ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Άτομα που βρέθηκαν πρόσφατα στον δρόμο μου !!!


Άνθρωποι ψωνισμένοι που διακατέχονταν από μια μανία να αποδείξουν κάτι
ανθρωπάκια καημένα που τριγυρνούσαν από δω και από κει για να αποδείξουν οτι μετέχουν σε όλα......αλλά τελικά ήταν της Ζωής απόκληροι...
μόδα είναι θα περάσει..........yo men ρασταφαρι,ρεγγε, bullshit, just right from the heart of the desert...και λίγο καμάκι .....και φανταχτερό σωβρακάκι...............γνώρισα αρκετούς τέτοιους δήθεν ανοιχτόμυαλους .........δεν θα πάρω......ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ !!!


Ο διανοούμενος. Ντυμένος επίτηδες όπως τον λέτσο για να φωνάζει με την εμφάνιση του πως δεν δίνει σημασία σε τόσο ρηχές και καπιταλιστικές συνήθειες όπως το ντύσιμο. Τον φαντάζομαι, λίγο πριν βγει από το σιδερόφρακτο πολυτελές διαμέρισμα του συνήθως Εξάρχεια , να διαλέγει με προσοχή τα ρούχα που θα φορέσει. Έτοιμος για την επανάσταση.

Η λαϊκιά. Πολύ κοντό πολύ στενό πολύ ντεκολτέ κόκκινο φόρεμα όλα πολύ !! ξανθιά συνήθως .. Στέλνει συνέχεια μηνύματα στο κινητό και προσέχει λυσσαλέα την άδεια καρέκλα δίπλα της. Όταν φτάνει ο συνοδός της, κοιτάζουν ο ένας το κινητό του άλλου και χαχανίζουν. Μιλούν συνέχεια, αυτός απλωμένος στη καρέκλα του και αυτή από πάνω του ... Αναρωτιέμαι πως μπόρεσαν να μπερδέψουν το θέατρο με το μπουζουξίδικο απέναντι.

Το αστέρι. Τραγουδίστρια πολύ γνωστή. Κάθε φορά που ανεβάζουμε ποστ και κόμμεντς για τη γιουροβίζιον, κατέχει περίοπτη θέση στις αναμνήσεις μας. Κάθετε χαμογελαστή στη πρώτη σειρά και νοιώθει πως η αίθουσα όλη της ανήκει. Μόλις δει κάποιο γνωστό της τον αγκαλιάζει σφιχτά και μένει λίγη ώρα ακίνητη και συγκινημένη. Μετά από τρία δευτερόλεπτα της περνά. Πέρασε λίγη περισσότερη ώρα για να ξεκολλήσει από το μυαλό μου η μελωδία.

Η καλλιτέχνης. Έχει ύφος ανωτερότητας και είναι πάντα έτοιμη να θάψει τη δουλειά των άλλων. Θαυμάζει καταξιωμένους καλλιτέχνες –κατά προτίμηση ήδη νεκρούς μιας και οι νεκροί δεν μπορούν να την ανταγωνιστούν. Πας να δεις τη δουλειά της με τη σκέψη πως ίσως, ίσως είναι ιδιοφυΐα και την έχεις παρεξηγήσει. Δεν την έχεις παρεξηγήσει.

Ο παράγοντας. Τον βλέπεις παντού. Σινεμά, θέατρο, συναυλίες, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, εκδρομές, στον δρόμο, πάντα με τα ίδια ρούχα, μπλε παντελόνι και γαλάζιο ή άσπρο πουκάμισο, κλειστό λουστρίνι μαύρο παπούτσι, ένας παράγοντας δεν μπορεί να είναι ποτέ κάζουαλ, με το ίδιο ύφος «είμαι σπουδαίος, είμαι μεγάλος, γαμώ και δέρνω», σχεδόν πάντα μόνος του για να μπορεί να κολλήσει πιο εύκολα σε μια παρέα που θα μπορέσει να του φανεί χρήσιμη, ή με μεγάλη παρέα που προφανώς γνώρισε πρόσφατα και του φάνηκε χρήσιμη. Εμετός....


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured