ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ειμαι Το πνεύμα των Χριστουγέννων !!!


...... και σας έχω όλους γραμμένους!!!
Μέρες που έρχονται Θα σκεπάσω λίγο την κρίση που περνάτε με γαλοπούλα  γεμιστή με αρνάκια στη γάστρα με μπόλικη χοληστερίνη χοιρινό γεμιστό με ανεβασμένα τριγλυκεριδια !!! . Κρίση κρίση, αλλά η μάσα είναι μάσα για τον Έλληνα Το κατανοώ, αλλά θα συνεχίσω να σας επιβαρύνω με την κρίση στη συνέχεια του καινούριου έτους 2014! γιατί αυτό σας αξίζει Με όλες τις αποκοπές ακόμα και στα επιδόματα….Επειδή το παίζετε έξυπνοι ενώ είστε όλοι σας αρνιά, δεν θα σας φέρω ειρήνη, ούτε λευτεριά γιατί πολύ απλά δεν το αξίζετε.!!! Κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, αλλά συνεχίζετε να παραπονιέστε για την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο σας. Είστε εναντίον του φασισμού, αλλά οι ίδιοι είστε πιο φασίστες από ποτέ.
Έχει οικογένειες που δεν θα κάνουν Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά φέτος, το ξεχάσατε και αυτό??? Όχι μόνο οι φτωχοί και καταπονημένοι, άνεργοι και εγκλωβισμένοι και άστεγοι..εξαθλιώθηκε η μισή Ελλάδα και τους ξαναψηφίζετε !
Γίνατε ένας λαός ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου και συνεχίζετε να πιπιλάτε την ίδια καυτερή πιπεριά ;Τώρα όμως σας φέρνω και την καινούρια Halls το 2014 για τον πόνο του αλλού για αντιπερισπασμό και δίνω δωρεάν δείγματα σε όλους σας!!!!. Είστε φιλόζωοι και τρέχετε γάτους και σκυλιά,να ταΐζετε αλλά αν δείτε μαύρο κατάκοιτο στο δρόμο δεν θα βοηθήσετε, γιατί είναι μαύρος. Να φύγουν όλοι οι ξένοι από την Ελλάδα ! Ξεχάσατε πως ήσασταν κι εσείς παιδιά κάποιου και σπουδάζατε ή ζούσατε σε ξένες χώρες. ..η τα παιδιά σας σπουδάζουν έξω θα θέλατε να έχουν την ίδια ρατσιστική αντιμετώπιση???
Συνεχίστε να τρώτε ο ένας τον άλλον, ώσπου να φάτε από τις σάρκες σας.
Έτσι για να σας τιμωρήσω πνεύμα είμαι ότι θέλω κάνω ..θα αυξήσω και τις τιμές στα ρούχα και στα φαγητά όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε χριστουγεννιάτικο 
κλίμα, και θα αυξήσω τις κλοπές στα Malls. Anyway δεν κάνει τίποτε η αστυνομία σας, ούτε πότε έκανε είναι απασχολημένοι να φυλάν τα σπίτια και τα εξοχικά των πολιτικών...Τώρα την πρωτοχρονιά εσείς οι μάνες που μεγαλώνετε μωρα που πάν ακόμα δημοτικό και γυμνάσιο και  σας ζητάν I-Pad και I-Phone και play station θα πω του τον Άι Βασίλη να τους τα δώσει απλόχερα για να σας βασανίζουν σε όλη σας τη ζωή γιατί η κρίση έχει δρόμο πολύ ακόμα
Δεν γευόσαστε τη χαρά του να δίνετε,θέλετε μόνο να παίρνεται Δεν βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη, γιατί εσάς ποιο θα σας βοηθήσει..λέτε!
Δεν περνάτε χρόνο με την οικογένεια, βαριέστε, τρέχετε να τα προλάβετε όλα και γρήγορα μέσα στο άγχος, να προετοιμαστείτε, να ψωνίσετε δώρα, να αποδεχτείτε το Happy new year  με χαρές , Τί είναι η οικογένεια μπροστά σε όλα αυτά, πόσα να προλάβει ένα πλάσμα! Άσε τη γιαγιά στο γηροκομείο, άσε τον παππού με την Φιλιππινέζα του και κάνε εσύ όλα τ'άλλα!
Και επειδή δεν ήσασταν φρόνιμοι φέτος, θα φέρω και ψωφόκρυο που τον Δεκέμβρη και Ιανουάριο να πήξει και να παγώσει ο νούς σας! Κρύο καιρός για δύο, τρίο, ό,τι ήθελε προκύψει αυτό θα είναι το 2014

**************************

Άντε βρε κουτά και Happy new year Ho Ho Hooo!!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured