ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Χοιρινό κότσι σε αρωµατική µαρινάδα -Μμμ!! Gourme


Υλικά για 2 άτομα

Χοιρινό κότσι (1 κότσι 1200 -1 300γρ. ανά δυο άτομα
1 κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 σκελίδες σκόρδο

10-15 κόκκοι πιπεριού,Αλάτι
3 κσ.μέλι

3 κσ.ελαιόλαδο
1 κσ. πάπρικα
1 κγ. θυμάρι
2-3 φύλλα δάφνης
1 κσ. μουστάρδα
1/2 λίτρο μπύρα 



Εκτέλεση

Βάζουμε σε μπολ το κρεμμύδι,το σκόρδο,το πιπέρι,την πάπρικα ,το αλάτι,το 
θυμάρι,τα φύλλα δάφνης,την μουστάρδα,το ελαιόλαδο,το μέλι και τέλος την μπύρα και ανακατεύουμε καλά.Βάζουμε το κότσι μέσα στην μαρινάδα να καλυφθεί όλο και το αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.Τοποθετούμε το κότσι στην γάστρα με όλη του την μαρινάδα και σκεπάζουμε .Ψήνουμε για δυόμιση ώρες περίπου στους 150 βαθμούς.Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε άλλη μια ώρα στους 180 βαθμούς,να καραμελώσει η πέτσα και να γλασσάρει η σάλτσα μας.Σερβίρουμε αμέσως. 
Καλή όρεξη...

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured