ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αστυνομία κάθαρση..και όχι μόνο...





Είναι πολλή η κόπρος του Αυγεία, είναι αμέτρητα τα λαμόγια, είναι πανίσχυροι οι διαπλεκόμενοι, οι πολιτικοί, οι εργολάβοι, οι μεσάζοντες.
Είναι στρατιές οι κλέφτες και καραβιές οι απατεώνες. Ολόκληρες μεραρχίες τα παράσιτα που ρούφηξαν και ρουφάνε ακόμη το αίμα του κοσμάκη. Αντί να κυνηγάμε τους καταστραμμένους που δεν πληρώνουν τον ΟΑΕΕ, τους ενδεείς που δεν μπορούν να οικονομήσουν την δόση της εφορίας, το σπιτάκι του άνεργου και του φτωχού, θα πρέπει να κατατροπώσουμε τους «λίσταρχους», τους πρίγκιπες με εκκαθαριστικά κολλήγα, τους «υπερπόντιους» με τις σπιταρόνες και το κρυμμένο ρευστό, τους μιζαδόρους και τους κομπραδόρους με τα κοχίμπα και τις φεράρι, τους αιρετούς με τα «πόθεν αίσχη».
Δεν πρόκειται να σωθεί αυτή η χώρα αν δεν υπάρξει κάθαρση.
Το στερεότυπο λέει πως ο αστυνομικός στο LA ιστορικά βαράει μαύρους, απλά γιατί είναι ρατσιστής. Στη Πόλη, ο αστυνομικός βαράει κεμαλιστές γιατί είναι πια ισλαμιστής. Και στην Αθήνα; Στην Αθήνα, ο αστυνομικός ιστορικά βαράει Αριστερούς γιατί είναι Δεξιός. Απλά.
Το στερεότυπο του Δεξιού μπάτσου έχει προφανείς ιστορικές ρίζες στη χώρα μας. Το 1950, αν ο παππούς σου ήταν Αριστερός, ήταν Έλληνας Β’ κατηγορίας και ζούσε με τον καθημερινό «φόβο του χωροφύλακα». Στη χούντα, αν ο πατέρας σου ήταν Αριστερός, τα ίδια. Ξύλο κι απειλές, κι ο χωροφύλακας εχθρός.
Κι όμως, πήγαν κάποτε να αλλάξουν. Η Αλλαγή του Ανδρέα έφερε τα πάνω κάτω και στην Αστυνομία. Η μισητή Χωροφυλακή το 1984 καταργήθηκε, ή πιο σωστά συγχωνεύθηκε με την Αστυνομία Πόλεων. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., με προφανή συμβολισμό, σε μια προσπάθεια να ξεχάσει η Ελλάς τα τραύματά της, Αριστεροί και Δεξιοί να αγκαλιαστούν και τα στερεότυπα να σβήσουν.
Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας-κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή- όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.
Η αστυνομία για μένα είναι μια από τις υπηρεσίες που μπορούν και κρατανε μαζί μια κοινωνία υπό διάλυση. Χρειάζονται όχι μόνο τη συμπαράσταση μας αλλά και τη βοήθεια μας. Η βλακώδης νοοτροπία του " σε πληρώνω άντε σκοτώσου να με προστατεύσεις" πρέπει να σταματήσει και η απόσταση της από τον πολίτη πρέπει να μειωθεί..και ΝΑΙ κάθαρση ΑΜΕΣΑ !!!!
Γεμίσαμε ψευτοεπαναστάτες... όλοι αυτοί που φωνάζουν στα 17-18 'μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι' πετώντας πέτρες και βρίζοντάς τους είναι οι ίδιοι που σκοτώνονται να μπούνε στις σχολές αστυνομίας την επόμενη χρονιά βάζοντάς την στις πρώτες επιλογές.... μετά έχουν τους επόμενους 17άρηδες να τους βρίζουν και να τους πετάνε πέτρες... δυστυχώς το μυαλό 'πήζει' μετά τα 35 οπότε είναι λογικό ο μέσος πολίτης να πηγαίνει από τα αριστερά προς τα δεξιά... γιατί η αριστερά είναι το 'επαναστατικό αδιέξοδο'.... όλοι οι σημερινοί πολιτικοί αν τους ψάξεις στα νιάτα τους ήταν αριστεροί... όταν ο άνθρωπος μεγαλώσει και παραμείνει στην αριστερά απλά είναι καρτούν... επανατοποθετείσαι με τα βιώματα σου ανάλογα..
Αλλά δυστυχώς ..Η τράπουλα έχει μοιραστεί και είναι σημαδεμένη!!!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured