ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ε ΔΗΜΑΡ...δε πάτε για κανα μπάνιο να ηρεμήσετε?



Η ΔΗΜΑΡ είχε δημιουργήσει κάποιο προφίλ σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Τώρα το κλώτσησε με το χειρότερο τρόπο προτιμώντας να αρχίσει να εμφανίζεται ως λαϊκιστικό κόμμα διαμαρτυρίας χωρίς προτάσεις (ή έχει πολλούς δικούς της βολεμένους στην ΕΡΤ;). Όπως είχε κάνει κι ο Καρατζαφέρης που σε στιγμές υψηλής υπευθυνότητας επέβαλε τον Παπαδήμο ως πρωθυπουργό (παραμερίζοντας τη λύση Πετσάλνικου που ήταν η μόνη εναλλακτική) που όμως στη συνέχεια προτίμησε να αποσύρει τη στήριξη στις μεταρρυθμίσεις και να περάσει στη λαϊκιστική πλευρά χωρίς προτάσεις, όπου ήδη όμως έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί (Χρυσή Αυγή, ραντισμένοι κι Ανεξ.Έλληνες, Σύριζα, ΚΚΕ, θρησκόληπτοι, αντιδυτικοί, καλλιτέχνες με εταιρείες).αυτό μπάρμπα Φώτη λέγεται κίνηση του λαγού. Το ίδιο έκανε και το ΛΑΟΣ και δες το, που βρίσκεται σήμερα στα αζήτητα. Δεν μπορείς να εγκαταλείπεις μια μάχη για να είσαι έξω από τον χορό και να αντιπολιτεύεσαι με παχιά λόγια. Βάλε πρώτα το συμφέρον της χώρας και μετά τις αριστερές σου ιδέες.
Ο φωτης, την έκανε νωρίς, για να έχει λόγο να βγει στο μπαλκόνι αργότερα !! Σιγά μην τον καίει η ΕΡΤ, η κάθε τι άλλο που έχει ψηφίσει μέχρι τώρα. Υπαρξιακά προβλήματα  Έχουν μια σκασίλα για το τι συμβαίνει στον Ελληνικό λαό. Το τομάρι τους κοιτάνε να σώσουν. Άλλωστε ποιος πείθετε πια.......Βέβαια τώρα είναι αργά .....Η Ιστορία θα σε γράψει ως έναν ακόμη αναλώσιμο πολιτικάντη,στυλ Καρατζαφύρερ....Ας πρόσεχες τις λυκοφιλίες που σου έστησαν...Πάντως σε θαυμάζω, κωλοτούμπες στα γεράματα δεν είναι και λίγο πράγμα.Τι να πω ?Δεν έχεις άλλα γκάζια?Άντε καλά μπάνια,λοιπόν και να μας γράφεις,χαιρετίσματα !!!
Η κομμουνιστική αριστερά αποκαλύφθηκε για ακόμα μία φορά. Νοιάζεται για αόριστες ιδεολογίες και κομματικές σκοπιμότητες παρά για το συμφέρον της χώρας. Καλύπτει τη λαμογιά, τα παράλογα προνόμια, τη διαφθορά για να δικαιολογήσει δήθεν ιδεολογικές φανφάρες. Γεννημένοι για αιώνια αντιπολίτευση, αόριστη κριτική και λαϊκισμό Η αριστερή ιδεολογία είναι ταυτισμένη με το συνδικαλισμό, με ότι σάπιο αυτός αντιπροσωπεύει.
Έχει διαλυθεί το σύμπαν, αλλά μόνο όταν κινδυνεύει να πειραχτεί μια τρίχα Δημοσίου Υπαλλήλου, έγινε σεισμός, κηρύχτηκε επανάσταση!
Αυτή η χαβιαροαριστερά, δεν είναι ούτε για τον λαό, ούτε για τους εργάτες, ούτε για τους προλετάριους, ούτε τίποτα τέτοιο. Υπερασπίζεται και εκφράζει μόνο την εργατική αριστοκρατία των Δ.Υ. και μάλιστα των υψηλόμισθων, είναι ένα μικρο-μεσοαστικό κόμμα που πρώτο μέλημά του έχει να μην θιγούν τα συμφέροντα των υπαλλήλων του κράτους. 
Τι δουλειά έχει αυτό το πράγμα με την Αριστερά, δεν ξέρω. Κάθε μέρα κλείνουν δουλειές και απολύεται κόσμος, αλλά μόνο για την ΕΡΤ πήγαν να τα τινάξουν όλα στον αέρα...

H Αριστερά του Δημοσίου Υπαλλήλου.
 Α ρε Λένιν, πόσο θα πλήττεις να βλέπεις τα παιδιά σου.....

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured