λογική των μισθών των 300 και στην καλύτερη των περιπτώσεων 500 ευρώ;
Μήπως γιατί τότε θα έρθουν όλα αυτά τα ξένα συμφέροντα για να επενδύσουν στη χώρα μας;
Το παιχνίδι είναι καλά σχεδιασμένο και μελετημένο. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε, κι αν είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε…Ακόμα και η "νέα ΕΡΤ", που λέει ότι σχεδιάζει, είναι το σχέδιο Μόσιαλου σε συντηρητική παραλλαγή- αυτό που απέρριπτε πριν τις εκλογές! Ειναι όλοι τους Καραγκιόζηδες!
Είμαστε χρεοκοπημένοι remember ? ΟΚ  ..και όλοι ξερουμε ότι η ΝΔ είναι ικανότατη στην κατεδάφιση! Δεν έχω δει να οικοδομεί κάτι χρήσιμο για το συλλογικό συμφέρον. 
Οταν η ανεργία ήταν στα κόκκινα, όταν ο υποσιτισμός χτύπούσε την πόρτα των σχολείων, όταν οι αυτοκτονίες γίνονταν συνήθεια και συμπολίτες μας αναζητούσαν βασική τροφή στους κάδους απορριμμάτων .. & άλλες κοσμογονικές αλλές στην χώρα μας .... Η "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΕΡΤ που πληρωνεται από τους απλήρωτους εργαζόμενους απο τους ανεργους φορολογουμενους πολιτες έδειχνε το κανό του Γιωργακη και υμνόυσε τις επιλογές του και τις Μαυρογιαλούρειες εξαγγελίες του από το Καστελόριζο... Καληνυχτα ΕΡΤ ας προσεχατε ... και την επόμενη φορά κυρία Σταη και κάποιοι ομοίοι της να κατεβάζετε διακόπτες όταν καίγεται και το σπίτι του γείτονα γιατί σε λίγο θα πιάσει και το δικό σου.....
 "Καληνύχτα σας"

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured