ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η Νίκη της ..Φράου Μέρκελ.!!!


Ό,τι η Άνγκελα Μέρκελ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της Γερμανίας και της Ευρώπης το ξέραμε. απλά τώρα είναι και με την ψήφο των Γερμανών πολιτών.με τη Βούλα που λέμε..Τώρα αυτή γιατί αγωνιούσε δεν κατάλαβα...
H merkel κέρδισε και γέλασε λιγάκι το μαρμαρωμένο πρόσωπο της ... η ναυαρχίδα της Ευρώπης παραμένει ακλόνητη και όσο οι βαρκούλες είναι δεμένες σε αυτή δεν πρόκειται να τις φάει ο μαύρος ο γιαλός... Απλά και καθαρά!!!.
Bay the Way:Οι Γερμανοί είναι ευχαριστημένοι από την πολιτική της Μέρκελ που λεηλατεί όλο τον Ευρωπαϊκό Νότο για να περνάνε αυτοί καλύτερα κι έτσι το αναγνώρισαν και την υπερψήφισαν...καλά κάνουν κοιτάνε το συμφέρον τους...
Ber the way: Χαζοί είναι οι Γερμανοί να σταματήσουν να μας αρμέγουν;
Το βιοτικό τους επίπεδο σε εμάς στηρίζεται...Έχουνε ξανά πρωθυπουργό την Μερκελ...άντε τώρα να δούμε προσεχώς αν θα αλλάξει ο διαχειριστής μας...Αντωνάκης η τσιπρας ...τι λέτε...Εμάς αυτοί είναι το συμφέρον μας..???
Οι Γερμανοί ..ψήφισαν χαμηλή ανεργία και ορθολογισμό στη διαχείριση των χρημάτων τους.Η καλοπέραση των Γερμανών θα συνεχιστεί με την επανεκλογή της ισχυρότερης παρά ποτέ Μέρκελ.!!!
Στην χώρα που παράγονται τα Καγιεν οι μέσοι Γερμανοί οδηγούν και Fiat και Seat και Citroen κλπ. Πλήρωναν και πληρώνουν φόρους και εισφορές . Είναι μετρημένοι στα έξοδα τους και οικονόμοι. Δουλεύουν και κάνουν οικονομίες για όταν γεράσουν. Η ανασφάλιστη εργασία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Ο σεβασμός στο περιβάλλον , στην ανακύκλωση κλπ είναι εξαιρετικά υψηλός. Τα συνδικάτα έχουν ισχύ αλλά δεν παλεύουν για να πάρουν σύνταξη στα 45 και στα 50. Η δε αποκέντρωση πλησιάζει το τέλειο. Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για τους δρόμους, τα σχολεία, πολλές παροχές σε μη έχοντες κλπ.
Οι Ελληνες.. ψήφισαν την μιζέρια να συνεχιστεί με την παραμονή του συνασπισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ(;) στην εξουσία, μέχρι να ξεπουληθεί και η τελευταία ρανίδα ελληνικού πλούτου και μέχρι οι Έλληνες καταστούν δουλοπάροικοι στην ίδια τους την χώρα.Ελάτε τώρα στην στην Ελλάδα, να δούμε τι σημαίνει αποκέντρωση, δημόσιο, λαμόγιά , ανακύκλωση , απεργία , επιδοτήσεις, Καγιεν , μίσος προς τους έστω και λιγο πιο ευκατάστατους.!!
Πιστεύετε οτι η κάθε Μερκελ μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με το όραμα να πνίξει τους Νότιους? Μήπως οι Νοτιοι και ειδικα εμεις οι Ελληνες βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας..Πάντα πρέπει να βρούμε εναν εχθρό για να του ρίξουμε την ευθύνη και να την βγάλουμε εμεις καθαρή.... 
Είμαστε βλέπετε ο πιο έξυπνος λαός !!!!!!
Οι Γερμανοί επενδύουν στον πλούτο τους και οι Ελληνες στον ραγιαδισμό τους.
Τι δεν καταλάβατε;



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured