ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

“πως πέρασες στις διακοπές σου;

 Είσαι αυτές οι περιπτώσεις που όταν σε ρωτούν “πως πέρασες στις διακοπές σου;” απαντάς “καλά μωρέ!” κρατώντας μέσα σου ένα αλλά... Αλλά δεν γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, αλλά δεν πέταξα στα σύννεφα από ευτυχία, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν όλα μου τα όνειρα. 
Δουλεύεις  ασταμάτητα όλο το χρόνο. Ανάσα δεν παίρνεις . Έβγαινες σπάνια και τον ελεύθερο χρόνο σου ξάπλα και καναπέ. Πάντα όμως στις λέξεις σου υπήρχαν οι διακοπές. Όλο το χρόνο τις αναφέρεις. Είναι κάτι ιερό, λές και ξαναλές. Και όσο πλησίαζε ο καιρός για να φύγεις ο ενθουσιασμός  μεγαλώνει. Πιστεύεις πως τα πάντα, όλα τα θαύματα του κόσμου μπορεί να συμβούν στις διακοπές. Πιστεύεις πως αυτή είναι η ευτυχία. Και κάθε χρόνο γυρίζοντας πέφτεις σε κατάθλιψη και δηλώνεις πως σκέφτεσαι να μετακομίσεις σε κάποιο νησί η στα πάτρια εδάφη !!!.Είσαι απο αυτες που σκέφτονται ετσι ???
Ελα κοπέλα μου προσγειώσου προσπαθείς 
 να ζήσεις  μόνο αυτές τις δέκα-δεκαπέντε μέρες το χρόνο. Και πάντα, μα πάντα, γεμίζοντας τις βαλίτσες σου της για να φύγεις πιστεύεις πως φέτος θα γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου. Δεν έχει συμβεί.και ούτε θα συμβεί !!!  Έχει συμβεί όμως να λιώσεις στο χορό, να λιώσεις στο ποτό, να λιώσεις στα ξενύχτια, να θυμηθείς τους πρώην σου, να πέσεις, να απογοητευθείς, να ξαναθυμηθείς πως η ζωή είναι ωραία και με ένα παιδικό επιφώνημα να φωνάξεις: “Γιούπιιιιι! Είμαστε διακοπέεεεεες...!”. 
 Στον ορίζοντα των διακοπών ελπίζεις. Είναι αυτή η υπεραισιοδοξία που σε πιάνει όταν είσαι μακριά από τη δουλειά και πιστεύεις ότι μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να αλλάξει η ζωή σου. Όχι ότι δεν γίνεται.Δεν  Είναι σωστό να φορτώνεις με τόσες προσδοκίες τις διακοπές;
“Διακοπές σημαίνει χαλάρωση, ένα χρονικό διάστημα όπου δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα. Διακοπές σημαίνει κενό, παύση από τα πάντα. Αν ξεκινήσουμε με προσδοκίες υπάρχει πάντα το ρίσκο -και είναι μεγάλο- της απογοήτευσης”Να αδειάσει το μυαλό από τις σκέψεις, να χαλαρώσεις, να πάρεις μια ανάσα από τη δύσκολη καθημερινότητα, να γεμίσεις μπαταρίες”. 
Να κοιμηθείς, να ξυπνήσεις χωρίς ξυπνητήρι, να μαυρίσεις, να χορέψεις, να ακούσεις τον ήχο της θάλασσας, να μην μιλήσεις, να μην σκεφτείς, να απολαύσεις τη θέα, να βουτήξεις, να κολυμπήσεις, να ξαπλώσεις στην άμμο, να κοιτάξεις τον ουρανό, να γελάσεις...
Να αδειάσεις... “και να μην περιμένεις τίποτα. 
Διαφορετικά δεν θα είναι διακοπές θα είναι Μαρτύριο!!!. 
Και μην ξεχνάς επίσης πως όταν δεν περιμένεις... τότε μπορεί πραγματικά να σου συμβεί αυτό που κατά βάθος προσδοκάς! 
ΚΑΛΕΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured