ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Νεα γυναικα μονη ψαχνει !!!







Ας πούμε ..Υπόθεση κάνουμε (αλλά αφορά πολλές απο εσάς)οτι είσαι στρέητ γυναίκα άνω των 35 σινγκλ? και Θέλεις άντρα?πιο κομψά σύντροφο!!! Θέλεις να κάνεις νον-στοπ σεξ και κάποιον να σε κρατά την νύχτα αγκαλιά..βρε αδελφέ...ως εδω καλα τι πιο φυσιολογικό απο το να βγεις στη γυρα να ψάχνεις αλλα δεν σου κάθετε ..δεν ...δεν... Γιατί τι φταίει !!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ...
Εδώ σου εχω μερικές Version δες αν ανήκεις σε κάποιες απο αυτές και ολα θα πάνε καλά ...Λέμε τώρα!!!

Version 1: Γιατί είσαι παγοκολόνα? Γιατί στέκεσαι σαν το ξυλάγγουρο και κοιτάς αφ'υψηλού? Γιατί συμπεριφέρεσαι σαν την Queen of Sheba την Κλεοπάτρα και την Grace Kelly μαζί? Σταμάτα τες δικαιολογίες και χαμογέλα, μίλα ευγενικά, γέλα, χαλάρωσε λίγο, δεν θα πάθεις τίποτε αν μιλήσεις λίγο με τον άγνωστο. Μεν το ψάχνεις, δεν σημαίνει τίποτε, αλλά μπορεί να σημαίνει και τα πάντα.

Version 2: Ναι Μεν Αλλα γίνεσαι ο απόλυτος κυνηγός, παίξτο λίγο Χαριτωμενια ..Αληθεια ..Α ναι..Μην μου πεις !!! μην του την πέφτεις σαν νταλικέρης, καρτέρα το φλερτ, καρτέρα την κίνηση, καρτέρα να σε πολιορκήσει,σαν τη γατα το θήραμα μην του τη σπας μες τα μούτρα, κρατήσου λίγο,είπαμε..καλη και η απελευθέρωση της γυναίκας, μην γίνεσαι και άντρας.

Version 3:Σταμάτα να λες οι άντρες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνο ότι εναι μαμάκηδες,τους ευνουχίζεις με αυτό το υφάκι.!!!
θα λες..Ο κόσμος γύρω μας βγήκε από τις μήτρες μας. Φτιάχτηκε με το αίμα μας και την αγάπη μας. Τον θρέψαμε να μεγαλώσει στις αγκαλιές μας(.......διάφορα άλλα τέτοια ποιητικά στα τα οποία είναι πρωί και υστερώ τώρα).


Τωρα θα μου πεις..
Όου μάι γκοτ κοπελιά. τι λες Είσαι εντελώς βλαμμένη? Έχεις επηρεαστεί από το Cosmopolitan ? οχι ούτε μια φορά δεν άγγιξα τέτοιες φυλλάδες σου γ@..νε το μυαλό.. τι πρέπει να κανείς 10 τρόπους για να τον κάνω να ζηλέψει, πώς να είμαι δύσκολη αλλά εύκολη, πώς να κάνω σεξ, πώς να είμαι τούμπανο να φανούμε σέξυ, να δίνω όλα τα σωστά μηνύματα με το Body Language πώς να τον ελέγχω, 5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στο πρώτο ραντεβού, πότε πρέπει να κοιμηθείς μαζί του, 4 σημάδια ότι σε απατά, πώς να γίνεις η απόλυτη δούλα και κυρά κλπ κλπ"

Τα πράγματα είναι Απλά !!Δίνω παράδειγμα ...

Είσαι έξω σε ενα bar..λέμε τώρα..ένας τύπος σε φλερτάρει...Έρχετε κοντά σου Χαμογέλα. Είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι προς τιμήν του που είχε τα αρχίδια να έρθει να σου μιλήσει. Να είσαι ο εαυτός σου, αν σου αρέσει κουβέντιασε μαζι του,Δεν μπορείς να κρίνεις σε οποιαδήποτη ξενέρωτη pick-up ατάκα σου ξεφουρνίσει ένας τύπος. περίμενε να δεις τι θα σου πει,ο χριστιανός, χαμογέλα, να είσαι original, δεν είναι ντροπή, είναι απλά ένας άνθρωπος. Δες πώς πάει και στο τέλος της νύχτας, αν σου πει-μονο αν σου πει το τονιζω -δώσε το τηλέφωνο σου και μετά ότι προκύψει,δεν του χρωστάς τίποτε. Δεν σου αρέσει, μίλα του πάλι, ο άνθρωπος ήρθε ως εκεί να σου μιλήσει (μπορεί και να τρέμανε τα πόδια του), μην του γαμήσεις την ψυχολογία. Να είσαι ευγενική , μην τον αποπάρεις, μπορεί με τούτο το ύφος να του δώσεις το θάρρος να μιλήσει σε μιαν άλλη κάποιαν άλλη φορά στην οποία να βρει αυτό το κάτι.

Μην του την πέσεις πατόκορφα,! Μην τον εμπαίζεις και μην τον προσβάλεις εκτός κι αν είναι κανένας γάιδαρος,βλάχος, που δεν καταλαβαίνει με ευγένιες ..Εε τοτε μπινελικωσε τον-συμβαίνουν και αυτά.
Και εδώ αγαπητή γυναίκα αναγνώστη φτάνουμε στην κορύφωση της ανάρτησης. Στο ζουμί της υπόθεσης, Διότι .... Άλλο cool και άλλο πέφτουλας. Οι άντρες θέλουν γυναίκες. Θέλουν γυναίκες να τους βάλλουν στην αγκαλιά τους και να κοιμούνται παιδια ειναι , να τους φροντίζουν και να τις φροντίζουν ο καθένας με τον τρόπο του, θέλουν μια γυναίκα να την κατακτήσουν, μια κυρία που γίνετε ερωμένη στα χέρια του, Που μυρίζει ωραία και ειναι απαλή, που την "προστατεύει" και τον στηρίζει...
Είπα και ελάλησα. Αφήστε τα αρσενικά να σας βρουν, να σας πολιορκήσουν και ίσως να σας κατακτήσουν.
Who knows? 


ΥΓ
Νιώθω λίγοο Cosmopolitan να δινώ συμβουλές αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured