ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλή Χρονιά το 2014!!!!



Να μαστε, λοιπόν, και στην τελευταία μέρα του χρόνου...
Ένας ακόμα χρόνος πέρασε.Με χαρές με λύπες με ικανοποιήσεις και με απογοητεύσεις....Προσπαθήστε να κάνετε μια ανασκόπηση του έτους μέσα στο μυαλό σας Προσπαθήστε να θυμηθείτε όμορφες καταστάσεις και χαρές.Ας αφήσουμε επίτηδες απ έξω τις λύπες και τις απογοητεύσεις.
Ένας νέος χρόνος έρχεται και μέσα σε αυτόν πρέπει να προσπαθήσουμε να τον κάνουμε καλύτερο για όλους μας.
Να είμαστε τουλάχιστον περισσότερο άνθρωποι με όλη την σημασία της λέξεως.Ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε εκείνους που χρειάζονται την βοήθεια μας,όποια κι αν είναι αυτή.
Ας προσπαθήσουμε να μην νευριαζουμε και να μην τσακωνόμαστε με την παραμικρή αιτία...Οι καυγάδες είναι ένα είδος Πολέμου και δεν νομίζω οτι αρέσει σε κανέναν ο πόλεμος.
Είμαστε άνθρωποι και έχουμε το χάρισμα να σκεφτόμαστε....Μερικά δευτερόλεπτα ώριμης σκέψης φτάνουν ώστε να αποτρέψουμε μια άσχημη κατάσταση......Είναι στο χέρι μας.
Ας προσπαθήσουμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε με αυτά που έχουμε κι ίσως με αυτά που μπορούμε να αποκτήσουμε....Εγώ εύχομαι για τον καινούριο χρόνο υγεία για όλους,ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε την Ζωή.
Εύχομαι τα καλύτερα για τους δικούς μας ανθρώπους,τα παιδιά μας οσοι έχουμε
Aς αντικαταστήσουμε τα smilies με τις δικές μας φατσουλες,που σίγουρα "λένε" 

περισσότερα...Να ευχηθώ , το 2014 να είναι μια ευτυχισμένη χρονιά και να μας φέρει οτι επιθυμούμε στον καθένα μας ξεχωριστά!
Καλημέρα μας και χρόνια μας πολλά!!!!!! Καλή Χρονιά και, παιδιά, μην το βάζετε κάτω...Αφού τα καταφέραμε το 2013, σίγουρα μπορούμε, να τα καταφέρουμε και το 2014...
Τα ξαναλέμε...του χρόνου :)




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured