ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Κάπως έτσι Φαντάζομαι τον Παράδεισο!!!



ψάχνοντας στο Gοογλη έπεσα πάνω σε αυτή τη εικόνα και πως άνοιξαν οι ουρανοί..το μυαλό μου..ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος δεν ξέρω..κάτι ΗΡΘΕ πάντως και σκεφτόμουν 
-Πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου;
-Ε σε λίγο μωρέ..και τι θα γίνει???
Θα καταστραφεί ο κόσμος θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία  οι καλοί θα παν στον Παράδεισο (οι κακοί ας καούν στην κόλαση – Who Gives a Fuck ?). Τα γνωστά......
Έχουμε και λέμε αγαπητέ αναγνώστη. Καταρχήν ο Παράδεισος, Δεν ξέρω αν βλέπεις καλά την εικόνα, στο βάθος αριστερά έχει κάτι βουνά τύπου Άλπεις σαν να λέμε το σπίτι της Χάιντι δεν φαίνεται  στην εικόνα γιατί αυτή την ώρα οι άγγελοι κοιμούνται αυτή την ώρα!!
 (όχι του Τσάρλι για τον παράδεισο  μιλάμε ..Στο βάθος δεξιά λίγο παραπέρα είναι το σπίτι της Χάιντις έχουμε ένα κορίτσι και ένα άλογο που στην αρχή νόμισα ότι ήταν η 'Xena: warrior princess "αλλά λόγω ξανθής χαίτη μάλλον άκυρο...Δεν παίζει!!! 
Ίσως εν τέλει να είναι  απλά "Το κορίτσι και το άλογο", για τους φίλους του πορνό που (κάποιοι) θα καταλήξουν στον Παράδεισο (ο Θεός έχει βάλλει ποικιλία στη θεματολογία στον παράδεισο για να προσελκύσει παραπάνω φανς φαίνεται).Στο κέντρο δε της εικόνας έχουμε έναν που τους ταράνδους του...
 Άη Βασίλη. ..Γιατί εντάξει τι νομίζεις ότι κάνουν οι τάρανδοι τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου??? κάθονται...όχι βέβαια ..Εννοείται ότι βόσκουν σιτάρι στον κάμπο του Παραδείσου και κάνουν αγροτικές εργασίες τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματά κοστίζουν εξισώθηκε το πετρέλαιο με τη βενζίνη .. Οικονομία!!!
Λοιπόν εντάξει αγαπητέ αναγνώστη, ως τώρα μπορεί να σου φάνηκε σουρεαλιστικό το φόντο, αλλά το υπόλοιπο νομίζω είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο. !!!!!
Καταρχήν έχουμε Δυο παιδιά από το West Side story, που μπορεί να είναι μετανάστες στο Αμέρικα,σας βάζω ένα ανεβαστικό τραγουδάκι για να δείτε πως όλοι είναι χαρούμενοι στον παράδεισο (δείτε προσεχτικά την λεπτομέρεια στα ολόλευκα δόντια στον Παράδεισο δεν έχει τερηδόνα). 
Επέλεξα το τραγούδι.....West side story..Δες εδώ !!!
Εκεί δίπλα του είναι η κοπελιά χαρούμενη με τη σοδειά του Παραδείσου. Καταρχήν βλέπουμε παπαρούνες...Τυχαίο δεν νομίζω`Αλώστε.. Λένε"η θρησκεία είναι το όπιο του λαού"γι αυτό καλλιεργούν παπαρούνες Ντόπιο προϊόν heaven-made-in-heaven...η καλύτερη ποιότητα Ever!!!Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το σκηνικό τα Μήλα Όχι τα βολιωτικα του Παραδείσου..
γενικώς είναι από τα πιο διαφημισμένα προϊόντα του βλέπουμε εδώ στην εικόνα δείτε τα μήλα είναι καλογυαλλισμένα ένα ένα γιατί τι θα ήταν ο Παράδεισος χωρίς τον απαγορευμένο καρπό?? 
- Niente -Nothing - Nada - Τίποτε !!!
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ μετά από αυτή την εικόνα που έπεσε στα χέρια μου αναμένω τη Δευτέρα Παρουσία με αγωνία...
Νομίζω θα μου αρέσει  εκεί !!!
That would be wonderful!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured