ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«υπάρχει επιστροφή μετά το χωρισμό;».


Οι γιαγιάδες μας ... Παλιότερα έλεγα πως αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει, μέχρι τους trendy συμβούλους γάμου και σχέσεων σήμερα , που αναλαμβάνουν, ουσιαστικά, να κάνουν ακριβώς αυτό –να ξανακολλήσουν το γυαλί και να «σώσουν το γάμο» ή τη σχέση,οπότε υπάρχει ή όχι επιστροφή μετά το χωρισμό ..Είναι νόστιμο το ξαναζεσταμένο φαγητό; εσείς τι νομίζετε !!

Θελω να σας πω !! δεν ήλθα σε αυτές τις σελίδες για να παίξω το ρόλο της δρα Ρουθ ή της κολλητής σας. Δεν έχω λύσεις στα προβλήματά σας εδώ δεν έχω λύσει τα δικά μου!! . Ίσα-ίσα που μου αρέσει να τα διατηρώ άλυτα γιατί έχουν κάποια γοητεία συνεπώς προτιμώ μια ελαφρά αβεβαιότητα να πλανάται στην ατμόσφαιρα ..Τι προσπαθώ να πω εδώ, μπας και σας γίνω με κάποιον τρόπο χρήσιμη στο πώς αντιμετωπίζεται η επιστροφή ενός πρώην; Ότι υπάρχουν επιστροφές καταστροφές και επιστροφές επιστροφές. Και υπάρχουν αποδοχές και αποδοχές.

Όταν ο άλλος επιστρέψει φορτωμένος με εκατό κατακόκκινα τριαντάφυλλα στην αγκαλιά του και τους αδελφούς Κατσάμπα να σας κάνουν καντάδα κάτω από το μπαλκόνι κι εσείς δεν ανοίξετε καν το παραθυρόφυλλο να δείτε ποιος είναι (προσοχή: μη ρίξετε κουβά με νερό γιατί αυτό είναι αντίδραση, όχι απόρριψη -θα έχει και συνέχεια), τότε το μήνυμά σας είναι σαφές: «Δεν θέλω να σε ξαναδώ». Είναι μια απόφαση που έχετε πάρει από πριν και που δεν θα αλλάξει ακόμα κι αν τα τριαντάφυλλα γίνουν πεντακόσια ή αν οι αδελφοί Κατσάμπα γίνουν Μπον Τζόβι. Όταν όμως στην οθόνη του τηλεφώνου εμφανιστεί η ξεχασμένη καταχώριση «Το Μωράκι Μου» και σκεφτείτε έστω και για μια στιγμή να το σηκώσετε, έστω με θυμωμένο ύφος και κάποια ατάκα του τύπου «σου έχω πει να μη με ξαναπάρεις ποτέ τηλέφωνο» (το «ποτέ» μ' εκείνο τον ιδιαίτερο επιτονισμό που δηλώνει την επίφαση ότι έχετε το πάνω χέρι), τότε το πρόβλημα μετατίθεται αυτομάτως στους δικούς σας ώμους.
Και για να έχετε ακόμα την καταχώριση «Το Μωράκι Μου» μάλλον το πρόβλημα δεν το ξεπεράσατε ποτέ...
Εδώ σας δίνω μερικές κατηγόριες επανασύνδεσης
Εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας !!!

1) Μια σχέση δεν έκανε τον κύκλο της. Επιστρέφεις και χωρίζεις φιλικά. Νομίζω είναι και η μοναδική περίπτωση που μπορείς να μείνεις καλός φίλος.

2) Δεν έχεις καλύτερη επιλογή, δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις και βλέπεις τον άλλο σαν καβατζούλα. Επιστρέφεις, εσύ ξενερώνεις πιο πολύ και ο άλλος καλά θα κάνει να σε διαολοστείλει.

3) Επιστρέφεις γιατί η άλλη πλευρά… κόβει φλέβες. Τι να το κάνεις αν δεν κόβεις κι εσύ;

4) Επιστρέφεις πιο ώριμος –συνήθως οι άνδρες. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις μια γυναίκα θα σε δεχτεί μόνο για να σε διώξει.
5) Και μια περίπτωση θετική: Επιστρέφεις πιο ώριμος, πιο αποφασισμένος. Η 
άλλη πλευρά κάνει πάρτι –θέλει να παντρευτεί και δεν έχει βρει κάτι άλλο– και η κοινή ζωή αρχίζει.










1 Κατηγορια

Σε παράτησε χωρίς λόγο αλλά εσύ τη θες πίσω....
Αυτό το “χωρίς λόγο” μπορείς να το επαναλαμβάνεις όσο θες αλλά και εμείς και εσύ ξέρουμε πως υπάρχει λόγος (σοβαρός) που σε παράτησε. Μπορεί να λέγεται βαρεμάρα. Μπορεί να λέγεται ασυμφωνία χαρακτήρων. Μπορεί να λέγεται κακό σεξ. Ή μπορεί να λέγεται και Θανάσης.

2 Κατηγορια

Σε παράτησε και θες να την κάνεις να υποφέρει... κάποιος από τους δύο δεν είναι πολύ πληγωμένος ώστε να χρησιμοποιήσει την επανασύνδεση για να πάρει αναδρομικά την εκδίκηση του και θες να υποφέρει, δεν σε παράτησε απλώς: κάτι άλλο, σκοτεινό συνέβη, κάτι τώρα το πληγωμένο self-esteem σου διψάει για εκδίκηση. Η εκδίκηση, μια εκ φύσεως νοσηρή κατάσταση, καθώς δεν αποφέρει 
θετικά αποτελέσματα ούτε σε αυτόν που πέφτει θύμα της αλλά ούτε και σε αυτόν που την παίρνει, θα σου παρέχει μια προσωρινή αίσθηση ικανοποίησης, για την οποία όμως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μετανιώσεις πικρά μια μέρα.

3 Κατηγορια

Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω ..τότε νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή, ίσως και δριμύτερη. Δεν είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Είναι το αγαπημένο σου φαγητό και σου είχε λείψει.
****************************************************************
Αρα απόλυτοι κανόνες δεν ισχύουν.Η κάθε σχέση και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικοί..

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured