ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Εκλογές όχι Πάλι !!!



Μίλαγα με ένα φιλο στην Αμερική μέσω σκαυπ και μου γκρίνιαζε  γιατί πρέπει να ψηφίζει κάθε 4 χρόνια και ότι 4 χρόνια δεν είναι αρκετός καιρός κτλ.... Και του λέω ευτυχώς που δεν ζεις Ελλάδα γιατί θα ψήφιζες κάθε 6 μήνες...
Το καλύτερο ever το είπε ο Κων/νος Μητσοτάκης για τον Σαμαρά και νομίζω είναι τέλειο. " Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι το σπουδαιότερο που έχει κάνει (ο Σαμαράς) ήταν ότι έριξε τότε την κυβέρνησή μου, σήμερα νομίζω ότι το σπουδαιότερο είναι πως θα ρίξει τον εαυτό του...." 

Νάσαι καλά κύριε Μητσοτάκη μας έκανες το χειλάκι μας να γελάσει.
Κύριε Πρόεδρε Η Ελλάδα μας χρειάζεται ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ,ΑΘΟΡΥΒΕΣ ,ΓΡΗΓΟΡΕΣ μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς και οχι εκλογες. 
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ θα μας ΟΔΗΓΗΣΕΙ , με μαθηματική βεβαιότητα , σε απόλυτη καταστροφή : Παρόλα αυτά ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ να στύβεται όσους μπορείτε δηλ. κάθε συνετό –νοικοκύρη –συνήθως μικρομεσαίο και δεν τολμάτε ούτε να ενοχλήσετε του ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ καρχαρίες που και λαθρεμπόριο καυσίμων εξακολουθούν να κάνουν και το ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ και ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!!!
Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα;τους βλέπω να ψηφίζεται μόνοι σας 


καλοκαιριάτικα. «Τα κόμματα εξουσίας έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να την κερδίσουν ξανά γιατί θα υποστούν μεγάλη ζημιά στις εκλογές»
Δε μας αξίζει τίποτα καλό. Ούτε είμαστε ώριμοι για δημοκρατία ακόμα!!!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured