ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καθένας για την πάρτη του !!!



Ο Έλληνας είναι ΚΥΡΙΟΣ ...
 Φυσικά όλοι οι λαοί έχουν ελαττώματα και το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες. ,
Όμως οι Έλληνες κουβαλούν την κατάρα των πολιτικών.
Δυστυχώς εκεί είναι το τεράστιο πρόβλημα.

Την ανοχή του Έλληνα την εκτιμούν βλακεία.
Οι εκλεγμένοι (με εξαπάτησή μας) πολιτικοί λοιπόν είναι οι μεγάλοι και αποκλειστικοί υπεύθυνοι της συμφοράς και του εξευτελισμού της Ελλάδας μας. Αυτοί είναι οι πρωτεργάτες σε όλα τα κακά που εποντε ..
Εμείς, ως λαός, απλά πληρώνουμε πολύ ακριβά την εξαπάτησή μας.
Όμως .....φταιμε κι εμεις οι 300 μας κλέφτες που πάντα σας διευκόλυναν και τους διευκολύνατε. Εμείςκι εσεις ολοι μας  τους γιγαντώσατε και εμείς βάλαμε τα θεμέλια της καταστροφής του Έθνους των Ελλήνων.
Ολοι φερουμε ευθύνη ? (ΟΛΟΙ......) Ενα παραδειγμα..
χθες, όχι σήμερα, αλλά χθες πρέπει να αλλάξει η δομή του σχολείου. Από το νηπιαγωγείο ξεκινώντας. Σοβαρό σχολείο δεν υπήρξε ποτέ σε τούτη την κουρασμένη χώρα...Μόνο κάτι εραστές της γνώσης και της αγάπης για ελεύθερη ζωή, οι εξαιρέσεις. Αντε και μερικοι τυποι  γραφικοί και ονειροπόλοι......
Ο σοφός βοσκός έχει δίκιο. Κάπως έτσι κινείται ο κόσμος. Όταν δεν κολυμπάς δεν σε νοιάζουν οι καρχαρίες και όταν δεν βόσκεις δεν σε νοιάζουν οι λύκοι και οι αρκούδες. 
Αλλά όταν δεν έχεις παιδιά δεν σε νοιάζει αν οι καθηγητές απεργούν, όπως και όταν δεν είσαι καθηγητής δεν σε νοιάζουν οι περικοπές του υπουργείου Παιδείας. Οι συνδικαλιστές τόσα χρόνια αρνιόντουσαν την αξιολόγηση και άφησαν τα σχολεία να γίνουν προθάλαμοι φροντιστηρίων και τώρα τους φταίει η τρόικα. Και οι πολιτικοί αφού διόρισαν, απέσπασαν, μετέθεσαν κάθε πιθανό κι απίθανο ψηφοφόρο και σπατάλησαν όλους τους πόρους, τώρα τους φταίνε τα ΕΠΑΛ και τα Ολοήμερα...Σε έναν τοίχο στα Εξάρχεια είδα γραμμένο ένα σύνθημα: «Παιδιά μην πίνετε ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους». Το ίδιο ισχύει και με τα ευρώ (μας). Το ίδιο ισχύει και με τις συντάξεις (μας). Το ίδιο ισχύει και με τα επιδόματα (μας). Απλώς δεν φτάνουν για όλους. Τόσο απλό. Και αφού δεν υπάρχουν πλέον δανειστές διατεθειμένοι να μας δανείσουν πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι, πόσοι και πόσα θα παίρνουν. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε τους περισσότερους δικαστές στον δυτικό κόσμο (και με τους καλύτερους μισθούς), παράλληλα να έχουμε τους διπλάσιους γιατρούς από όσους έχει η Αγγλία (και με τα περισσότερα φακελάκια) και να θέλουμε να μείνουν ανέγγιχτες οι συντάξεις. Δεν μπορούμε να έχουμε δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους αργόμισθους και την δουλειά να την βγάζουν οι έκτακτοι και οι αναπληρωτές...Ό καθένας κλεισμένος στον μικρόκοσμό του, πολεμάει για τις θέσεις του και υπερασπίζεται τα «δικαιώματά» του, αδιαφορώντας για τα δικαιώματα των άλλων, αρνούμενος να δει τα όρια που θέτει η πραγματικότητα πολλές φορές και η φύση...Και έτσι, τη μια αφανίζονται οι λύκοι και την άλλη τα πρόβατα...«Είμαστε ο καθένας για πάρτη του Κανείς δεν ήθελε να πληρώνει φόρους, δεν υπήρχε μια κοινωνία που ταυτιζόταν με το συλλογικό καλό. Θα δυσκολευτουμε να βγουμε από την κρίση αν δεν υπάρξει μια ταύτιση της πλειοψηφίας της κοινωνίας με το συλλογικό καλό, με τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις. ».





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured