ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

Κριός
Για τους Κριούς, η αντίθεση του Άρη, του κυβερνήτη πλανήτη σας, με τον ανάδρομο Δία σάς κάνει να δείχνετε μια τάση απερισκεψίας. Προσέχετε, λοιπόν, τις κινήσεις που θα κάνετε , σας βλέπω υποψήφιους στις εκλογές με κεντροδεξιόαριστερο κόμμα.Όμως, τα θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή φαίνεται να παίρνουν έναν νέο δρόμο, μάλλον παράξενο. Προσέχετε τα οικονομικά σας, αν έχετε φυσικά λεφτά , δεν το βλέπω όμως.

Ταύρος
Για τους Ταύρους, με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα( π.χ. : τι συμβαίνει στην γειτονιά) , ενώ μπορείτε να συναντήσετε φίλους και παλιούς αγαπημένους (π.χ. : λέμε τωρα).Γενικά, θέματα που αφορούν τους φίλους ή τους συγγενείς σας θα σας απασχολήσουν όπως και κάθε μέρα.Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο, με την συναισθηματική σας ζωή να είναι ιδιαίερα ευεργετική  Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε υπερβολές και απερίσκεπτες κινήσεις. Φροντίστε να τις συνεχίσετε .

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι αποφύγετε σήμερα να μείνετε μόνοι και να μιλάτε με τον εαυτό σας . Γενικότερα, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες (τι είναι το πνεύμα? Πως φτιάχτηκε ο κόσμος ? και άλλα παρόμοια ).Αυτό το διάστημα θα πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις (θα ψηφίσετε επιτέλους μετά από 10 χρόνια).

Καρκίνος
Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας βελτιώνονται για σας τους Καρκίνους για όλους τους υπόλοιπους μάλλον χειροτερεύουν , ενώ και σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους ενώ αυτοί προσπαθούν να φύγουν πιο μακριά . Η ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αυτή την περίοδο - εκλογές έρχονται - προεκλογικές συγκεντρώσεις ξενύχτια , ποτά . Η υπερβολή βέβαια καραδοκεί! Αποφύγετε, λοιπόν, τις υπερβολές .

Λέων
Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον Ταύρο, εσείς οι Λέοντες μπορείτε και σήμερα να προωθήσετε την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας ζωή, υποψηφίους σας βλέπω σίγουρα . Από τη μια ο Άρης απέναντί σας και από την άλλη ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας , σας δίνουν μια τάση στην υπερβολή και στις ριψοκίνδυνες επιλογές - ούτε στη βουλή το κόμμα σας . Αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα κόμματα . Προφυλαχτείτε επίσης από κρυολογήματα , αχινούς ( για τους χειμερινούς κολυμβητές ) .

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, αφού η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, αλλά και με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Πολλοί από εσάς θα συναντήσουν ή θα έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό (προσοχή στους εξωγήινους) , ή θα κάνετε μικρά κοντινά ταξίδια ( στο περίπτερο για τσιγάρα). Με τρεις πλανήτες στον Αιγόκερω ( Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) αυτή την περίοδο η διάθεσή σας είναι πολύ ερωτική , οπότε καλύτερα να μένετε σπίτι για μη γελάει ο κόσμος μαζί σας .

Ζυγός
Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα, για να δεχθείτε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για σας. Η Σελήνη, η οποία συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει μια ευνοϊκή όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, κυβερνήτη πλανήτη σας, και ενεργοποιεί και κάποια οικονομικά θέματα , οπότε έρχονται σπίτι και τους ζητάτε δανεικά - ή τώρα ή ποτέ . Αποφύγετε, ωστόσο, να είστε υπερβολικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε (ότι έχουν στη τσέπη τους )

Σκορπιός
Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο και σήμερα μέχρι το απόγευμα φέρνει εσάς τους Σκορπιούς πιο κοντά στον σύντροφό - γεύμα σας , ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή φαίνεται να παίρνει τώρα έναν νέο δρόμο ανηφορικό . Προσπαθήστε να επωφεληθείτε αλλιώς θα πεινάσετε . Υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποιες επιπόλαιες ή υπερβολικές κινήσεις, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο , δεν πειράζει μια ζωή την έχουμε.

Τοξότης
Για τους Τοξότες, έστω και αν και σήμερα σας απασχολεί έντονα ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία , έστω και αν τα οικονομικά σας φαίνεται να σας απασχολούν άμεσα, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας για δανεικά . Αποφύγετε όμως να κάνετε συζητήσεις που καίνε (εκλογές ).Προσέχετε τις μετακινήσεις σας, μην τρέχετε όταν οδηγείτε το πατίνι και γενικά αποφύγετε κινήσεις που θα σας βάλουν σε κίνδυνο (π.χ. απότομη αλλαγή πλευρού και άλλα τέτοια επικίνδυνα ) .

Αιγόκερως
Μια ιδιαίτερα ερωτική μέρα είναι η σημερινή για σας τους Αιγόκερους. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε! Γενικότερα αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος - πληρώστε με το ίδιο νόμισμα - χαρείτε και διασκεδάστε , δώστε και εσείς πόνο . Αν και έχετε την τύχη με το μέρος σας, αποφύγετε τις υπερβολές, όλα με μέτρο και μην ξεχνάτε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους και σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα, μπορείτε να τους στείλετε ένα μήνυμα , email κτλ .. Αποφύγετε τα μπινελίκια , γράφτε ελληνικά και όχι greeklish .Η ζωή σας τώρα παίρνει γενικότερα έναν νέο δρόμο, σας βλέπω εφορευτική επιτροπή στις εκλογές .

Ιχθύς
Για σας τους Ιχθύς είναι πολύ ευχάριστη μέρα η σημερινή, μιας και περιτριγυρίζεστε από φίλους ψαράδες . Τα θέματα που έχουν σχέση με κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις σας εξελίσσονται ιδιαίτερα καλά (υποψήφιοι στις εκλογές )Μην δίνετε αφορμές για σχόλια και αποφύγετε κάποιες υπερβολικές ή επιπόλαιες κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε οικονομικό επίπεδο - επισκέψεις σε τοξότες , ζυγούς .Από το απόγευμα και μετά θα ασχοληθείτε με κάποια θέματα της οικογενειακής σας ζωής ή και της ακίνητης περιουσίας σας - παραλία , βοτσαλάκια , κοχύλια και κοράλια.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured