ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Cafe ~~~και ~~~ Kalimera



ψάχνοντας  στον γουγλη βρήκα μια μελέτη που μας λέει...ανάλογα πως τον παίρνεται ...τον καφέ σας εννοώ βρε κουτά !!μην παει ο νου σας στο πονηρό 
 as it is :  μπορεί να αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητά μας. Seriously τωρά;
Λοιπόν: Τα άτομα που επιλέγουν ένα συγκεκριμένο τύπο καφέ έχουν κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα τους. - Για να δούμε!
Εάν σας αρέσει το λάτε ή βάζετε γάλα στον καφέ σας, πιθανότατα είστε δοτικό άτομο και κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσετε τους άλλους. - Η δοτικότητα και η αλληλεγγύη από το γάλα φαίνεται!τώρα θα μου πείτε Τί γάλα; Φρέσκο, εβαπορέ, σκόνη; Βραστό με πετσούλα  παγωμένο; Δεν έχει σημασία φίλοι μου γάλα ναναι κι ότι να ναι λέει  η doktor !!
Εάν προτιμάτε τον ντεκαφεϊνέ, τότε μάλλον έχετε εμμονές και επιζητείτε τον έλεγχο. - Όχι ,ότι μπορεί να μην κοιμάστε την νύκτα ας πούμε, η καφεΐνη σας κάνει νευράκια τσαταλάκια , λέμε τώρα.... Είστε σπαστικοί λίγο ψυχαναγκαστικοί!
Η εν λόγο ψυχολόγος :Ramani Durvasula 
(Χαρωπή Ντοτορεσα = η μετάφραση του ονόματος)
πραγματοποίησε μελέτη σε 1.000 λάτρεις του καφέ - μόνο και αξιολόγησε ένα σύνολο στοιχείων του χαρακτήρα και ψυχολογικών γνωρισμάτων, όπως η εσωστρέφεια και η εξωστρέφεια, η υπομονή, η εμμονή με την τελειότητα, η ευαισθησία, η φιλικότητα και η επιφυλακτικότητα.
Τα άτομα που επιλέγουν τον καφέ τους σκέτο φαίνεται πως προτιμούν την απλότητα. Έχουν υπομονή και δεν περιπλέκουν καταστάσεις, ενώ προσαρμόζονται δύσκολα και δεν αλλάζουν γνώμη. Επίσης, τα άτομα αυτά είναι ήσυχα και παρουσιάζουν συχνές διακυμάνσεις στη διάθεσή τους. - Άρα δεν ισχύει το ρητό που λέει: Σκέττος νέττος = βαρύς κι ασήκωτος;ο τύπος ...
Όσοι αγαπούν το λάτε επιζητούν τις ανέσεις και σπαταλούν αμέριμνα το χρόνο τους, ενώ πολλές φορές αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα.
- Ε, αυτό είναι  αλήθεια! Το γάλα σου δίνει δύναμη να τα κάνεις ολα δεν θυμαστε Τα σοκολατούχα που σημάδεψαν την παιδική μας ηλικία
... γεύση του Θρυλικού Carnation. "Την απίθανη γεύση να πίνεις...αν θες σαν τον Carnation να γίνεις!!!"Ε!! Αυτό εννοεί η Ντοτορεσσα !!
Τα άτομα που επιλέγουν τα γλυκά, παγωμένα ροφήματα όπως το φραπουτσίνο,sorry  fredoccino..ακολουθούν πιστά τη μόδα και αγαπούν να δοκιμάζουν συνεχώς καινούρια πράγματα. Είναι σε γενικές γραμμές πιο κοινωνικοί και λίγο απερίσκεπτοι. - Ρηχοί άνθρωποι...τστστς!
Ο καφές με πολύ αφρόγαλα –όπως ο καπουτσίνο– ή χωρίς καφεΐνη φανερώνει την επιθυμία για έλεγχο και τελειότητα. Τα άτομα που επιλέγουν αυτούς τους τύπους καφέ είναι εξαιρετικά αγχώδη και προσέχουν πολύ την υγεία τους.
- Δηλαδή είστε σπαστικοί, άρρωστοι με λίγα λόγια!
Τέλος, οι λάτρεις του στιγμιαίου καφέ φραπεδουμπα!!! φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα χαλαροί. Δυσκολεύονται να κάνουν σωστό προγραμματισμό και αναβάλλουν συστηματικά να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους
Χμ..... Seriously? Χαλαρά που λένε και τα καρντασια από τη Θεσσαλονίκη που αγαπώ !!!...
Τώρα θα μου πείτε τι σόι έρευνα είναι αυτή !!!
Ε ..νομίζω είναι ελλιπείς  πρέπει να ξαναγίνει η έρευνα και αναλαμβάνω στη θέση της, να γίνει σωστά! Εσείς τι καφέ προτιμάτε; Ό,τι στοιχεία δωθούν, θα αποτελέσουν τεκμήρια για έρευνα από τo Dr χαρωπη και θα δημοσιευθούν μαζί με τα πορίσματα στην επόμενη ανάρτηση.μου ... Προς το παρών, καλή σας μέρα. Πάω να χτυπήσω 3 καφέδες ενδοφλέβιους πρεπει να ξυπνήσω επιτέλους !!!
Αλήθεια, αν θέλεις ενδοφλέβια καφεϊνη για να σταρτάρεις apo to start up
τί σημαίνει; Μα τίποτε δεν μας απάντησες κυρία ντοτορεσα μου!
Η μήπως εγώ είμαι άλλη κατηγορία απο μόνη μου????





ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ~~~~~~~


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured