ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Είσαι Γυφτάκι???



Θυμάμαι τη μητέρα μου που έλεγε στον αδελφό μου εσένα σε αγοράσαμε από τους γύφτους ..
(γιατί ήταν μελαχροινός) χαριτολογώντας τότε αλλά υπήρχε αυτή η εντύπωση ανέκαθεν για τους γύφτους sorry  ρομά..
Στη χώρα που ζούμε εχουμε δει τσιγγάνους και δε ξέρω και εγώ τι άλλους και πως τους λένε με μωρα στην αγκαλιά να ζητιανεύουν στα πεζοδρόμια. Μωρα που κοιμούνται η είναι ναρκωμενα Μωρα που κλαίνε άπλυτα και νηστικά σε άθλιες συνθήκες υγιεινής....Οκ πιστεύω οτι  βρίσκουν  και το κάνουν. Σε άλλες χώρες αν τα έκαναν αυτά θα είχε πάρει τα μωρα αμέσως η πρόνοια.... Εδώ δεν τρέχει τίποτα!!!!
Οι Γύφτοι (Ρομά, πιό εκλεπτυσμένα γιατί είμαστε και  αφελείς Ευρωπαίοι) ποτέ δεν δούλεψαν παραγωγικά στην ζωή τους. Κοινωνικά ανένταχτοι, απατεώνες, κλέφτες, σωματέμποροι, πλανόδιοι έμποροι χωρίς ΑΦΜ, εκμεταλλευτές παιδιών, κλπ. Ποτέ δεν πλήρωσαν φόρους, αλλά μόνον απολαμβάνουν τα κοινωνικά αγαθά (νοσοκομεία, σχολεία, δρόμους κλπ. ). Χτίζουν αυθαίρετους οικισμούς και το Κράτος εθελοτυφλεί.Ακόμη μια φορά φάνηκε πόσο το Κράτος είναι διαλυμένο. Γίναμε διεθνώς "ρόμπα". Με δύο μάρτυρες αποκτάς "κλεμμένο" παιδί, ενώ για να κάνεις νόμιμη υιοθεσία χρειάζεται να περιμένεις 7 χρόνια !!! 
Για να χαρίσει στα ορφανά παιδιά μια ζεστή οικογένεια. Και για να βοηθήσει να γίνουν γονείς όλοι εκείνοι οι γεμάτοι αγάπη άνθρωποι που ταλαιπωρούνται επί σειρά ετών εξαιτίας των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται για μια υιοθεσία.... Θα πράξει επιτέλους το σωστό και το πρέπον το σοκαρισμένο κράτος μας; Να το πω καθαρά; Έχω βαρεθεί ένα κράτος που προσποιείται ότι σοκάρεται διαρκώς από τις δικές του ανεπάρκειες και απρονοησίες.
Και τι θα κάνει τώρα; Θα σταματήσει να εθελοτυφλεί και να κωφεύει; Θα βελτιώσει την υπάρχουσα νομοθεσία ώστε να διευκολύνει τις υιοθεσίες; η θα προκύψει άλλο θέμα στα  media και θα ξεχαστεί γιατί είναι γνωστή η μνήμη χρυσόψαρο που έχει ο Έλληνας!!!
Ναι ξέρω επίσης ότι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια πάντα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις ..Οι Ρομα είναι άνθρωποι σαν και εσάς,κι εμένα  έχουν σπίτια, ελληνική παιδεία, είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και έχουν στο πετσί τους τον ελληνικό πολιτισμό....
Δεν είμαι ρατσίστρια, αλλά έτσι αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι όλα τα παιδιά, είτε είναι δικά τους , είτε είναι ξένα τώρα άμα γράψεις κάτι....
Εναντίων των Ρομα, για εκμεταλλεύσεις και κακοποίηση ανηλίκων, για εμπορία βρεφών, για εμπορία ναρκωτικών, για παράνομη είσπραξη επιδομάτων κοκ, θα θεωρηθώ  ρατσίστρια σωστά??
Είμαστε Ευρωπαίοι τρομάρα μας και ζέχνουμε από  προδευτικότητα, όλοι μας...





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured