ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΧΑ ..Ναζί κανείς ή να μη ζει.!!!


Όλο αυτό τον καιρό απέχω συνειδητά από την επικαιρότητα και το blog μου ήταν λίγο ανάλαφρο χαλαρό light θέματα... Ένεκα καλοκαιριού!!
Συνειδητά δεν την παρακολουθούσα και λόγω δουλειάς αλλά και λόγω αποτοξίνωσης ούτε τηλεόραση δεν έβλεπα ...αλλά αυτές τις μέρες έχουν γίνει τόσα γεγονότα που δεν αντέχω όλη αυτή την  παράνοια που επικρατεί...
θέλω να πω τη γνώμη μου πνίγομαι !!!Με αφορμή το γνωστό περιστατικό του Κερατσινίου, εγράφησαν πολλά ...Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη την Τρίτη το βράδυ στην Αμφιάλη έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.
 Έγινε μεγάλο θέμα σε όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ ..πάλι !!!
Που βρέθηκαν και ξεθάφτηκαν όλα αυτά τα βίντεο,όλα αυτά τα ντοκουμέντα,όλες αυτές οι μαρτυρίες και αναλύσεις για τη δράση της ΧΑ; Όλα τα ΜΜΕ εν χορώ ανέσυραν από τα συρτάρια τους καταχωνιασμένο υλικό για να μας πείσουν για το πασίγνωστο .Αστυνομία και δικαιοσύνη κινητοποιήθηκαν ΜΕΤΑ τη δολοφονία ...άμεσα και ενεργά.Τι πραγματικά τους ανάγκασε να αλλάξουν στάση;
Μα δεν είναι τυχαίο πως τα ποσοστά της ΧΑ είναι κοντά στο 50% στην ΕΛΑΣ...κάνω λάθος !!! δεν νομίζω ...και ξαφνικά η κυβέρνηση ανακάλυψε οτι η χρηση αυγή λειτουργεί ως τιμωρός !!!
όπως με τις φράουλες στη Μανωλαδα ανακάλυψαν ξαφνικά τους λαθρομετανάστες και τι πείραξε τον κ. Δενδια και τον κ Σαμαρά ..έπρεπε από τις δολοφονίες λαθρομεταναστών να περάσει η χρυσή αυγή σε δολοφονία Έλληνα “Χρυσή Αυγή = ενίοτε και δολοφονίες”... για να κινηθεί η κρατική μηχανή?? 
κυνηγάνε ‘οργανώσεις’ φαντάσματα και δίνουν  ποινές χάδι με αναστολές... 
- Δεν ψήφισα ποτέ Χρυσή Αυγή όχι γιατί επειδή μου λέτε ότι είναι ναζιστές, εγκληματίες κλπ αλλά γιατί δεν μου το επιτρέπει η μόρφωσή μου και η παιδεία μου. Αυτή η παιδεία όμως δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω και τους άλλους. Αυτούς που ανήκουν στο συνταγματικό τόξο ή μη το κακό δεν θα εκλείψει “από την ρίζα του” με μόνη την νομική δίωξη. Πρέπει να εκλείψουν τα αίτια που στέλνουν τον κόσμο στην Χ.Α. Τα αίτια μέχρι στιγμής δεν εκλείπουν. Ακόμη και εάν απαγορευθεί η Χ.Α. και μειωθεί η εκλογική επιρροή της Χ.Α., αύριο μπορεί η “Ελληνική Αυγή” να επανέλθει πολύ ισχυρότερη, εάν δεν εκλείψουν τα αίτια.
Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που λέγεται Χ Α είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση ..αυτή που το κράτος έβγαλε στους δρόμους και τα παιδιά χωρίς δασκάλους και βιβλία ...δεν εννοώ αυτή την παιδεία !!!
Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να πέφτουμε απο τα σύννεφα….Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα προστάτευαν γριούλες? Το παραμύθι τελείωσε, ο δράκος ήταν ξεδοντιασμένος ,φαινόταν μεγάλος ο ίσκιος του αλλά ήταν μια Σαυρούλα...τελικά!! Και ,τώρα θα πρέπει να κλειστεί στην φυλακή με τους…πακιστανούς που έδερνε απο θέση ισχύος !!!! : Ω, τι κατάντια!!!!
Μαζί με τον Παύλο Φύσσα πέθαναν και οι παραπλανημένες γιαγιάδες που ζητούσαν λίγη προστασία, οι φοβισμένοι οικογενειάρχες που ένιωσαν ξαφνικά ασφάλεια, οι αποκλεισμένοι νέοι που έψαχναν ομάδα, οι απληροφόρητοι φτωχοί άνθρωποι που κοιτάγανε τη δουλειά τους, οι αγανακτισμένοι με τους κλέφτες πολιτικούς που ήθελαν εκδίκηση, οι άνεργοι που συντάχθηκαν με τον τιμωρό της κακής τους μοίρα.
Υ.Γ.: Διάβασα και χάρηκα ότι μια γυναίκα-αστυνομικός πέρασε τις χειροπέδες στον δράστη. Μπράβο σου κοπέλα μου που έκανες αυτό που έπρεπε.Γεια σου, κορίτσι μου, για τη λεβεντιά σου! Για τη θαρραλέα αποκοτιά σου να χωθείς - κορίτσι πράμα… - ανάμεσα στα λεβεντόπαιδα που χάζευαν το φονικό, να δώσεις ένα χέρι βοήθειας και να συλλάβεις τον φονιά για την καθαρή σου συνείδηση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Φυσικά η κοπέλα θα στοχοποιηθεί από τους Χρυσαυγίτες. Φυσικά θα απομονωθεί από όσους συναδέλφους της νιώθουν ντροπή για τη δική τους απραξία. Φυσικά δεν θα μπορεί να αντικρίσει αυτούς, που ως τη Δευτέρα το βράδυ καβαλούσαν μαζί τις μοτοσικλέτες, νέα παιδιά της βιοπάλης και που, όμως, στην κρίσιμη στιγμή την άφησαν μόνη – με τα θεριά....
Σαφέστατα υπάρχει πρόβλημα με την ΕΛΑΣ, όπως υπάρχει πρόβλημα και με την 
πολιτική όπως υπάρχει πρόβλημα με την παιδεία που βγάζει ζα που ψηφίζουν ΧΑ όπως υπάρχει πρόβλημα και με τη δικαιοσύνη που στα @@ της μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, όπως υπάρχει και πρόβλημα με τα ΜΜΕ όπως υπάρχουν και άλλα 1000 προβλήματα τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και με την ΧΑ. Αλλά 

όλη η ουσία για έμενα είναι η ΧΑ και οι εγκεφαλικά νεκροί αιματοβαμμένοι από καιρό ψηφοφόροι τους. απλά τώρα πρέπει να γίνει το ολικό ξεβράκωμα. γιατί μέχρι σήμερα ήταν αίμα που δεν λέρωνε και πολύ ήταν αίμα μεταναστη που με λίγο tide καθάριζε. τώρα που είναι Ελληνικό αίμα, η επιχείρηματολογια τους είναι έτοιμη για backroom casting.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured