ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Διακοπές Τέλος για τους Ελληνες !!!



Λιγότεροι τουρίστες, λιγότερες διανυκτερεύσεις, λιγότερα έσοδα. 
Αυτή είναι η εικόνα της τουριστικής κίνησης φέτος, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας ήταν: Η συρρίκνωση της σεζόν στις 45 με 50 μέρες ακόμα και σε δημοφιλείς προορισμούς. Τα ξενοδοχεία «θα γεμίσουν  μετά τις 15 Ιουλίου, ωστόσο πουθενά στην Ελλάδα δεν επιτεύχθηκαν πληρότητες 100%. 
Ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο σε νησιά όπως η Τήνος και η Πάρος, οι πληρότητες δεν θα ξεπέρασαν το 75%. ..πάντως οι ακτές της Μακεδονίας βούλιαξαν φέτος από Σέρβους, Σκοπιανούς, Ρουμάνους και Ούγγρους. Καλοί άνθρωποι όλοι αυτοί, ήσυχοι,δε λεω !!! Δε δημιουργούν φασαρίες, δε μεθάνε, αλλά ούτε και φράγκα αφήνουν. Τη βγάζουν με γύρους και όταν έρχονται με ΙΧ φροντίζουν να μη γεμίσουν το ρεζερβουάρ ποτέ εντός Ελλάδας....παρόλο που οι δρόμοι στην Αθήνα είναι ακόμα άδειοι έχω να πω πως και γω δεν πήγα διακοπές φέτος  αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κόβω βόλτες στην Αθήνα....Όταν δεν υπάρχουν φράγκα κάθεσαι σπίτι σου ...πολύ απλά ...
Όταν μαζί με όλες τις άλλες φρικτές εικόνες (αποκλεισμός λιμανιών, αεροδρομίων, δρόμων, απεργίες, φωτιές, έλλειψη βενζίνης κλπ, κλπ, κλπ) που στέλνει η Ελλάδα στο εξωτερικό υπάρχουν και περιστατικά λυντσαρισματος ηλικιωμένων αλλοδαπών όπως αυτό στο Γύθειο .....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ που είναι και οι ηθικοί αυτουργοί θα δει ο ελληνικός τουρισμός και άλλη μείωση.!!! 
Θα μείνουν μόνο οι Έλληνες του εξωτερικού να τα ακουμπάνε που πονάνε αυτή την έρημη χώρα και γνωρίζουν οτι ενα μέρος των "κατοίκων" της καλύτερα να μετακομίσει απο εκεί που προέρχεται.!!!!

Στην Ελλάδα ακόμη και αυτή τη στιγμή της οικονομικής βύθισης κανείς δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη σημασία της ενίσχυσης των ελληνικών προιόντων. Κάποιοι θα πτωχεύσουν τρώγοντας γαλλικά τυριά και μάνγκο... την ίδια στιγμή που η τράπεζα θα τους κατάσχει το σπίτι με την πισίνα για το οποίο είχαν υπέρογκο στεγαστικό..
Καλύτερα,ας αφήσουμε τα μπάνια του λαού και ας κοιτάξουμε μπας και γλιτώσουμε το κρύο ντους που μας ετοιμάζουν.Εδώ να πήξουμε όλοι μπας και στρώσουμε χαρακτήρα.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured