ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Go Where the Wind Goes !!




Τους συνάντησα ένα μεσημέρι Κυριακής σε μια παραλία έξω από την Τήνο στις Κολυμπηθρες..
Άγρια και σχετικά ήσυχη και απομονωμένη,παραλία ..Εκεί που δεν έχει ξαπλώστρες, οργανωμένες παραλίες, beach bars, γκόμενες με brazilian και καρπουζί νύχι, δίπλα σε φουσκωτούς τύπους με μούσια και τατουάζ.
....Αυτοί είναι οι Σέρφερ !!!

Προτού αναμετρηθούν με τα κύματα, οι ηλιοκαμένοι σέρφερ ακολουθούν μια ενδελεχή ιεροτελεστία, θωρακίζοντας τον εαυτό τους από την ωμή αγριάδα του αθλήματός τους - τη δύναμη του νερού, του ήλιου και του αέρα κατευθείαν επάνω στο γυμνό κορμί τους. Απλώνουν βαζελίνη στην περιοχή του στήθους και των μηρών ώστε να επουλώσουν τις πληγές που προκαλούνται από την τριβή των σημείων αυτών με τη σανίδα, αλλά και για να εξουδετερώσουν το σκληρό αλάτι της θάλασσας. Εν συνεχεία, απλώνουν ένα παχύ στρώμα αντηλιακού στο πρόσωπο. Φορούν ειδικές νάιλον μπλούζες και κερώνουν τη σανίδα τους για να μη γλιστρούν. Έτοιμοι για την αναμέτρηση- η θάλασσα είναι το πρωινό τους. Η αναζήτηση του κύματος αποτελεί τη βασική προτεραιότητα στη ζωή τους.
Το καλοκαίρι, βέβαια, τα ισχυρά μελτέμια και δοξαστό Θεό στην Τήνο έχουμε ποοοοοοοολη ΑΕΡΑ .. κινητοποιούν επισκέπτες και ντόπιους σέρφερ, οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά δελτία καιρού και κύματος από ειδικές ιστοσελίδες, έτσι ώστε να ξέρουν από πριν σε ποια παραλία πρέπει να κατευθυνθούν.
Η αναζήτηση για το ιδανικό κύμα δεν σταματά ποτέ...Η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνους είναι να καβαλήσουν τα κύματα των ωκεανών.«Η ταχύτητα, η δύναμη του νερού, η επαφή με τη φύση, η αίσθηση ότι μπορείς να την τιθασεύσεις, αυτά τα γνωρίσματα του σερφ τους εξιτάρουν περισσότερο»
«επιβιβασμένοι» στις σανίδες τους και χάνονται στον αφρό του κύματος. ..
Οι εραστές της σανίδας κινούνται κυριολεκτικά όπου φυσά ο άνεμος...
Go Where the Wind Goes !!
Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ο άνθρωπος συμπλέει με τη φύση και βιώνει την ελευθερία. Ο λόγος για τον οποίο γίνονται όλα....Η εύκολη λύση θα ήταν να παρασυρθούν από τις μόδες του συρμού, να ταμπουρωθούν με εκατοντάδες άλλους μέσα σε ένα mall, σε έναν κλιματιζόμενο χώρο και να ανακατεύουν ένα freddo cappuccino για ώρες ..Αυτό που εμείς ονομάζουμε..Κανονικοί άνθρωποι δηλαδή!!!.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured