ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αντισταθείτε!!!!


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ από το Σάββατο μέχρι την Δευτέρα ευνοείται η ατμοσφαιρική ρύπανση στο λεκανοπέδιο!!!!

και συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν την…. άσκοπη χρήση τζακιών για να συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας όλων!!!!!! Καλά το τριήμερο που είναι κλειστές οι περισσότερες βιομηχανίες ευνοείται η ατμοσφαιρική ρύπανση???
Σε ποιους απευθύνεστε ρε, άσχετοι οσφυοκάμπτες, Μερκελογκαιμπελίσκοι της κακιάς ώρας, καζανοκέφαλοι,??? Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα ,ούτε με τους ιθαγενείς αυτού του τόπου… Εσείς αναγκάσατε τον κοσμάκη να κλείσει το καλοριφέρ και το ρεύμα με τις πολιτικές που εφαρμόζετε τέσσερα χρόνια… του πήρατε όλα τα χρήματα μέσα από την τσέπη για να σώσετε το πλέον χρεοκοπημένο τραπεζικό σύστημα παγκοσμίως… αντί να το αφήσετε να χρεοκοπήσει μόνο του όπως έκανε η Ισλανδία..εσείς επιλέξατε να σώσετε τους τραπεζίτες. Εσείς φτωχοποιήσατε τα τρία τέταρτα του πληθυσμού ,εσείς οδηγήσατε 5000 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία, εσείς αυξήσατε την θνησιμότητα κατά τριάντα τοίς εκατό ,εσείς φέρατε την δυστυχία και τον πόνο, εσείς ξεπουλάτε τα τιμαλφή της χώρας κοψοχρονιά στα ξένα και ντόπια αρπακτικά εσείς… εσείς… εσείς…. και έρχεστε τώρα και μας λέτε μην ανάβετε τζάκια και σόμπες….. και τι να κάνουμε ρε τσολιάδες μου?? Να ψοφήσουμε από το κρύο και να σας αδειάσουμε την γωνιά μια ώρα νωρίτερα??Δεν θα σας κάνουμε την χάρη… Από ότι καταλαβαίνω όμως σας ενοχλεί πολύ ο καπνός… δεν τον αντέχετε εκεί στα βόρεια προάστια και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος πού βγαίνουν αυτές οι ηλίθιες ανακοινώσεις… και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω αρκετούς από τους συμβούλους-συντάκτες αυτών των ανακοινώσεων σας ενημερώνω ότι οι άνθρωποι αυτοί (ρουσφέτια όλοι τους) είναι άσχετοι με το αντικείμενο… εάν ήταν στον ιδιωτικό τομέα δεν θα τους χρησιμοποιούσαν ούτε για διαλογή πατατών στο χωράφι..Θεωρώ την στροφή του κόσμου στα καυσόξυλα κορυφαία πράξη αντίστασης η οποία κτυπά το σύστημα καίρια… η πτώση της κατανάλωσης πετρελαίου κατά εβδομήντα τοίς εκατό στερεί από τα έσοδα του κράτους μερικά δίς επίσης μειώνει και τα έσοδα των πετρελαιάδων ανάλογο ποσό..αν σκεφτούμε και το ντουμάνι που τους ενοχλεί έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα …Για αυτό τα τζάκια και οι σόμπες θα καίνε νυχθημερόν και θα περιμένουμε να γίνει ο καιρός Δυτικός ή νοτιάς για να πηγαίνει το ντουμάνι στην Πολιτεία στην Εκάλη και στην Κηφισιά… μέχρι να πέσει η πλέον αιμοσταγής κυβέρνηση που κάνει τις κυβερνήσεις του Μητσοτάκη και του Σημίτη να μοιάζουν με παρθεναγωγείο….

ΝΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured