ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Στην 1η "θέση"Η απόλυτη μοναξιά.

Στην 1η "θέση" ανοίγω τεράστιο θέμα... και αν το "προχωρήσουμε", θα φθάσουμε -αν είμαστε ειλικρινείς- σε επικίνδυνα μονοπάτια...".
Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι επιβάτες σε αυτή τη Ζωή της 3ης "θέσης" ονειρεύονται την 2η και δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη της 1ης. Οι δε επιβάτες της δεύτερης, ονειρεύονται μιαν άλλη 1η.... που ουσιαστικά είναι η δεύτερη στο τετράγωνο... πιο εκχυδαϊσμένη ...Οι "μέσοι" συνάνθρωποι μας κυβερνούν σήμερα. Οι "άθλιοι μικροαστοί" όπως είπε κάποιος...Το μέσο "θέλω" είναι το κυρίαρχο "θέλω". Αυτοί που σκαρφάλωσαν στη 2η θέση, είναι οι επιβάτες της 3ης που θαμπώθηκαν από τα "θέλγητρα" της μέσης "ευτυχίας"..Η μέση θέση είναι σήμερα η πλειοψηφία: αυτή βγάζει κυβερνήσεις, αυτή αποτελεί τον "κορμό" όλων των κομμάτων, απλώνεται παντού "οριζόντια", είναι το κυρίαρχο σώμα σε όλους τους οργανισμούς , όργανα, σώματα, ενώσεις, φορείς...Στρογγυλά είναι όλα στις μέρες μας. Οι γονείς φωνάζουν στα παιδιά τους να ενταχθούν στο σύστημα, να πάνε σε σχολές που "βγάζουν λεφτά". Τα ΜΜΕ στρογγυλεύουν τις ειδήσεις: "μη θίγετε τα κακώς κείμενα". Η λογοτεχνία στρογγυλεύεται: πού είναι ένα θηρίο σαν τον Καζαντζάκη;πουθενά τώρα πια.. Οι σχέσεις στρογγυλεύονται: παίξε το ρόλο της γατούλας, να παίξω το ρόλο του μάγκα του ασήκωτου..όλα στρογγυλά ένα μηδέν!! Το μήνυμα;που μας έχουν περάσει. "επ'ουδενί λόγο δεν πρέπει να διαφέρετε εάν θέλετε να είσαστε ευτυχισμένοι. Κυνηγήστε το χρήμα, κυνηγήστε τη δόξα, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!! Κυνηγήστε την 1η θέση "..
Αυτό που εγώ έχω να πω ..Μόνο όταν οι επιλογές σου στη ζωή καθορίζονται από εσένα τον ίδιο θα νιώσεις την βαθιά ικανοποίηση να περπατάς με το κεφάλι ψηλά, να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις, να αντέχεις τις δυσκολίες... Πάντα λυπόμουνα τα παιδιά που επέλεγαν το μελλοντικό τους επάγγελμα με βάση τις προσταγές της οικογένειάς τους ή του κοινωνικά αποδεκτού. Πώς να αντέξεις τις αντιξοότητες που θα βρεις αν δεν το έχεις επιλέξει ο ίδιος;
"Έμαθα να μην μετρώ το μπόι μου με το μέσο μπόι, τα «θέλω» μου με το μέσο «θέλω», την ευτυχία μου με την μέση «ευτυχία» και ακόμα περισσότερο το «μπορώ» μου με το μέσο «μπορώ»", που αυτόματα σε τοποθετεί υποψήφια της 1ης "θέσης"αλλά δεν ξέρω αν θέλω...γιατί στην πρώτη θέση η απόλυτη μοναξιά Αν δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, πώς να την αντέξεις;;;Η Μαλβίνα, είπε κάποτε..Στην 1η "θέση" δεν σκαρφαλώνεις, ούτε καν ανεβαίνεις... απλά τοποθετείσαι με τις απόψεις σου και, -κυρίως-με την ζωή σου (Μαλβίνα)" και είχε θέσει εαυτόν "εκτός" και ζούσε έτσι.. εκτός.. Είχε το κουράγιο, μετά από πολλές προσπάθειες, δοκιμές, πισογυρίσματα να ζήσει και να βιώσει μιά μοναξιά απίστευτη στο ύψος της 1ης "θέσης"... Ποιός έχει το κουράγιο να κάνει αυτό σήμερα? πόσοι έχουν τα κότσια ? θέλουμε αλλά μπορούμε? 
Γι αυτό λέω.. Οι "μέσοι" συνάνθρωποι μας κυβερνούν σήμερα.Τα συμπεράσματα δικά σας..Αυτά "τα όσα συναρπαστικά" συμβαίνουν και με απασχολούν σήμερα !!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured