ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…(κι εγώ) είμαι περήφανη για τον πατέρα μου !!




Χρυσή αυγή ένα κεφάλαιο που κλείνει  θέλω να μιλήσω για όλα αυτά που συμβαίνουν με τη χρυσή αυγή αλλά δεν ξέρω από πού να το πιάσω ..ξέρω ότι καλά έκαναν κι έπιασαν αυτή την οργάνωση- συμμορία εγκληματιών …αλλά δεν είναι μόνο αυτοί αν θέλουν να τηρήσουν τον νόμο πρέπει να πάνε και πολλοί άλλοι μέσα – δικοί τους...Αnyway!!
Η Ουρανία Μιχαλολιακου ..είπε: "Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, όπως θα όφειλε κάθε παιδί του οποίου ο πατέρας γίνεται θύμα πολιτικής δίωξης. Δεν μας τρομάζει τίποτα, είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ!"κοίτα κοριτσάκι κι εγώ είμαι περήφανη για τον πατέρα μου γιατί ζει και με μεγάλωσε με αξιοπρέπεια αρχές και ιδανικά μπορεί φτωχά αλλά τίμια..Μου θυμίζει την Ελένη Λουκά πριν 30 χρόνια!!..Αλλά, μ' αρέσει που δηλώνεις υπερήφανη για τον πατέρα σου !
Της είπε κανείς, ότι ήταν "τέρας", φονιάς ; Ε, δεν πειράζει, που φάγανε και 10 - 15 ανθρώπους ! Άλλωστε, αυτοί δεν ήταν ακριβώς "άνθρωποι", γιατί ήταν άλλης εθνικότητας ! Ελπίζω, η δικαιοσύνη να βάλει το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλα, μπας και ξεβρομίσει λιγάκι, αυτός ο τόπος !
Γιατί, η Χ.Α. πίστευε, ότι αυτή ήταν ο Νόμος με την ανοχή της κυβέρνησης  !!!
Πάρα πολύ καιρό πριν η Χρ. αυγή έχαιρε ασυλίας όχι γιατί κρύβονταν 'η δεν εγκληματούσε αλλά κυρίως γιατί τότε η ύπαρξη της ΧΑ συνέφερε τη ΝΔ και τον Σαμαρά.Συνέφερε τον Σαμαρά οι οργισμένοι και πικραμένοι οπαδοί του να πηγαίνουν στη ΧΑ και οχι στην αριστερά ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα Εύρισκε την ευκαιρία να τους ξαναμαζεψει ...Συνέφερε τον Σαμαρά η ΧΑ που συνεχώς τραμπούκιζε βασικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ούτε μια φορά για τις ευθύνες του πρωθ/γου προσωπικά. Όπερ και εγένετο.Η αφορμή δόθηκε σαν θείο δώρο
Γιατί δεν καταλογίζετε με γενναιότητα και ευθύτητα στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ που κυβερνούσαν ότι ενώ γνώριζαν τον νεοναζιστικό κίνδυνο της Χ.Α. από το 1987 που υφίσταται ως πυρήνας κάνετε γενικόλογες αναφορές για απόδοση ευθυνών στην πολιτεία και την κοινωνία??? Έπρεπε εκτός από τους 4 δολοφονηθέντες αλλοδαπούς να δολοφονηθεί και Έλληνας για να ενεργοποιηθεί αποτελεσματικά η κυβέρνσηση? Επειδή πλέον δεν μπορούσαν να δείχνουν ότι τους ανέχονται ή τους συγκαλύπτουν? ΤΩΡΑ καμία ανοχή?
"Δείχνουν επίσης τη διείσδυσή της στα σώματα ασφαλείας, κάτι βέβαια που ήταν γνωστό" από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έδειχναν τους χρυσαυγίτες να χαίρουν αστυνομικής προστασίας στις πορείες πολύ πριν τις αποκαλύψεις του Βήματος. Αλλά τότε ο, ήρωας σήμερα, Κύριος Δένδιας έκανε ότι δεν ήξερε και απειλούσε τον Guardian με μηνύσεις. Πόση υποκρισία! "Σήμερα πολλοί εκπλήσσονται ή κάνουν τους έκπληκτους μη μπορώντας να δικαιολογήσουν την προηγούμενη στάση τους". Μια ζωή σ'αυτή τη χώρα "πέφτουμε απ'τα σύννεφα"! Καιρός να αρχίζουμε να κοιτάμε την πραγματικότητα κατάματα και με βάση αυτή και όχι τους ηλίθιους συναισθηματισμούς ή την ιδεοληψία μας να λαμβάνουμε τις αποφάσεις.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured