ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Valentine's Day..Χάρισέ του το καλύτερο "sex'' της ζωής του!

Γυναίκες που διαβάζετε αυτό το άρθρο..σήμερα  είναι μια μέρα ιδιαίτερη  γιορτάζουμε τον Έρωτα και συνεπάγεται Ερωτική Επαφή "sex" σε όλες τις εκδοχές του τρυφερό άγριο Derty Sex kinky όπως και να το πεις είναι sex..αυτό που πρέπει να κάνετε  είναι μια σειρά από κόλπα, τρικ, κινήσεις  για να μην σε ξεχάσει ποτέ...Αυτό που κάνει το σεξ αξέχαστο και μοναδικό είναι κανένας από τους δύο εραστές να μην προσποιείται, αλλά να ζουν τη στιγμή... sexy γυναίκα είναι αυτή που ξέρει τι θέλει και δεν ντρέπεται να το ζητήσει είναι μοναδική αξία για την ικανοποίησή του...και μπορείς να ρωτήσεις όποιον άντρα θες να στο επιβεβαιώσει ,' Οι άντρες δεν ξέρουν τι σου αρέσει και έτσι δύσκολα παίρνουν πρωτοβουλία να δοκιμάσουν  Αν, όμως, του αποκαλύψεις κάτι που σου αρέσει θα νιώθει πάντα σίγουρος για την ικανοποίησή σου αφού θα ξέρει το ευαίσθητο σημείο σου. Δώσε στον σύντροφό σου το προνόμιο να ξέρει όλα εκείνα που σε... βάζουν στο κλίμα γιατί να ξέρεις πως είναι κάτι παραπάνω από διαθέσιμος να στα κάνει... Χαλαρώστε με ένα ποτήρι κρασί και μη βγάζετε αμέσως τα ρούχα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε το! 


Μασάζ
Κάνε του μασάζ και μιλάω για αισθησιακό μασάζ με μυρωδάτα αιθέρια έλαια τι πιο sexy απο ένα γυμνό λαδωμένο κορμί .. όχι χαλαρωτικό και σας κοιμηθεί μετά τη δουλειά Ένα αισθησιακό μασάζ μπορεί να ξεκλειδώσει το σώμα του συντρόφου σας και να του προσφέρετε απανωτούς και έντονους οργασμούς και τελικά πολύ καλύτερο σεξ... Το ίδιο ισχύει βέβαια και για εσάς..


 Strip tease 

Όσο κι αν σου φαίνεται παιδαριώδες, είναι ο λόγος που δεν αδειάζουν ποτέ τα strip clubs, ακόμη κι όταν οι χορεύτριες – εσένα, τουλάχιστον – σου φαίνονται… κακής ποιότητας. Για τον άντρα, από καταβολής κόσμου, μία γυναίκα που γδύνεται χορεύοντας είναι το πιο αισθησιακό πράγμα που μπορεί να συμβεί μέσα στη μέρα του. Ιστορικά να το πάρεις, θα καταλάβεις γιατί χάθηκαν κεφάλια για τον χορό των 7 πέπλων της Σαλώμης! 


Δοκιμάστε νέες στάσεις..

Ναι, ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα εσύ από πάνω ή από κάτω, ούτε μόνο στα τέσσερα. Υπάρχουν τόσες στάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν περισσότερο οργασμό, μην τις απορρίπτεται πριν τις δοκιμάσετε! Βάλε τα ψηλοτάκουνα σου! Ο συνδυασμός εσώρουχα και ψηλοτάκουνα ή εσύ και αυτά μόνο, μπορεί να σου ακούγεται ντεμοντέ, αλλά είναι πάντα αποτελεσματικός...Το αλατοπίπερο σε μια σχέση είναι ο πειραματισμός σε νέες στάσεις  οι οποίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα Στην περίπτωση που το επιθυμεί και ο σύντροφος σας 


Ανάψτε τα φώτα
Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ντρέπεστε για το σώμα σας αλλά να είστε περήφανη για αυτό.Σε περίπτωση που είστε ανένδοτοι σε κάτι τέτοιο ανάψτε κεριά ή κάποιο λαμπατέρ με χαμηλό φωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζετε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον, γιατί έτσι δημιουργείται ακόμα περισσότερη οικειότητα και άνεση μεταξύ σας.


Το καλό σεξ δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση – η πολυάσχολη ζωή μας συχνά μας φτάνει στα όρια της κατάρρευσης και μας ‘’κλέβει’’ τη φαντασία και τα κίνητρα στο χέρι μας είναι να φέρουμε τις 50 αποχρώσεις του γκρι στη κρεβατοκάμαρα μας ..Ελπίζω μετά απο αυτά ίσως αποδεχτείτε μια ιέρεια του sex;..που θα τον αφήσετε με το στόμα ανοιχτό ..Απλά τολμήστε το !!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured