ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Goodbye october, hello november ... Welcome

Σας στέλνω την καλημέρα μου αισιόδοξη φωτεινή χαρούμενη έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας να διώξουμε την κατήφεια να ανοίξουμε τα παντζούρια να μπει η καλή ενεργεία και οι δειλές ακτίνες του Ήλιου να αναζωογονηθούμε και περιμένουμε τα καλύτερα είναι η τελευταία μέρα του Οκτώβρη και η τελευταία μέρα της εβδομάδας που σημαίνει τα καλύτερα έρχονται τα φέρνει ο Νοέμβρης  δυναμικά με τσαμπουκά και πάμε γερά Τις περισσότερες φορές, στο άκουσμα αυτής της φράσης ρίχνεις ένα απαξιωτικό  βλέμμα και κάνεις μορφασμούς που μαρτυρούν πικρία. Όλο αυτό προέρχεται πιθανώς από μια σειρά από αναποδιές που έχουν συμβεί στη ζωή σου και σε χτυπούν διαδοχικά και αλύπητα. Έτσι, έχεις χάσει την πίστη σου και παύεις να ελπίζεις πως κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σου. Είτε είναι μια είδηση, είτε ένας καινούργιος έρωτας, είτε μια δουλειά. Σε κάθε περίπτωση σου δίνει φτερά και σε οπλίζει με θάρρος για να πας παρακάτω.
Σήμερα θέλω να ενεργοποιήσω την διάθεση σας για ζωή, που ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς επιβίωσης της ύπαρξης, και να ανοίξει ένα νέο παράθυρο, μέσα από το “ελπίζω άρα υπάρχω”, “δημιουργώ άρα υπάρχω”, και ναι, μπορώ να βλέπω το φως, ακόμα και αν γύρω μου υπάρχει σκοτάδι, μια και το φως υπάρχει μέσα μου…Μην περιμένεις τον αγώνα σου να τον κάνει κανένας άλλος, παρά μόνο εσύ, αλλά δεν είσαι μόνος σου, τόσοι άλλοι είναι δίπλα σου. Η μέρα ξημέρωσε και είναι δική σου, σήμερα, όχι αύριο, σήμερα να χαρείς περισσότερο αυτά που έχεις και να τα αξιώσεις, γιατί είναι δικά σου έργα και να εξυψώσεις μαζί και τον εαυτό σου. Να πιστέψεις περισσότερο από ποτέ στην δημιουργική αλλαγή σου και να ονειρευτείς ξανά. Μην αφήσεις άλλα σήμερα να φεύγουν περιμένοντας ένα αύριο. Αγάπα το σήμερα και νιώσε ευγνωμοσύνη για αυτό, δες τα σημάδια σε αυτή τη μέρα και αύριο στην αυριανή μέρα.
Ο Μπεν Φράνκλιν έλεγε πως: Ένα σήμερα αξίζει όσο δύο αύριο.

Μπορεί η καινούρια μέρα που ξημερώνει να είναι εξίσου κουραστική με τις προηγούμενες η το ίδιο χαλαρή με τις επόμενες, δεν παύει όμως να είναι μια νέα μέρα....Δεν θα σας κουράσω πάρα πολύ, απλά θέλω να ζείτε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας...καλη σας μερα !!
Goodbye october  Welcome november ****

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured