ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Βρες το κλειδί !!!


Τελικά οι άνθρωποι προσαρμόζουμε τη Ζωή μας σε καινούριες βάσεις και επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους μας ανάλογα με τη ροή τις Ζωής μας γι αυτό ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα τώρα θα μου πεις γιατί τα λέω αυτά ίσως γιατί με εμπνέει ο Παντελής Θαλασσινός -  με τη sexy voice στο ....Βρες το κλειδί !!
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η διαπίστωση ότι μας αγαπούν γι’αυτό που είμαστε .....Το θέμα είναι όποιος  Βρει το κλειδί και γίνει κομμάτι της δικής σου πραγματικότητας .....πρέπει  να την σεβαστεί αυτή την πόρτα που θα μπει και να προσέξει  να είναι κύριος και  αν κουραστείς βρε φίλε  φύγε, μα όπως θα φύγεις πρόσεξε μην ξεχάσεις την πόρτα ανοιχτή και εισβάλλει κόσμος. Είναι στέκι για λίγους και εκλεκτούς.
Γιατί αλλάζουμε εμείς οι ίδιοι μεγαλώνουμε ωριμάζουμε και θέλουμε ποιότητα στη ζωή μας η εποχή μας τρέχει και πρέπει κι εμείς να προλάβουμε ...Δεν ξέ­ρεις τι σου εί­ναι η ζωή μια έτσι μια αλοιώς…Το πιο δύσκολο πράγμα στη Ζωή είναι να διαβάζεις τα σημάδια και να μη φοβάσαι. Να μη φοβάσαι να αλλάξεις το προαποφασισμένο σου γι' αυτό που θα έρθει....Έτσι κι αλλιώς τα πράματα θα κυλήσουν όπως θέλουν αυτά. ..
Η ζωή ξέρει!!!
Παντελής Θαλασσινός - Βρες το κλειδί
ΑΝΕΜΟΣ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured